Dedikodu | Achille Emana

Galatasaray transfer döneminin son haftasında ortasahaya takviye yapmak için harekete geçti. Bir kaç gündür Emana ismi kulislerde yüksek sesle konuşuluyordu ve bugün İspanyol medyasına yaptığı açıklama ile Kamerunlu oyuncunun menajeri J.Pablo Varela son noktayı koydu. İspanyol medyasının üç büyük ve önemli gazetesi As-Marca ve Estadio Deportivo transfer için kesinlik ifadelerini kullanıyor. Gelen haberler de takımımızın transferin son günlerinde ortasahaya takviye için Emana ile anlaşmaya çok yakın olduğu yönünde.

Geçtiğimiz sezon transfer döneminde talip olduğumuz fakat Betis'in 10 milyon euro üzerinde fiyat biçtiği Achille Emana transferi gerçekleşememişti. Bu sezon ise La Liga'ya yükselme şansını son maçta kaybeden Betis'ten ayrılmak isteyen Emana için yeşil-beyazlı takıma 6 milyon euro civarında teklifimiz var. Segunda Liga'da forma giyen Betis'e yıllık maaliyeti olarak Kamerunlu oyuncu yüksek geliyor ve Emana'da bir yıl daha alt ligde forma giymek istemiyor.

Görüşmelere dair bir takım girişimler ve takımdan ayrılmak isteyen Emana konusunda gelişmeler var. Transfer nasıl sonuçlanır, ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.

Not: Bu haber transferin gerçekleştiğine dair yada gerçekleşeceğine dair değil, tam tersi bir düşünce ile bilgi kirliliği yaşanmaması adına oyuncu ile görüşüldüğüne dair hazırlanmıştr.

56 yorum:

  1. hersey yolunda gitse ve gelse bile ulkeye alismasi takima alismasi falan derken 2-3 hafta daha gecer ve bu sure zarfinda kaybedilecek olasi puanlardan sonra donulmez aksamin ufkuna variriz... siz bu adamin takimin kotu gidisini durdurabileceginden umutlu musunuz?

    YanıtlaSil
  2. Emana'nın en önemli özelliği orta sahanın her bölgesinde oynaması ve ayrıca ikinci forvet olarak oynaması. Artı olarak korner ve frikik atışlarında başarılı. Fakat 6 m euro'yu fazla olarak buluyorum. Cana 4.5'e geliyor.Fena olmaz. Her bölgenin alternatifi olur.

    YanıtlaSil
  3. Sayın FCN,

    Twitter'dan cevap alamıyoruz bari burdan alsak :)

    Misimovic ile Emana arasında bir kıyas yapılacak olursa, hangsi daha faydalı olur bize ? Hangisi aradığımız kan olabilir ?

    YanıtlaSil
  4. daha erken değilmi yaa 31 ağustosa çok var acele etmeyin!!!

    YanıtlaSil
  5. Bazı gazete ve internet sitelerinde Ledesma ile anlaşıldığı ve Lviv maçının ardından açıklanacağı söyleniyor bu konuda size ulaşan bir bilgi var mı?

    YanıtlaSil
  6. Sizin 1 haberiniz yokki scoutgs niun verdigi isimleri takip etmekden baska isinizde yok malesef o muhim kaynaklarinizdan artik eminiz.. bu arada Emanin bonservisine 6 milyon € simdi verilebiliyorda 20 gun once Rosickye verilemiyor .. ? guzel takipcilik yapiyorsunuz Butun ScoutGs formu farkinda herseyin

    YanıtlaSil
  7. Sütten ağzının yandı artık dedikodu haberleri veriyorsunuz.misimovicdi emanaydı bu haberler zaten bütün gazetelerde geçen haberler.Kesinliği olmayan bir şeyi ümit etmenin anlamı yok aynı Rosicky ve Ledesmada fiyaskoları gibi.Verilen dedikodu niteliğindeki hiçbir haber heycan yaratmıyor taki resmi sitede Bu geleceklerin büyük pont resimleri gözükene kadar...

