Dedikodu | Zvjezdan Misimović

Yapacağı daha doğrusu yapması gereken transferlerde bir hayli geç kalan Galatasaray'da son 14 gün kala transferde hareketli günler, saatler yaşanıyor. Sivasspor yenilgisinin ardından hız kazanılan transfer görüşmelerinde 'dedikodulara göre' bir takım gelişmeler var. Bu sezon takımından ayrılmayı düşünen 28 yaşındaki Boşnak oyuncu Misimovic için Wolfsburg takımına resmi teklif yapıldı.

Kadrosuna Brezilyalı yıldız oyuncu Diego Ribas'ı katmak isteyen ve hatta ciddi yol kateden Wolfsburg bu transfere kaynak yaratmak amacıyla 28 yaşındaki tecrübeli ortasaha oyuncusunu satmayı düşünüyor. Ayrıca Misimovic'te takımında ki misyonunu tamamladığını düşünerek yeşil-beyazlı ekipten ayrılmak istiyor. Böylesine bir fırsat sonrasında da takımımız tarafından Boşnak oyuncu için transfer görüşmeleri mevcut bulunuyor.

Boşnak futbolcu için Wolfsburg takımına yapılan teklif 6 milyon 500 bin euro olarak konuşulurken, oyuncuya yıllık 2 milyon 500 bin euroya yakın bir bedel önerilmesi bekleniyor. Transfer gerçekleşir yada gerçekleşmez orası ayrı bir soru işareti fakat tek bir gerçek var ki, Misimovic için girişimler, görüşmeler başladı. Transfer nasıl sonuçlanır, onu önümüzdeki günler gösterecek.

Not: Bu haber transferin gerçekleştiğine dair yada gerçekleşeceğine dair değil, tam tersi bir düşünce ile bilgi kirliliği yaşanmaması adına oyuncu ile görüşüldüğüne dair hazırlanmıştr.

132 yorum:

  1. Para yok, futbolcu alamıyoruz yapacak bir şey yok dersin, eyvallah ama sen git Ledesma ve Rosicky gibi oyuncularla anlaş ama Elano için verilen 10 milyon €'yu beğenme, olacak iş değil. 3 gündür sövüyorum bu işe. Elano'ya geçen sene ne verdiğini bir kenara bırak, bu 10 milyon ile alacağın iki oyuncunun bonservislerinin % 95'ini karşılıyorsun. Off yönetim, off. Bu sene 10 tane Misimoviç de alınsa işimiz zor gibi gözüküyor.

    YanıtlaSil
  2. Birde görüşünüzü belirtseydiniz keşke.. Sizce nasıl, Galatasaray'ımıza yararlı olur mu ?

    YanıtlaSil
  3. inşallah alınır görüşmeler kesin başladımı? başka takım talipmi

    YanıtlaSil
  4. Haftalardır ısrarla Baptista yazılıyor basında, bir gelişme, bir bilginiz yok mu?

    YanıtlaSil
  5. fena oyuncu değil bildiğim ve hatırladığım kadarıyla duran topları iyi kullanıyor. pasları da iyi. ama aklım hala ledesma'da. rosicky'yi geçtim zaten ama sadece ledesma da bize çok iyi olurdu...aaah ah.

    YanıtlaSil
  6. @ FCN

    Bu sorunun yeri buras degil,ait olan yere sordum ama cavap almadim.

    Rosicky ve ledesma transferinde elanonun satilmasiyla alakasi yok demistiniz ama suan öyle degil diyorsunuz benmi yanlis okudum?

    YanıtlaSil
  7. slm. Elano'ya 10 milyon euro teklif eden felan yok. Böyle bir teklif gelecek de yönetim kabul etmeyecek? Dünyanın hangi ktakımına elano için 10M euro teklif edilse kabuul ederdi. Tahminim odur ki gelen teklfler 6-7M civarındaydı.

    misimovic için görüşlerimse şu, bence harika olur. En baştan bu tip bi oyuncu almamız lazımdı, gidip gidip yıldız bozuntularına para harcadık.

    YanıtlaSil
  8. @ Pesindeyiz1905

    Gelen ilk bilgilerde Elano'nun transferi ile Rosicky-Ledesma transferinin bir alakası olmadığı söyleniyordu. Fakat transfer sonrasında gerçekler ortaya çıkınca ve ciddi bir maddi kaynak sıkıntısı olduğu söylenince aslında Elano'nun da öenmli bir rol oynadığı belirtildi.

    Biz bize gelen haberleri sizlere ilettik, bize böyle söylendi böyle yazdık diye de belirttik defalarca.

    YanıtlaSil
  9. sayın fcn blog misomivic için kesin grüşmeler başladımı ? başka oyuncularla ilgileniyoruzmu bunlarıda cevaplarmısınz

    YanıtlaSil
  10. @ FCN

    Cevabiniz icin tesekkür ederim
    ben sizi suclamiyorum yanlis anlasilma olmasin ben sizi gecen senede beri HER GÜN takip eden birisiyim ve cok memnunum.

    Güzel haberlerin devamini bekliyorum.

    YanıtlaSil
  11. @ Cancan

    Bilinen ve konuşulan bazı bilgiler sonrasında Misimovic ile görüşüldüğünü belirttik. Eğer başka bir isim daha bu şekilde net şekilde ortaya çıkarsa yazarız.

    YanıtlaSil
  12. bu arada transfermarkt istatistikleribe baktım az önce. büyüleyici. geçen yılı tüm sezonda 39 maç oynayıp 13 gol + 18 asist ile bitirmiş. 3 maçta 1 gol, 2 maçta 1 asisti var. hücuma dönük ortasahanın kralı. özellikle deplasmanlarda kısırlık yaşayan takıma ilaç gibi gelir. ama fiyatı 14 milyon € gözüküyor 6.5 milyona nasıl olacak o iş bilemedim...

    YanıtlaSil
  13. Arkadaş nasıl gelecek Misimovic daha geçen seneye kadar Wolsfburgda bu adamın bonservis bedeli yaklaşık 15 20 milyon euro arası değişiyordu nasıl olurda bu bahsedilen tekliflere düşer akıl karı iş değil.Hadi düşse düşse 10 milyondan aşağı düşmemesi lazım.Bu adam gelsin Rosicky filan 2 dakikada unutursunuz.Bosnadan Edin Zeko ile beraber para edecek en iyi adamlardan bitanesi bu.Keşke gelse hiç ümitli değilim heleki Adnanların bu adamı getirebileceklerini zerre kadar düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  14. FCN Blog

    Oyuncu hakkında sizin görüşleriniz nelerdir ?

