Galatasaray CC galibiyetle başladı.

Sezon öncesi hazırlıklarını İtalya'da sürdüren Galatasaray Café Crown oynadığı ilk hazırlık maçında Geoplin Slovan takımını 76-47 mağlup etti. İtalya kampında Luksa Andric dışında herhangi bir eksik oyuncusu bulunmayan takımımız ilk maçında zayıf rakibi karşısında farklı galibiyete uzandı. Rakibi karşısında rahat ve dominant bir oyun sergileyen ekibimiz mücadelenin ilk yarısını 43-18 önde kapattı. Başa baş geçen üçüncü çeyreğin ardından final periyoduna 61-35 gibi farkla girmeyi başardı. Son çeyrekte rakibi karşısında skor avantajını koruyan takımımız sahadan 29 sayılık farkla ayrılmayı başardı.

İtalya'daki ilk hazırlık maçında takımımızın en skoreri attığı 21 sayı ile Radoslav Rancik oldu. Slovak oyuncuyu yeni transferlerimizden Amerikalı forvet Joshua Ian Shipp attığı 17 sayı ile izledi. Taylor Rochestie ve Ermal Kuqo'nun 10 sayı bulduğu karşılaşmada Caner Topaloğlu'da 8 sayı kaydetti. Genç oyuncularımızdan Melih Mahmutoğlu 6 sayı, Sertaç Şanlı ise 4 sayı istatistik hanesine yazdırmayı başarırken bir diğer genç oyuncumuz Göksenin Köksal da 5 asistlik katkı sağladı.

Takımımız hazırlık karşılaşmaları programında yarın saat 18.00'da Sloven takımı
KK HELIOS ile karşılaşacak.

2 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0