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Erdem,

    Diyorsun ki ScoutGS sitesini takip ediyorsunuz. Haberin geneline bakarsan menajerinin açıklamasını söylüyoruz ve As-Marca-Deportivo gazetesinden bahsediyoruz. Bırakın başka forumları falan Pablo Varela 'Galatasary ile görüşüyoruz ve bir kaç gün içerisinde imzalar atılacak' diye açıklama yaptı.

    Bizim transfer taslaklarımız çok önceden hazır zaten, videosunu bırak indexi bile hazır. Neyden bahsediyorsun güzel kardeşim? Daha doğrusu şöyle sorayım, blogun taslak kayıtlarından haberin varmı da konuşuyorsun?

    YanıtlaSil
  9. @FCN

    O taslak kayıtlarında Royston Drenthe ile ilgili haber var mı acaba ? Basında bazı hatrı sayılır yerlerde ismi geçiyor. Bu konuda bilgi vermeniz mümkün mü acaba ?

    YanıtlaSil
  10. Madem FcN i yargılayacaksanız neden giriyorsunuz bu Blog a? Zaten milletin canı burnunda defolun gidin yaaa...

    YanıtlaSil
  11. fnc blog benim bi sorum var.şu konuda bilgi sahibi misin?

    orta sahaya iki adam mı alınacak bir mi?çıkan isimler pozisyon olarak alakasız da o yüzden.2 adam alınacaksa ancak bunlar olmalı yoksa tek adamda jan polak olmadı misimoviv o da olmadı hadi bi emana deneyelimle olmaz herhalde bu işler o kadar düşmemişlerdir???

    YanıtlaSil
  12. @metehan

    Bloglarda ve tweette şimdi de Di natale ismi geçmeye başladı..33 yaşında ne yapacaklarsa..

    YanıtlaSil
  13. illy misin ne haltsın akıllı konuş kopil seni.Yalakalık yapma burda kimse FNC birşey dediği yok ortamı germe burda herkes olacak olmayacağı konuşuyor bu çakalda kalkmış millete defol çekiyor kimsin la sen.FNC buraya yaşı tutmayan süt çocuklarını almayın hocam ya adamı oruçlu halle dinden imandan çıkarırlar.Töbe Töbe Estagfurullah.

    YanıtlaSil
  14. Bu saatten sonra hagi'nin genci gelse ne olur ki? Adam sokağa atacak paramız yok diyor, 29-30 yasındaki adamlara 6-8 milyon euro bonservis verip son bonservisli(geri dönüşü yok) transferini yapıyor. Ancak bikaç ay daha oyalar taraftarı bu yönetim. Gördüğümüz üzere: trabzon,bursa catır catır top oynuyor, BJK ve FB her maç üstüne koyuyor biz ise zaten geri kaldık bi de gelecek olanların uyum saglamasını bekliycez.
    İlk 4 haftada belki antepten 1 puan alabiliriz o kadar. o zaman da zaten 11 puan kaybetmiş olcaz muhtemelen de liderle aramızda bu civarda bi fark olcak.

    Ama acele etmeyelim GS de transfer bitmez!

    İşin özü bu saatten sonra bizden bi halt olmaz gibi geliyor inşallah olur da yüzüme vurursunuz. :)

    Şuna baksanıza ya resmen oturduk emana gelcek mi gelse de bizi kurtarsa diye bekliyoruz.

    Bizi bu noktaya getirenlerin rezil olması, kongrede yerin dibine geçmesi en büyük dileğim!

    YanıtlaSil
  15. Misimovic ve Ledesma isimlerini sık duyuyorum. Bu isimlerden misimovic için girişimlerimiz devam ediyor mu ? Emena gelir ise Ledesma gelmeyecek onu biliyorum.