    YanıtlaSil
  15. teşekkür ederiz birde adnan sezgin almanya ya gitmiş dogrumudur şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  16. FCN yönetimi Galatasaray'ın Wolfsburg'a Misimoviç için resmi teklif yapıldığını teyit ediyor mu yoksa dedikodudan ibaret mi bunlar?(Her ne olursa olsun FCN'ye güvenimiz hala aynı noktada sizin bu konudaki istihbaratınız gerçekten çok önemli.)Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  17. bence misimoviç haricinde iki yönlü bir orta saha şart.. Yoksa tek başına misimoviç hiç bi halta yaramaz

    YanıtlaSil
  18. forvet transferi ile ilgili gelişme varmı acaba?

    YanıtlaSil
  19. bence FCN nin sütten ağzı yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyor kesin değil diyor. bence alıcaz bu adamı benden söylemesi :D adminim eğer biliyorsan yüzdelik ihtimal söyle lütfen

    YanıtlaSil
  20. @Mehmet:
    İstatistiklere bakarsak Misimovic Türkiye'de iyi işler yapar diyebiliriz. Ama defansif özellikleri zayıf. Eğer Misimovic gelirse onun yanına defansif özellikleri çok iyi olan, ayrıca hücuma yönelikte oynayabilen bir orta saha şart. Elano kalsa bile Elano'nun da hücuma yönelik oynadığını düşünürsek Cana tek başına yetmez. Çok açık veririz.

    @cancan, @ömer:
    Başlıktan da anlaşılabileceği gibi sadece dedikodu.

    YanıtlaSil
  21. Artık gelsede ne ifade edecekki tren kaçıyor. Takıma gelecek adapte olacak. O süre zarfında iş işten geçecek. Ama gelirse cuk olur.

    --

    http://tribunanilari.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  22. boşkan olmuş boşnak olacaktı heralde :)

    YanıtlaSil
  23. @dark:
    Uyarı için teşekkürler. Düzeltildi...

    YanıtlaSil
  24. hadi hayırlısı inşallah bu transferimiz gerçekleşir sayın fcn blog sizin yorumlarını alabilirmiyiz oyuncu hakkında

    YanıtlaSil
  25. Rosicky ve ledesma'ya 10 15 milyon euro ödemekte zorlanan bir klübüz ve misimovic e yaklaşık 7 milyon euro veriyoruz.

    Yönetimimiz bu sene iyi işler yapmadı. Yapamayacakta. Umarım en kısa zamanda işini layığıyla yapan adamlar gelir.

    YanıtlaSil
  26. 14 milyon civarı teklifler olduğu ancak Misimovic'in Galatasaray'a gelmek istediği söyleniyor. Eğer doğruysa biz o fiyatı en fazla 10 milyona çekebiliriz ki onu da Elano'yu satsak bile zor veririz. O zaman da box to box yalan olur. Bana çok zor geliyor ama umarım alabiliriz 6-7 civarına ki diğer oyuncuya para kalsın. Ayrıca olmadığı taktirde tahminen 1 hafta daha boşa gitmiş olacak ve iyice sıkışacak yönetim. Bence Bursaspor maçına kadar transfer yapılmazsa ve o maçta iyi bir sonuç alınmazsa yönetime tribünden protesto gelebilir. Umarım herşeyi düzeltiriz şu bir haftada..

    YanıtlaSil
  27. Bugün Alman Basininda Schalke04 Misimovic icin 12mio bonservis ve yillik 3.5 Mio. Teklifte bulunmus , Magath ve Misimovicin Manageri dün aksam bulusmuslar ve iki taraf anlasmak icin cok yakinmis.

    YanıtlaSil
  28. Serbest vuruşlarımız 0. Arda'nın her frikiği kalecinin gözüne gözüne ama şutları geliştirmiş olmalı o yönde ilerleme var. Korner desen düzgün atınca vuracak adamımız yok Servet'e geliyor ya dağlara taşlara ya da ıskalıyor kornerlerin 10 tanesinden 8'i ön direğe onu da defans karşılıyor. Galiba topu ceza sahası içine atacak güçleri yok. Bu adamın serbest vuruşları gayet iyi bu konuda ilaç gibi gelir. Oyunun pek bilemiyorum anca BJK maçlarında izlediğim kadarı var

    YanıtlaSil
  29. Julio Baptista konusunda aldığınız bir duyum var mı?

    YanıtlaSil
  30. Bu adamın ölüsü ligde asist krallığına oynar.O kadar diyorum.

    YanıtlaSil
  31. bu yönetim bağlı eşeği alamaz

    YanıtlaSil
  32. Amaç nedir bize ledesma tarzı bir adam lazım diye bas bas bağarırken takım gidip bir ileri adamı alıp birde elanoyu defansif oynatmaya mı çalışıcaz işimiz var bu sene allahtan frank a bol bol sabır vermesini diliyorum oyuncu iyi olabilir ama gereklimidir başka daha büyük eksikler yokmudur ondan önce

    YanıtlaSil
  33. Rosicky ve Ledesma trasnferinin yatmasından dolayı temkinli konuşuyosunuz farkındayız. Eğer o fiyasko yaşanmamış olsaydı bu haberi gene dedikodu olarakmı verirdiniz yoksa Misimovic Galatasaray'da diye haber yaparmıydınız? Yanlış anlamayın benim size güvenim hala tam. Şu an ikinci bir faciayı önlemek için resmi sitede açıklanana kadar söylemeyeceğinize eminim. Ama genede sizin görüşünüzü merak ediyorum bu transferle ilgili. Olabilitesi varmı?

    YanıtlaSil
  34. @Kaan

    Dediğin doğru.Tek başına Misimovic işe yaramaz.Arkasına kesinlikle bir box to box alınması lazım.Cana-Transfer-Misimovic iyi bir üçlü oluşturabilir.

    YanıtlaSil
  35. Bu adam inanılmaz biri. TM'de değeri 14.5 m euro.
    09/10 sezonunda toplam 49 maçta 14 gol 20 asist. ligte 31 maçta 10 gol 15 asist
    08/09 sezonunda toplam 57 maçta 17 gol 36 asist. ligte 33 maçta 7 gol 20 asist (Wolfsburg'la şampiyon oldu.)

    İstatistikleri çok iyi. İnşallah gelir de takımı sırtlar.

    YanıtlaSil
  36. Benim Misimovic'i takip ettigim kadariyla harika denebilecek seviyede kisa , orta ve uzun isabetli paslar atip, uzaktan sert ve duzgun sut cekebiliyor, ancak onun haricinde topsuz oyunda ve de top rakipteyken pek bir fonksiyonu yok. Kaliteli bir ayak ancak mucadele bakimimindan zayif oldugunu, orta sahada aciklar verilecegini dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  37. @ Tuna

    Misimovic Galatasaray'da diye haberi giremezdik şu sıralar. Daha evvel dedikodu olarak Jan Polak ve Elano Blumer bilgilerini vermiştik. Misimovic hakkında şu anda 'Anlaşmaya vardık' tarzında bir açıklama gelmediği için herhangi birşey yazamayız veya söyleyemeyiz. Dedikodu alanındaki isimler genelde bir takım girişimlerin ve görüşmelerin olduğu isimler. Transferin olabilitesi varmı? Evet var, sonuçta gerekli finansalı sağlarsanız her oyuncuyu alma imkanınız vardır.