    YanıtlaSil
  16. fotomaç, fanatik her dönem aynı isimleri, yüzlerce kişiyi yazıyor hiçbirşeyi tutturamıyor ama herkes kalkıp scoutgs ve fcn'ye sallıyor. neymiş rosicky ve ledesma gelmemiş. tamam adamlar gelmedi ama scoutgs ve fcn bu haberleri sallama haber olarak girmedi ki.. belli dayanakları vardı ama transferler bir şekilde yattı.

    fotomaç, fanatik ve toplantıda bile adnan sezginle telefon bağlantısını koparmayan kolpacılara bile bu kadar sallayamıyorsunuz.

    son sözüm de fcn'ye..

    bence siz de bu kadar kasmayın. bir duyum varsa ve açıklanmasının kulübe bir zararı yoksa açıklayın. kolpacılar kıçından uydurup uydurup masa başında sallıyorlar o geldi bu gitti diye. siz de yazın ki en azından gerçekçi olasılıkları okuyalım. beğenmeyen de takip etmesin. kendi araştırsın tsn'den adnan sezginin telefon numarasını alıp. nasıl olsa toplantıda bile cevaplıyor.

    YanıtlaSil
  17. Kaleci dedikodusu istiyoruz, baska birsey degil, kaleci sart yoksa avrupada isimiz yok kesinlikle.

    YanıtlaSil
  18. Valla öyle bir duruma geldik ki emana değil polak gelse gözüme cambiasson gibi gözükür. Yönetimin de istediği buydu herhalde. Şu noktadan sonra kimi getirirlerse getirsinler kimse laf etmez.

    YanıtlaSil
  19. Emana'yı izlemedim ama adam geçen sene koskoca sezon boyunca 2. ligde oynadı ya, gidip 2. lig futbolcusunu mu alacağız!

    Ah be Misimoviç!

    YanıtlaSil
  20. Adnan Polat 10 gün önce "Bir tane ilk 11'e alacağız, iki tane de genç oyuncu alacağız" demişti, bu süre zarfında bir oyuncu eridi galiba, bari adam gibi iki oyuncu alsalar.

    YanıtlaSil
  21. Bir de bu sağ taraftaki tweet'lerde bahsedilen 33 yaşındaki oyuncu kim?

    YanıtlaSil
  22. Emana,Misimovic,Pino... gibi isimler Rijkaard'ın listesindeki 3. isimler.L edesma,Rosicky gibi isimleri duyduğumda tam Rijkaard'ın sisteminin oyuncuları dedim buna ek olarak geçen sezondan günümüze gelen Keita,Babel,Guti isimleride bende aynı heyecan yaratmıştı.Şu anda Galatasaray'a gelecek oyuncuları çok iyi analiz edip beklenti içine girin.Hagi'den sonra GS'a gelecek 10 numaralar Juninho ve Deco olabilirdi.Ancak biz hep onların alternatiflerini alabildik.Lincoln ve Elano gibi.Kendi kendimizi kandırarak oyuncuları kendi gözümüzde büyüttük.Sonrada çok büyük hayal kırıklıları yaşadık.Adı geçen isimlerin kariyerlerine ve dünya piyasasındaki yerlerine bakın eğer GS'a gelirlerse Kadıköy'de,Nou Camp'ta,Anfield Road'ta GS için maç alabilirler mi?Onu düşünün.

    YanıtlaSil
  23. GS taraftarı olarak Adnan Sezgin'den önce,onu o göreve getiren GS yönetiminin sert bir şekilde eleştirilmesi gerekir.Eğer böyle giderse GS yönetiminin bütçe planlaması yapmasına gerek yok çünkü takım ilk 6'ya kalamayabilir.GS'da birleşen şirketin başına ve sportif direktörlük makamına işi bilenler getirilmelidir.Her işin başında ben olurum derseniz maalesef Aziz Yıldırım olursunuz.GS artık profesyonellerle yönetilmelidir.Çünkü GS'ın kültürü farklıdır.Rijkaard'ın TD olduğu bir ortamda Adnan Sezgin sportif direktör olamaz.GS'ın en başarılı dönemlerine bakın FB sürekli olarak transfer yaparken GS bir,iki oyuncu ile transferi kapatıyordu.Ve ardarda 4 yıl şampiyon oluyordu.Neden?Çünkü GS'da tek patron vardı ve o da takımın TD'ü idi.Dünyada ki bütün büyük takımlara bakın Barça,Chelsea,Man.Unt ve her sezon kaç transfer yaptıklarına bakın.Bir takımın iskeletine her yıl 5 oyuncu 6 oyuncu katılmaz.Maalesef ki Adnan Polat için bu değişim kaçınılmaz.Sonuç ortada.Ayrıca Rijkaard bu olumsuz tabloda en masum kişi olmayabilir ancak Rijkaard'ın istediği sistemin en kilit oyuncularından kaç tanesi GS'a getirildi ki?

    YanıtlaSil
  24. winger Achille Emana and the Cameroon international has now revealed that he's eager to join Los Che.

    "I don't know whether Valencia have already approached Betis over a transfer and I don't want to know anything about it for now. I want to focus on Betis and transfer rumours will only distract," said Emana to Giralda TV

    Kanat Oyuncusu diyor (Winger..?) valencia niyetlenmiş,sonra vazgeçmiş..

    22/08/2010 goal.com

    YanıtlaSil
  25. zaten bu takimda hersey dedikodu:)

    YanıtlaSil
  26. The Seville club’s financial constraints also mean that a substantial offer for the 28-year-old would likely be accepted, forcing Emana into negotiations with interested parties.

    SATIYORLAR ....

    YanıtlaSil
  27. Bana göre ortasahımızı toparlayabilecek bir oyuncu. Bu arada erdemuA çok güzel bir tespitte bulunmuşsun tamamen katılıyorum. 10 gün önce o parayı bulamayan yönetim (FCN nin deyimiyle) şimdi nasıl bulacak acaba. Lütfen rosicky ve ledesma dan sonra artık transfer haberi yapmayın, kaynaklarınız ortada artık. Yapıyorsanız da "kaynak" "gelen haberker" gibi cümleler kullanmayın, Gazetelerdeki haberleri falan kaynak göstererek paylaşın belki okumamış falan çıkar buradan okur... Bir taraftar olarak sizden ricam budur. Analizlerinize v.b. devam edin ama transfer haberi artık yapmayın. Cümle aleme rezil olduk bu yüzden.
    Kimin yüzünden ?

    YanıtlaSil
  28. emana 10 numara falan diil arkadaslar..adam tam bir orta saha yani cm..oyun kurar top kapar..bizim aradığımız özellikte biri..ayriyetten misimovic veya baska biri daa alınır die düşünüyorum cunku 10 numara diil bu adam..yada elano kalır cana-elano-emana yaparlar kafiyeli de:))

    YanıtlaSil
  29. Emanada gördüğüm kadarıyla, top kapma, gol atma, takımla hucüma katılma hepsi var.. Polak ismi bile geçmişken gelmesiyle mutlu olmalıyız.. Ayhan ve Barış'tan kötü olmaz ya.. Hayırlısı olsun bakalım.. Ayrıyetten Misimovic bombası da hiç beklemediğimiz bir anda patlayabilr..

    YanıtlaSil
  30. Buna 6 milyon veren Ledesma'ya niye vermedi?

    YanıtlaSil
  31. Editör sizce emana Galatasaray'ın aradığı bir tarzda oyucu mu?Fikriniz nedir?

    YanıtlaSil
  32. beşiktaşın aurelioyla anlaşmasından sonra pek bir umudumun kalmadığı transfer. zaten öyle çok da heyecanladırmamıştı, hatta geçen senelerde bu adam hep listedemizdeki diğer oyuncuların alternatifi şeklinde lanse deiliyordu.. plase emana.. şimdi abdurrahman çelebi moduna döndü.. adnan sezginin sayesinde. betis de herhalde bizim kadar vasıfsız yöneticiler yoktur avrupada da transfer döneminin sonuna yaklaşılırken orta sahadan iki tane as oyuncuyu göndermezler diye düşünüyorum.

    o değil de aurelioyuyu almak adnan sezginin aklından ufacık bir ihtimal olsa da geçmiş midir acaba, bizim orta sahadaki adamlardan daha iyi olduğu aşikar en azından yedek olurdu, barışı da yollardın.

    neyse yarın gelir zaten resmi siteden açıklama oyuncuyla her konuda anlaştık ama klübü yüksek bonservis istedi diye, ama daha transfer sezonu bitmedi ki, hem galatsarayda transfer bitmez.. hmm bu arada ardayı da tottenham verdik gibi bişiler..