    Misimovic gelir yada gelmez orasını bilemem ama sonuçta %50'dir transferde ki oran. Kendisini elbet bizim gibi başka takımlarda istiyordur fakat bu konuda bir bilgim yok. Kim istiyor yada başka takımlardan herhangi bir teklif var mı? Bunlar soru işareti sadece :)

    YanıtlaSil
  38. Son kez soruyorum, bakalım cevap alabilecek miyim.

    Tamam, bir haber alsanız olsa yazardınız ama haftalardır ısrarla Baptista yazılıyor basında, bir gelişme, bir bilginiz yok mu?

    YanıtlaSil
  39. Aslında şu an Cana'nın yanına alınabilecek en güzel oyuncu bence Manchester City'deki Stephen Ireland. Adam Tottenham maçının 18 kişilik kadrosunda yoktu. Mancini kadroyu 25'e indirmeye çalışıyor. O da gidicilerden gibi.TM değeri 13 m euro gibi bir şey.Ama bu transfer bana göre 4 veya 5'e biter. Adam hem 24 yaşında şu an. 1 kaç yıl sonra iyi bir fiyata satma şansımız da olabilir.
    Misimovic,Ireland ve genç santrofor (Bence Altidore) alınırsa bu takım çok iyi rayına oturur.

    YanıtlaSil
  40. @ FCN

    Sizce Misimovic aradığımız box to box profiline uygun bir transfer olur mu ? Bildiğim kadarıyla defansif yönü pek kuvvetli bir oyuncu değil. Ancak kişisel fikrime Elano-Cana-Misimovic orta sahasında Cana defans açıklarını kapatırken, Elano ona biraz daha yakın oynayıp yardımcı olur ve aynı zamanda Misimovic'e isabetli paslar çıkartıp atağın başlamasını sağlayabilir. Misimovic zaten topu ayağına aldığında ne yapacağını bilen bir oyuncu ve 10 numara diye tabir ettiğimiz bölgede faydalı işler yapacaktır. Sizce bu sistem faydalı olur mu ?

    YanıtlaSil
  41. Merhaba FCN blog ekibi; oncelikle biz Galatasaray taraftarlari su zor ve moralsiz gunlerimizde en ufak guzel haberle bile mutlu olabilecegiz. Sizleri yaklasik 1-2 aydir bir arkadasimin onerisiyle takip etmeye basladim ve de yapmis oldugunuz haberlerin mantigi sizin yeteri kadar guven kazanmaniza yetti. Sizler bir yerlerden istihbarat alip bunu en dogru sekilde biz Galatasaray taraftarlarina en saglikli sekilde aktarmaya calisiyorsunuz, ancak burasi Galatasaray camiasi, hepimizin yanildigi konu son imza atilmadan hicbir seyin net olamayacagi. Bu problemde kesinlikle soylediklerinize katiliyorum, bizim finansal anlamda sikintilarimiz var. Bu bariz bir sekilde ortada ve 1-2 milyon euro az verelim diye koskoca sezonu heba eden bir yonetimle maalesef karsi karsiyayiz.

    YanıtlaSil
  42. @ Tafouzy

    Baptista konusunda herhangi bir girişimimiz olmadığı yönünde bilgi almıştık, yaklaşık 1-2 hafta önce. Fakat bugün zorunluluktan Baptista'ya sarılırlar yada gerekli finansal destek sağlanır bitirilir mi bilmiyorum. Fakat öyle bir girişim olsa mutlaka haberimiz olurdu.

    YanıtlaSil
  43. @ The Fobi

    Misimovic elbette yararlı olur olmasına fakat daha büyük soru işareti olan bir durum var. Transferi gerçekleşirse eğer Misimovic'in arkasında kimin oynayacağı? Cana-Sarp/Ayhan/Barış mı yoksa gerçekten safkan box to box yada merkezi ortasaha oyuncusu mu?

    Cana-Elano-Misimovic biraz fazla ofansif olur :)

    YanıtlaSil
  44. @ Gürkan

    Zamanında Stephan Ireland'a teklif ettik fakat gelmek istemedi. Kendisi büyük olasılıkla Aston Villa'ya gider bu yıl yada başka bir İngiliz kulübüne. Tabii paşanın kararı değişirse bilemem fakat şimdilik durum bundan ibaret. Zaten vakti zamanında Ireland ve Jenas için uğraşıyorduk Rosicky-Ledesma'dan önce.

    YanıtlaSil
  45. Lutfen kusura bakmayiniz, ben ve eminim benim gibi dusunen bir cok Galatarayli bu takimda artik baris-ayhan-mustafa sarp gibi siradan oyunculari gormek istemiyor. Onlarin emeklerine saygiliyim ama onlarin kalitesi bize yakismadigi gibi bizim hedeflerimize ulastirabilecek tarzda oyuncular degiller. Gecen seneden bu yana ne defans ne kaleci ne de forvet, bizim asil problemimiz hep orta saha idi, buraya bir turlu gereken takviyeler yapilmadigindan biz bu hallere geldik.

    YanıtlaSil
  46. Bu arada Altidore defteri kapandi mi acaba, bilgi verebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  47. @ FCN

    Fazla ofansif olabilir belki ama Ledesma gibi gerçekten ileride ve geride etkili olabilecek birisi alınmadığı sürece ilerde ve geride akışı sağlayabilecek tek oyuncumuz Elano. Ayrıca geçen sezon bu adam resmen DM oynadı ve bana göre başarılıydı ilk defa bu mevkide oynamasına rağmen. Ki bakıldığında geçen sezonun başında fırtına gibi estiğimizde kadromuz oldukça ofansifti. Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra eleştiriler çoğalınca Rijkaard'da ister istemez defansif ağırlıklı çıktı çoğu maça ve sakatlıklar da eklenince istenilen yaratıcılığı sağlayamadık ilerde.

    Bana göre Elano box to box görevini üstlenebilecek kalitede bir oyuncu. Tabi ki önemli maçlarda zorluk çıkması olağan bir durum. Fakat lig için bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.

    Ha tabi ki Misimovic'le beraber Ledesma tarzında bir oyuncu da alabilirsek bu düşüncelerim gereksiz kalıcak ama bu saatten sonra ben pek sanmıyorum bunun olacağını.

    YanıtlaSil
  48. Bir de partizan'dan Jovanovic mevzusu var idi. Bununla ilgili herhangi bir girisim oldugu mu veyahut Adnan baskan sadece Prekazi'yi kirmamak icin mi aldi CD'yi.

    YanıtlaSil
  49. janovic ile ilgili gelişme varmı birde abd li oyuncu breadly hakkında lütfen cevaplarmısınız

    YanıtlaSil
  50. İyi günler fcn, iyi günler arkadaşlar, Misimoviç'in sakat olduğu ve wolsburg'un da bu oyuncuyu elinden çıkarmaya çalıştığı söyleniyor. Bu konuda bir bilgisi olan var mı, eğer durum böyleyse iki kere düşünmek gerekir bence.

    YanıtlaSil
  51. @FCN

    Bu soruyu herkes merak ediyor. Lütfen cevaplar mısın? Altidore'da son durum ne?

    YanıtlaSil
  52. Transferi sonuçta Adnan Sezgin yönetiyor.. O yüzden Galatasaray bu adamı A-L-A-M-A-Z! Çünki geleceği varsada baltalar bu transferi getirmez.. Kendilerinin ajan filan olduğundan şüpheleniyorum artık : )

    YanıtlaSil
  53. @Ramazan
    Bence sakat bir oyuncu bu istatistikleri yapamaz.Adamın son iki sezon gol ortalaması 15,asist ortalaması 28.

    YanıtlaSil
  54. altidore da son durum nedir cevap istiyoruz

    YanıtlaSil
  55. Peki son bir sorum olacak; sizlerin haberi yada duyumu olmadan yonetimin cok surpriz isimleri transfer etme olasiligi her zaman var midir? Tesekkurler.

    YanıtlaSil
  56. Galatasaray'ın hedefi Misimovic

    16 Ağustos 2010 14:29 | NTV Spor

    Lige Sivasspor yenilgisi ile başlayan Galatasaray, yabancı transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılı yönetim, transfer rotasını Misimovic'e çevirdi. Boşnak orta saha oyuncusunun menajeri, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın ilgisini doğruladı.

    http://www.ntvspor.net/haber/futbol/21628/galatasarayin-hedefi-misimovic

    YanıtlaSil
  57. simdi 1tane trasfermi yapilacak? eger oylese bu takimdan birsey olmaz..

    YanıtlaSil
  58. Misimoviç ve galatasaray ha hiç gülceğim yoktu (:

    Misimoviçin oldugu takımın forvetleri hersene gol kralı olur bu adam alexin kadar gol atar 2katı asist yapar türkiyede ama sorun bu adam türkiye niye gelsin bu adam türkiyeye düşünceye kadar en az 4sene daha üst düzey takımlarda oynar.Ayrıca 20milyondan aşagı bırakmazlar bu adamı...

    YanıtlaSil
  59. @gürkan

    bu adam zaten yeni sakatlanmış haberde öyle diyordu. Ama wolsburg yönetimi misimovic'in sakatlığını kabul etmiyormuş. Her futbolcuda olacak kadar sakatlık, oynamasına engel değil diyormuş. Habertürk'te öyle okumuştum. O yüzden bir bilgisi olan var mi diye sordum. FCN sizin bir bilginiz var mi acaba?

    Zar zor transfer yapıyoruz, o kadar para harcıyoruz bari bu sakat olmasın. Pino gitti 1-1,5 aylığına. Bari ALABILME IHTIMALIMIZIN OLDUĞU MISIMOVIC SAKAT OLMASIN.

    YanıtlaSil
  60. @MehmetAli93

    Burda durumu da abartmamak lazım değil mi ? O süper, olağanüstü, harika olarak bahsettiğin adam Wolsburg'da oynuyor.. Adama sorarlar şimde neden Real'e falan gitmemiş diye. Zaten Alex ile de kıyaslıyorsak Galatasaray'a gelmemesi içten bile değil.. Sonuçta Galatasaray'da Baros olsun, Kewell olsun, Reijkaard olsun bundan daha kaliteli isimler.. Bunlar buradaysa o da gelir.. Önemli olan parayı vermek..

    YanıtlaSil
  61. bunun nedeni belirsiz ama yöneticiler-rıjkaard,rıjkaard-futbolcular arasında bi uçurum olduğu çok açık,köprü yok aralarında bu da her geçen gün daha da kötüye götürüyor takımı üstüne alınmayan adamlar,rıjkaardın gitsin dediklerinin tutulması gibi bi çok neden rıjkardı yönetim kovmadan istifaya sürükleyebilir(ne kadar eksik olursa olsun sivas maçına çıkan kadro o kadar kötü oynamayamaz çünkü bunun başka çıklaması yok) ve bence hem onun için hem bizim için en hayırlısı bu zorlamanın anlamı yok.garip ama öyle sorun temelde rıjkaardda değil ama o yönetici bozması hanzolar şuan gidemeyeceği için ben olsam alırım bavulumu giderim güzel anılarla,çünkü biraz daha kalırsa çok daha kötü bi ayrılık olacak herkes için...

    YanıtlaSil
  62. yönetimin ledesma ve rosicky balonundan sonra insanın bu gibi tanınan iyi futbolcuların geleceğine olan inancı hiç mi hiç kalmıyor.

    YanıtlaSil
  63. altidore da son durum ney lütfen cevap verirmisniz sorulara

    YanıtlaSil
  64. şimdi bu misimovic için 12 mliyon eorulardan bahsediliyor ya.. rosicki+ledesma da toplam bu para değilmiydi? madem bu kadar paramız var neden ledesma + rosicky değil de sadece misimovic ???

    YanıtlaSil
  65. İlginç olacak ama size bir ihtimaller zincirinden bahsetmek istiyorum.

    Bilindiği üzere Cristian Poulsen 5.5 m euro’ya Juve’den Liverpool’a transfer oldu. Liverpool Poulsen’i aldı, artık Mascherano’nun kulüpten ayrılması için hiçbir engel kalmadı. Mascherano ya İnter’e ya da Barca’ya gidecek diyebiliriz. Ama büyük ihtimal İnter’e gidecek. Eğer Mascherano İnter’e giderse İnter yedekte tuttuğu Daniel Ledesma transferinden vazgeçebilir. Ledesma’nın Lazio’dan ayrılacağı kesin gibi bir şey. Ledesma ile şuan ilgilendiğini bildiğim kulüpler İnter, Juve ve Galatasaray. İnter Mascherano’yu aldı diyelim. Juve de Diego’yu Wolfsburg’a satarak Milos Krasic için kaynak yaratma çabasında. Wolfsburg da Misimovic’i satarak kaynak yaratmak istiyor. Misimovic ile ilgileniyoruz ve Misimovic artık GALATASARAY’da diyelim. Juve de Milos Krasic’i aldıktan sonra Ledesma ihtimali azalabilir(Malum ekonomik zorluk). Ledesma’nın da takımdan ayrılacağı kesin olduğuna göre tek ihtimal GALATASARAY.

    Bu sadece bir ihtimaller zinciri. Benim fikrim böyle. Siz nasıl düşünüyorsunuz sizce bu ihtimal tutar mı?