    YanıtlaSil
  33. Twitter'da Emana araması yaptım ve bütün gün sayfa açık durdu. Gelip gidip yeni twitleri kontrol ettim. 1:55 civarı yeni bir twit oldu ve laliga_news adlı kullanıcı : 'Betis' midfielder Achille Emana has been transferred to Galatasaray (€6m) ' dedi. Sonrasında Emana diye tekrar aradım fakat bu twit kayboldu. Kontrol etmek için laliga_news'in yazdıklarına baktım ve orada aynı haber mevcuttu .

    Şimdi verdiği diğer haberlere de baktım yalan haber yapıcak gibi durmuyor. Umarım gerçekleşmiştir, çok sevinirim doğruysa. İsteyenler twitter'da laliga_news'in sayfasını açarak kontrol edebilirler.

    YanıtlaSil
  34. arklar emana filan yalan hasagici alırlar ondan sora 35 yasına camoranensi yi alırlar bide 33 yasında di natale yi alırlar durumu kurtarmaya calısırlar işte yoksa baska turlu transferin son gununde adam alamaz bizim adnans lar die dusunuorum ama umarım yanılan ben olurum sinan bolat ledesma misimovic gelir :S

    YanıtlaSil
  35. Allah kahretsin bu yönetimi,besiktas aurelio yu almis, bi aurelio yu dahi alamadilar yahu,su acizlige bak,su eziklige bak, su aptalliga bak...

    YanıtlaSil
  36. Kopil heh:) Televizyon çocuğu.. Emin ol yaş olarakta senden büyüğüm.. Ayrıca yazdığım yorumdada kişisel bişey yok farkındaysan, sana filan yazmamışım. Yaran mı var gocunuyosun¿

    YanıtlaSil
  37. surasinda ne kaldiki haftaici aciklama zorunlulugu varsa kap yuzunden bugun ile beraber 4 gunumuz var :)

    Gorecez olaylari buarada alakasiz olacak ama hincalin son yazisi ilgi cekici olmus bir googledan arastirin okuyun derim.

    YanıtlaSil
  38. @gsrock arkadaşım kim dedi sana rosicky geldi ledesma geldi diye ortalarda dolan. Bu haberi bir tek fcn de vermedi . 10 dan fazla gazete sayabilirim kesin geldi diyen. Napalım onlara zaten güvenmiyoruz. FCN de de oldu bir yanlışlık. Gerek asılsız haber gerek yanlış istihbarat gerekse yönetimin aptallığı biz bilemeyiz. Gayet de istiyorum fcn nin transfer haberlerini vermeye devam etmesine . Diğer sitelere mi güvenicez ? Adam gibi haber yapan mı var ?

    YanıtlaSil
  39. Emana Satılık...Alırız - Alamayız bilmem...Kulübü 2.Lige düştü ve borç içinde.satışa kondu...Ayrıca : Oyuncu için bilgi edinmek isteyen kardeşlerim : Kamerun - Hollanda'yı seyretsinler son DK.'sında..

    YanıtlaSil
  40. Ledesma konusunda Bülent ağabeyden(Aceto) açıklama geldi.

    Bu arada Ledesma'yı niye alamadılar diye sorular gelmiş. O dönemde işler ağırdan alınıyordu ayrıca Inter'de oyuncuya talipti. Bizim bir takım maddi sıkıntılarımız, Inter'in talip olması derken Arjantinlinin transferi yattı. Inter'de Ledesma'nın yerine Liverpool'dan Mascherano'yu almaya kalkınca Ledesma ortada kaldı.

    "Cristian Ledesma, Lazio ile 2015 yılına kadar sözleşmesini uzattı. Yıllık ücreti 1.6 milyon Euro."

    YanıtlaSil
  41. Ben Achilles Emana'nın Misimovic'den daha yararlı olacağına inanıyorum.

    YanıtlaSil
  42. Yonetim transfer yapicakmi yoksa taraftari uyutuyorlarmi lutfen cevap verirmisiniz?