    YanıtlaSil
  66. @gürkan
    misimovic yeni sakatlanmış haberde öyle diyordu. Wolsburg yönetimi bu oyuncunun ciddi bir sakatlığı olduğunu kabul etmiyor. Ama haberde ciddi sakat olduğu ve wolsburg'un da bu oyuncuyu elinden çıkarmak isteği yazıyordu. Haberi habertürk'te bulabilirsiniz. Misimovic'in sakatlığı hakkında bilginiz var mı FCN? Bu haber doğru mudur?

    Pino geldi sakatlandı. Kewell baros yeni düzeldi. Çağlar geldi hala oynayamadı. Giden linderoth ve uğur'un uzun zaman sakatlıkları oldu. Gökhan zan'ı saymıyorum bile artık. Onun sağlam halini görmek mucize. Gs yönetimi sakat oyunculara paralar yatırmasın artık. Bu konuda daha dikkatli olmaya davet ediyorum.

    YanıtlaSil
  67. @Poyrazyeli

    Misimovic, hafta sonu oynanan Preußen Münster - VfL Wolfsburg maçında 65 dakika forma giymiş.

    YanıtlaSil
  68. konuştuğumuz isimlere bakın nerelerden nerelere geldik. Ireland, Jenas, Rosickyi Ledesma Derken bir de baktık Misimovic. Bu günleridemi görecektik.... Adnan başkan 2012 kriter mıriter derken koltuktan olacak. İlk yarı sonu tabelaya baktığında Galatasaray ilk 3te bile değil.... He bide sponsor anlaşmaları felan diyoruzda başarılı olan bir takımda sponsorlar destekler işler kötü gittiğinde imajları zedelenmesindiye yawaş yawaş uzaklaşırlar... alsana 2012 kriteri ozaman Galatasaraylılar ve Galatasaray spor kulübü derdine yansın...

    YanıtlaSil
  69. Michael Bradley için girişim var mı? Çok iyi olmasa da en azından 1 tane box-to-box oyuncu şart.

    YanıtlaSil
  70. fcn blog yetkilileri niye cevaplamıyosunuz sorularımızı michael bradley için girişim varmı solermısınız

    YanıtlaSil
  71. mesela şu da yok mu.jan polaktan misimovice geçiş nasıl oluyor? 2 tane mi orta saha alacaklar acaba yoksa bir mi?bu sayı bir ise jan polak olmadı misimovice bakalım nasıl bi mantıktır harbiden enteresan.komedi filmi senaryosundaki en komik karakterlerin yapmayacağı şeyleri yapmakta çooook sayın yönetimimiz (=

    YanıtlaSil
  72. benm yorumlar neden onaylanmıyor ayıp oluyor ama kufur veya yanlıs birşey yazmıorum????

    YanıtlaSil
  73. adamin degeri 14.5millions sen kakip adama 6.5 vermiye calisiyorsun utanmasalar 3 diyecekler!?

    YanıtlaSil
  74. arkadaşlar bence sadece misimoviç bizim eksiğimizi kapatacak bir futbolcu değil..bize ilk olarak box to box türü bir futbolcu lazım. ilk şartımız budur.. Keitayı kısa sürede satabilen bir yönetim konu adam almaya gelince 2-3 aydır biz taraftarı kahrediyor.

    YanıtlaSil
  75. evet ya keita duyurmadan masa alti sativerdiler simdide kapi kapi gezerler hic akil yok bunlarda...

    YanıtlaSil
  76. ntvspor adlı kanal Misimovic ile röportaj yapmış. Doğru mu? Bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
  77. 1) Değeri +10 milyon € gözüken oyuncu nasıl oluyor da 6.5 milyon €'ya alınabiliyor? Ya ilk değer yanlış ya ikincisi?

    2) Oyuncu ciddi sakat (fiziksel ya da ruhen) ise birinci şık geçerli olabilir. Böyle bir oyuncuyu daha bünyemiz kaldırabilir mi işte orası muamma?

    3) Elano varken neden "ofansif ortasaha" arıyoruz anlamıyorum? Kapasitesi ile bu pozisyonu üst düzeyde oynayabilecek bir futbolcu. Ancak oynatmadıkça hem değeri düşüyor piyasada hem de morali bozuluyor.

    4) Arda'yı da unutmayalım bence. Emre Belözoğlu da 10 yıl önce sadece ofansif bir ortasaha idi. Gitti Avrupa'ya şişirdi kasları şimdi ideal box-to-box yerli futbolcu oldu. Arda da becerebilir aynı şeyi ama sola hapsettik çocuğu?

    5) Takımda sağ açık varmış gibi düşünülerek transfer planlanıyor sanırım??

    YanıtlaSil
  78. @zubeyir

    Yorumundan keşke Keita'yı satmasaydık anlamı çıkıyor. Fakat Keita'yı biz 14 m Euro'ya sattık. Bu miktar basına yansımadı. FCN Blog bu miktarı onayladı. Aynı zamanda Keita kendi gitmek istedi. Burda yıllık 2 m euro kazanırken orda 4 m euro kazanıyor. Yani Keita işi çok karlı bence.

    YanıtlaSil
  79. Çok fazla NTV taraftarı değilim fakat roportaj olayının doğru olduğunu düşünüyorum.. Okuduğumuz diğer haberlerde de zaten Gs ve Tr ye sıcak baktığı yönünde..

    YanıtlaSil
  80. @onur

    Lorik Cana'nın da alındığı zaman TM değeri 12 m euro idi. Galatasaray onu 4.5 m euro'ya aldı.TM'ye çok fazla inanmamak lazım. Guiza'nın değeri 9.5 m euro olarak görünüyor. Adamı 4'e 5'e satamıyorlar. :)

    Aklıma gelmişken olayları tiye alan Zaytung adlı siteden iki tane Guiza haberi(Özellikle 1. güzel:)

    -> Fenerbahceden Guiza'nın alinmasini isteyen Blackburn Rovers Teknik Direktörü Sam Allardyce, sağlık kontrolünden geçirildi...

    -> Fenerbahçe'nin Forlan için Güiza + 15 milyon Euro'luk teklifine sıcak bakmayan Atletico Madrid, sadece 15 Milyon Euro'yu almak konusunda ısrar ediyor...

    YanıtlaSil
  81. @FCN

    Altidore transferinde herhangi bir gelişme var mı? Bu soruyu herkes merak ediyor. Gelişme olmasa bile cevap yazmanı bekliyoruz lütfen.

    YanıtlaSil
  82. Felipe Melo galatasarayda ilk benden duydunuz

    YanıtlaSil
  83. Milliyet Ledesma yazmış tekrardan.Tabi görünce insan umutlanmıyo değil NTVspor'un Misimovic reportajıyla beraber.

    Cana - - - - - Ledesma

    Elano - - - Misimovic - - - Arda

    Baros

    Bu kadar topu seven,aynı zamanda Rıdvan tabiriyle 'alan,veren' bi takım olduktan sonra defansımız zaafiyeti çok ön plana çıkmaz karşı takım pek top göremeyeceğinden.Tabi güzel hayaller bunlar renkdaşlar :)

    YanıtlaSil
  84. Cevap alamayanları aydınlatmak isterim, ve ne yazık ki bunu da başaramadı sanırım yönetim...

    Altidore twitter'a şunu yazdı dün gece :

    "I'm at Villarreal F.C. now."

    YanıtlaSil
  85. Bırakın yahu renkdaşlar bunlar adam madam alamaz!!
    İş ki kendileri gitsin!!!

    YanıtlaSil
  86. Bu sene mahvettiler takımı da , takım ruhunu da, taraftar ruhunu da... ne diyeyim daha başka na kaldı ki... halimiz harap acil transferden de öte yenilenmeye ihtiyacımız var..
    artık bu yönetim kendi kendine mahvettiği imajını düzeltemez gözümde!!
    sanki bilinçli olarak bunun için uğraştılar gibi geliyor bana...yazık yahu.
    böyle fakirlik edebiyatını yapacağınız yıl ilk yılınızdı anca takım kendini bulurdu..kaç sene oldu baştasınız sportif ne başarınız var?!!!
    yok taraftar baskısıyla transfer yapmazlarmış, yok medya baskısıymış(ki kendileri rezalete çanak tuttu)...hem sizin nasıl taraftar kaygısı diye bir kaygınız olmaz hem öyleyse şimdi niye façayı düzeltmeye çalışıyorsunuz!! yani nerden tutsan bir basitlik bir rezalet!!!ne desek boş.
    türkiyenin en marka takımı en bol kaynağı elinizde ama hala fakirsiniz öyle mi...sinirleniyorum yine:(!!!

    YanıtlaSil
  87. Bir takım oyuncu satarak,iyi oyuncuları 2 milyon dolar için elinden kaçırarak ekonomisini düzeltmez . Tam aksine kaliteli ve satmak istediğinde üstüne satabilecek oyuncular alırsa, her yıl şampiyonlar ligine düzenli gidebilirse ekonomisini düzeltir. düşünsenize 52bin kişiyle şampiyonlar liginde sadece 6 maç oynadıgımızı. 1 tane kaliteli oyuncu demektir bu. Ayrıca ekonomisini düzeltmek isteyen takımın scout sistemi olur oyuncuları en az 1 yıl takip eder. Kimseyi de uyutmaz.
    -Misimovice verecegimiz bonservis 2 yıl sonra eriyecek.6-7 milyon euro verdiğimizi farz edelim 2 yıl sonra satsak 3 e satarız o da belki. Nerde ekonomik düşünme? Ayrıca hayal de kurmayalım kimse bu saatten sonra işe yarar oyuncusunu satmaz.
    -4 yıl önce Misimovici bulup almaktır transfer.
    -Bocadayken izleyip takip edip ledesmayı almaktır transfer.
    -Alabildiğimizi ve cok iyi oynadıklarını farz edelim 2 yıl sonrası yine kaostur maceradır parayı sokaga atmaktır.
    -Transfer diye yırtıncagımıza "SİSTEM istiyoruz her alanda:Oyunda,altyapıda,transferde,ahlakta" diyebilmeliyiz. Varsın 1 yıl boşa geçsin 1 sene stad boş bile kalsın dolar nasılsa.

    YanıtlaSil
  88. @1500214-fsg

    ''Jeff Banastey Galatasaray U-17 takımı ile deneme antremanlarına çıkıyor.''
    Senin dediğin sistem yavaş yavaş oluyor işte. ABD'li oyuncu deneniyor.

    YanıtlaSil
  89. F.Meloyu bende duydum ama bombacı olmak istemem,bakalım şapkadan kim çıkacak?

    YanıtlaSil
  90. arkadaslar kimse kendi kendini kandirmasn oncelikle biz ireland ve jenas la gorustuk adamlar bizi begenmedi dondk ledesma ve rosicky le anlastik onlarda yan cizdi bunlar 4 ayin icinde gerceklesti we rosickyden su anda daha populer olan 1 misimovicten bahsediliyor diego satilacakda biz pazarlk edicezde bilmem ne .. arkadaslar kimse kendi kendini kandirmasin bu transfer yatar adnan sezginin yeni lukunku ve inamotolarina merhaba deriz 3-4 gun sonra .. hale daha ingilz basini jenas yaziyor ama bu saatten sonra bnm hic 1 futbolcuya inancm kalmadi :(

    1 taraftanda birgun bilgisayari 1 acmisiz misimovic ve jenas galatasarayda ... tabi bunun imkani 0% :(

    YanıtlaSil
  91. al sana haber.. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/3098611/Jermaine-Jenas-is-wanted-by-Galatasaray-Juventus-Sampdoria-and-AC-Milan.html

    YanıtlaSil
  92. Basında çıkan bazı haberler Misimovic'in kronik sakat olduğunu söylüyor fakat adamın istatistiklerine bakınca durumun çok farklı olduğu anlaşılıyor.
    09/10 Sezonunda ligte 31 maçta görev almış. Oynamadığı 3 maçta sanırsam sarı kart cezası.Maç başına ortalama 89 dakika oynamış biri. 10 gol atmış ve 15 asist yapmış.
    08/09 Sezonunda ligte 33 maçta görev almış. Maç başına ortalama 82 dakika oynamış biri. 7 gol atmış ve 20 asist yapmış.

    YanıtlaSil
  93. geçen yıl seçim var die biton adamldılar şimdi hepsini yollama derdine düştüler.. bu satten sonra kimse ucuz adamlarla kandıramaz gs tarfatarını.. ekonomi böyle bişi değil.. şampiyonlar ligine gitmek lazım stadı doldurmak lazım başarı lazım sponosrlar böyle artar para böle gelir.. 3 aydır en lazım yere 1 adam alamayan yönetime kaldıysa işimiz yandık.. şuan için tek çare yönetimin istifası haldun üstünelin yönetimde olması.. HALDUN GİTTİ BÜYÜ BİTTİ

    YanıtlaSil
  94. Transfer haberlerini okuyorumda; değişmeyen 2 şey var,

    Biri Galatasaray'ın almak istediği ve haber sitelerinin bomba haberleri ve her istediğimiz adama Milan, Juve, Schalke gibi takımların araya girmesi :) Hiç bir transferde eksik olmadılar.. Azize acaba uluslar arası mı çalışmaya başladı bizim trasnferleri kösteklemek için anlamadım gitti : ))

    YanıtlaSil
  95. bu sene yandik renkdaslar baaya bir dalga gecilecek takim kurdu bizim "buyuk" baskan fazla kafamizi aritmadan en iyisi baskan transfer etmek gerekir cunku icimdeki inanc bitmek uzere... ama bir iki adam orta sahaya isi degistirebilir oburlerinede kendine guven getirebilir ama nerde o gunler su 100 yillik takimina transfer yapamayan besiktas bile yapti gelinde kiskanmayin heleki younga yenilen obur takima ne dersin sahsen kadrolarini begeniyorum ama onlardan nefret ediyorum...

    rijkaarda'da laf etmeyin adam bas bar bariyor dinleyen bile yok bide tercumesi denilen adam resmen baskanin sozunden cikmiyor rijkaardin dediklerini bile anlatmiyor ortalik bozuk bu sene fosss olacagiz insallah yanilirim.