    YanıtlaSil
  43. Anadolu ajansının geçtiği habere güvenebilir miyiz gerçeği mi yansıtıyor?

    YanıtlaSil
  44. emana galatasaray'da. bu gün açıklanacak.

    YanıtlaSil
  45. Achilles Emana transferi bitmiş doğru mudur acaba ?

    YanıtlaSil
  46. Anadolu Ajansı devletin resmi haber kuruluşudur.. Bir çok site haberlerini buraya üye olarak almakta ve yayınlamaktadır.. Doğru olma ihtimali çok yüksek.. Zaten gündemimizde olan bir oyuncu.. Adnan Sezgin'de ilgilenen kişi olmadığından çokta şaşırtmaz :D

    YanıtlaSil
  47. Emana, koskoca bir sezon 2. ligde oynamış, 2. lig topçusu olmuş, ne beklenir ki bu saatten sonra? Of ulan of, Misimoviç, Ledesma, gelmedi bunlar ooofff

    Bu arada bence yönetim siteye hit kazandırmaya çalışıyor. Bu ne arkadaş ya, 3 adam alacağız dediler biri eridi zaten doğru dürüst 2 adam alsınlar bari ama bakalım alabilecekler mi...

    YanıtlaSil
  48. Öyle bir tiksindim ki bu yönetimden, tabi ki takımın başarılı olmasını istiyorum ama bunlar gitsin de kimse de gelmezse gelmesin bu saatten sonra.Bu duygusal kısmı işin.Diğer yandan bu saatte gelecek adamın çok ultra mega profesyonel bir adam olması lazım futbolculuğundan da öte. O yüzden Emana'dan ziyade Aurelio gelse bizim takıma seviye atlatırdı,daha çok sevinirdim. Ama bu sene bu yönetimin yaptığı neyi anladım ki bunu anlayım. Çağlar Birinci'yi aldık mı ondan bile emin değilim. Ali Turan'ı izledikten sonra inşallah bir pürüz çıkmıştır da alamamışızdır diyorum. Bize yaramıyor Anadolu topçusu.Bu Türkiye'de futbolun kanunu gibi bir şey.Bütün bunlar bir yana en kötüsü Elano meselesi. Bunun için sadece bela okumak geliyor şu yönetime içimden. Başka da birşey demiyorum.

    YanıtlaSil
  49. İspanyolca bir sitedeki haberden çevirdiğim kadarıyla, Emana klubüne kızgınmış. Kendisine sorulunca, 'Bugün başkanla görüşmek için klübe gittim ama benimle görüşmedi. Transferdeki durumu ben de bilmiyorum onu öğrenmek için konuşmak istemiştim. ' demiş. Bu Emana'nın yönetimin 6 milyonu kabul etmesini isteyeceği şeklinde yorumlanmış.

    Yani eğer Emana rest çekerse fiyatın düşmesine sebep olabilir . Umarım kabul ettirebilir 6 milyonu, çünkü bizimkiler yükseltecek gibi durmuyor teklifi .

    YanıtlaSil
  50. emana takımda kalacağını söylemiş arkadaşlar her zamanki gibi bu da yattı transfer beklemeyelim yoksa her seferinde hayal kırıklığı oluyo!!

    YanıtlaSil
  51. 2. lig topçusu Emana'yı bile alamadık! Yazıklar olsun. Bir de Misimoviç Schalke'ye giderse kulakları çok çınlayacak.

    Bu arada Inamoto yolda, geliyormuş.

    YanıtlaSil
  52. Emana şu an takımdayım dedi, transfer iptal demedi. Betis başkanı da söyledi zaten bir kere daha görüşeceğiz diye. 2-3 günde belli olur..

    YanıtlaSil
  53. Diego, Wolfsburg'da!

    http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/22150/diego-wolfsburgda-

    Hadi be gözünüzü seveyim alın Misimoviç'i. Bunu da kaptırırsanız başka takıma bırakın takımın yakasını.

    YanıtlaSil
  54. Yalnız bir şey var (kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum burada da ama :)

    Schalke, Wolfsburg'la anlaşamadıysa biz nasıl anlaşacağız? Giderler kiralık alırlar şimdi.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0