    YanıtlaSil
  96. Bizim acilen bir teknik heyete ihtiyacımız var bence. Son maçta görüldü ki bu teknik heyet bırakın takım yönetmeyi, bir maçtaki gerginliği bile yönetemez.

    YanıtlaSil
  97. Galatasaray'a ilk önce bir forvet arkasi sart,sonra büyük bir kaleci (aykut kötü demiyorum,fakat bu zamana kadar bütün basarilarimiz büyük bir kaleci ile gelmistir,simovic,taffarel,mondragon) ve son olarak baros'a bir alternatif,baros daha hazir degil!
    ama transferler gerceklesmesede,takim cogunun söyledigi gibi kötü gegil!
    Takimin basarisizligi rykaardin takim kurgusuna bagli,cünkü takimi gecen sezonki gibi 5 önde 5 arkada oynatiyor.
    kewell bu takimda oynayamaz,solda oynasa Ardanin yerini isgal ediyor,cünkü Arda sagda oynayamiyor!hele forvet hic oynayamaz,cünkü hareketliligi yok,arti rakip defansa eziliyor!
    bu takimda Ayhan Mustafa Baris ve Lorik'li bir orta saha kurulmali.bunlarin 4'ü de,düz oyuncu,kötü oyuncu degil.
    Ardayi da MECBURLUKTAN bunlarin önüne forvet arkasi oynatmak gerek(cünkü aslinda Ardanin bu mevkiide oynamaya fizik gücü pek müsait degil).
    Emre Colak ta oynatila bilir,sivas macindaki gibi sag kanatta oynatilirsa yanar,oranin oyuncusu degil cünkü!

    YanıtlaSil
  98. sayın fcn blog yetkilileri ben arfa ile anlaşılmış dogrumudur lütfen cevaplarmısınz

    YanıtlaSil
  99. ben arfa marsilyada oynamayacagini acikladi buyuk ihtimalle newcastle uniteda gidecek ben arfayla gorusuldumu asil konu o :D kesqe gelse :)) ama bence cok zor yani ayin 18 i olmus ama gundemde jenas misimovic ben arfa gibi isimler var ben arfa sanirm hatta yok ancak bu oyuncularin gelmesi bence bu saatten sonra imkansiz isimiz lukunku ve inamotolara kaldi bu saatten sonra ttkom arenada mustafa sarpin inanilmaz driblinglerni ayhan akmanin akil dolu paslari ve deyim yerindeyse zimba gibi defansini izlemek icin can atiyorum ...

    YanıtlaSil
  100. misimoviç diye ağzımızı ayırmayalım, çünkü bu transferler BOŞ!!! getirisi olmayacak transferler, sezon başladı ilk maç gitti, fikstüre bakınca 6 hafta kabus gibi geçecek duruyor..bu yılın kazancı sadece tt arenada oynamak olacaktır..transferde zihniyet değişmeli,biz tembel türklerinzihniyeti değişmeli, misimoviç içindüşünülen para yaklaşık 13 milyon tl beyler!!! şimdi bu sektörböyle diyen arkadaşlar olacak ama 5 yıl önce 2 milyon etmeyecek adamlara bir sezon izleyip -hatta bırakın 1 sezonu lincoln gelirken en büyük süksesi kadıköyde attığı 2 goldü- 6-7 milyon eurolar vermek bizim harcımız olmamalı akıl işi değil çünkü.. nisan ayında bitmeli transfer, kasetten maç izleyip müzmin sakat ne kadar adam varsa almak değil

    YanıtlaSil
  101. eyup

    Zihniyet kısmında sonuna kadar haklısın ama bir misimovic ve ledesma gibi ikili şuanda takıma katılsa emin ol çok büyük katkısıolur.. Hea ama olur mu.. Bence olmaz.. Ayın 18'i.. Misimovic'de ilk önce Diego Wolfsburg'a gelecek sonra kulübü bize satmaya ikna olacak.. Ölme eşşeğim diril derler bunun adına.. Hayırlısı olsun GS'miz için dediğin gibi bu şekil bu 6 haftayı çıkartması çok ama çok zor...

    YanıtlaSil
  102. Bence Arda Turan'ı satacaklar, onun yerine Misimoviç ve Ledesma'yı alacaklar.

    YanıtlaSil
  103. @tafouzy arkadasm adnan polat 1 hafta ewel SIZIN GIBI taraftarlardan usandigi icin arda satilmayacak dedi sen hala ne diyorsun hayret 1 sey . ne misimovic ne ledesma ne ben arfa nede basqa 1 i gelmeyecek anla artk bu saatten sonra ..misimovic yada ayni kalitede ledesma yany box to box oyuncu gelmesi imkansiz gibi .. isde inamoto tarzi 1 tne 1 tanede caruusca tamamdr

    YanıtlaSil
  104. bence gözümüzü açalım bu sezon da gitti. gecen sene 3.olan takıma ne eklendi ki, üstüne bi de rakiplerimizi gecelim.
    -Trabzonu izliorm ankaragücünün 10 dk hiç top alamadıgı anlar oldu mest oldum.
    -Bursa desek deli gibi mücadele ediyolar.Kolay kolay yenilmezler.
    -Bjk derbiler hariç her maçı alır gibi duruyo.
    -Feneri izlemedim antalyayla bişey diyemiycem.
    -Galatasaray: gecen seneden farklı olarak keita gitti,arasıra da olsa faydalandıgımız elanodan bile artık verim alamıyoruz.Agzımızı acmıs barosun form tutmasını bekliorz.Yeni oyuncular(ki bunların da kaliteli olcagını varsayalım) gelse bile "DAN" diye adapte olup muhtesem oynamayacak.
    Bence bu sene yapılması gereken altyapıdan 2-3 genci(cetin ve cumhurun üzerine düşülebilir emre colakla beraber) oynatarak takıma kazandırmak olmalı. Zira bundan daha az beklentisiz bi sezon bulamayız.

    YanıtlaSil
  105. Ntvspor'un haberine göre Galatasaray, Misimovic transferinde sona yaklaşmış. İnşallah doğrudur diyorum. FCN sizin bu konuda bir duyumunuz var mı?

    YanıtlaSil
  106. @erdemuA

    SİZİN GİBİ taraftarları da iyi biliriz.

    http://www.ntvmsnbc.com/id/25123829

    YanıtlaSil
  107. Ntvspor'un son dakika haberine göre Misimovic ve Wolfsburg'la büyük ölçüde anlaşılmış. Şu an ödeme seçenekleri hakkında görüşmeler varmış. Misimovic 2 gün içerisinde Galatasaray'daymış. Elano ve Arda Turan da kalıyormuş. Hayırlı uğurlu olsun.

    YanıtlaSil
  108. ewet aynen oyle ama beni scoutgs we fcnblogun sessizligi benm canimi sikiyor ama :(

    YanıtlaSil
  109. tamamda ntvsporda neden hic 1 sey yok adam telefonla baglandi soyledi kapadida neden hic 1 hareket yok ?

    YanıtlaSil
  110. @Gürkan

    İnternet sitelerinde yazmıyor, televizyonda mı söylediler?

    YanıtlaSil
  111. @tafouzy eed GS de sicak gelismeler werdi son dakika ..

    YanıtlaSil
  112. bilmedende su hayirli ugurlu kelimeleri bi birakin official site yazmadan once! baaya sikmaya basladi...

    YanıtlaSil
  113. Herkes tutturmus 1 Ledesma diye .. :S yahu Elano bu adamdan daha iyi gerek City de gerekse Dunya kupasinda kaliteli futbolcularla ne kadar uyumlu 1 oyuncu oldugunu kanitlamis 1 adam elano orta sahada elano cana misimovic olursa bence gusel olur.. elano box to box oynamayi becerebilecek 1 oyuncu we cana onun yukunu azaltacak formu yakalarsa elano misimovic 2 lisi ne arda we pino katilirsa tadindan yenmez

    YanıtlaSil
  114. @tafouzy

    Özgür Buzbaş telefonla bağlandı.

    YanıtlaSil
  115. gs basında cıkan bi adamı fiyatı yukseldigi icin alamaz;)

    YanıtlaSil
  116. nezarethane.com sitesinde misimovic ile imzalandigi haberi yer aliyor... bu arkadaslar kimdir, guvenilirlikleri var midir?

    YanıtlaSil
  117. Fotomaç da akşam ASY'de diyor.Mustafa Sarp'la Ayhan'a biraz ayağını falan sürtsün maçtan önce de bişey kapsınlar adamdan.Şaka bi yana bende korkular dört bir yanı sardı.Lucescu bu takım için 2 sene önce oynadığınız Metalist Kharkiv takımından iyi demiş.Eğer harbiden öyleyse sıkıntı büyük.

    YanıtlaSil
  118. @FCN

    Umarım bu soruma cevap gelir.. Artık Misimovic ile ilgilendiğimizi cümle alem biliyor.. En azından sizden bu konuda görşmelerin +'mı yoksa -'yöndemi gittiğini öğrenmek istiyoruz..

    YanıtlaSil
  119. NTV'miş, Fanatik'miş.. Hiç birine inanmıyorum ya.. Dun aksam anlastı yazıyolar bugun puruz cıktı..10 gunu kaldı yonetımın bakalım ne olacak..

    YanıtlaSil
  120. misimovicin wolfsburgda kaldığı kesin ve net şekilde açıklandı, bu seneki transfer politikası bana 3 yıl önceki; baptista olmazsa grafite o da olmazsa alfonso alves geyiklerini hatırlattı:)

    YanıtlaSil
  121. Hadi burdan yakalım.. Misimovic transferinide beceremediler.. Yok kendimizi yıpratıyoruz yazık günah bize..

    YanıtlaSil
  122. transfer yatmış öle yazıo :(

    YanıtlaSil
  123. bu adamda yalan oldu be :(

    YanıtlaSil
  124. wolsburg menajeri acıkladı : Misimovic kulubunde kalıcak . Satarsak yerını doldurmamız için zxamn yok . Kaynak NTVSPOR
    oncelıkle gecmıs olsun .
    Bu arada renkdaslarımın yazdıgı yazıları okurken ınanamadım . Herkes dalgaya alınıyor ama Mustafa Sarp ismini duydukca üzülüyorum .Cunku adam yeteneklerının son sevıyesınde oynuyor . Savasıyor Alkışı hak edıyor .Belkı yabancı degıl olsa yorumlarınız egişirdi .Tamam Creative bır oyuncu deil ! Belki bazılarınıza yeterlı gelmez. Ama yınede sakatlanmamak için ! ulkesının mıllı formasında forma gıymek ıcın son haftalar oynamayan oyunculara gore bende cok daha fazla hakkı vardır.

    YanıtlaSil
  125. Otursunda işe yaramaz Aykut, Onur'u izlesin.. Maç İngiltere'de olmasına rağmen nasıl oynadı çocuk.. Bizimkide aciz.. Usta defans, profosyonel oyuncu Hakan Balta topu göğüsüyle dışarı bırakırken Aykut top kaleye girdikten sonra ne olduğunu anlayamamış bir şekilde kendini direklere vuruyo.. Hey Aslanlarım benim.. Galatasaray sizlere kaldı, helal sizlere.. Allah Adnanlarla sizleri başımızdan eksik etmesin..

    YanıtlaSil
  126. Lanet olsun ya, Misimoviç de yattı. Inamotu'yu alırlarsa kafayı sıyırırım.

    YanıtlaSil
  127. tafouzy ne bekliorsun ki renkdaş inamoto gibi biri gelcek zaten ..

    YanıtlaSil
  128. aha arkadaslar wolfsburg diego yu aldı misimovic kaldı galiba bize hadi hayırlısı bakalım bugun yarın acıklanır sanırım !!!

    YanıtlaSil
  129. Evet arkadaslar. sonunda bitti bu is!
    Misimovic Galatasaray'da. hayirli ugurlu olsun Cimbomuza
    misimovic'in kendi internet sitesinde manager hoeness'in miraktigi bir yazi daha var almanca anlamiyanlara söyle diyeyim. " Misimovic 28 augustos tarihi itibariyle Türkiye'nin Büyük kulübü Galatasaray'a transfer olmustur. Kendisine Wolfsburg'a verdigi hizmetlerinden dolayi tesekkür eder ve ilerki karierinde basarilar dilerim. dieter hoeness

    iste link
    http://www.misimovic.de/?502A0

    Zaten schalke'de istemiyor,diegoda geldi. yani ya 1 yil yedeklerde cürü yada Galatasaray'da kupalar kazan. ligtv.com.tr de yaziyor. fanatikde bitti diyor. bugün aciklanacakmis insallah, hadi hayirlisi diyelim

    YanıtlaSil
  130. nezarethane.com'a selam olsun helal olsun adamlara !

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0