Juan Pablo Pino

Dün Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde yapılan kontroller sonucunda sağ üst arka adelesinde yırtık tespit edilen Juan Pablo Pino ve sağ aşil tendonunda ağrı hisseden Serdar Özkan, antrenmana katılamadılar.

Ne yazık ki resmi sitemizde az önce böyle bir haber geçildi. Sezon henüz başladı ama sakatlıklar illeti yine yakamızı bırakmış gözükmüyor. Pino tam takıma ısınma, alışma devresinde iken çok kötü oldu bu sakatlık. Ne yazık ki en az 1,5 - 2 ay kadar sahalardan uzak kalacağını tahmin ediyorum. Yırtık sakatlığının düzelmesi biraz zaman alan bir sakatlık. Belgrad maçında Arda'ya çok güzel bir gol pası veren oyuncumuz aynı maç içinde bu talihsiz sakatlığı yaşamış ne yazık ki. En kısa sürede sağlığına kavuşup tekrar aramıza dönmesi dileğiyle.

27 yorum:

  1. sayın "FCN BLOG"
    sizce onun yerine transfer yapılırmı??
    2ay çok az bir süre deil.
    4+4 toplamda 8 maç yani 24 puan ediyo.24 puan az puan deil.pinonun yerine kim oynayacak.sizce onun yerine transfer yapılırmı???

    YanıtlaSil
  2. Bizde gerçekten bir cenabetlik var. Her zamanki gibi yine sakatlıklarla başlıycaz.

    YanıtlaSil
  3. OFFF YA İŞTE BU ÇOK KÖTÜ OLDU BAZEN DÜŞÜNÜYORUM DA BİRİLERİ BU TAKIMA BÜYÜ MÜ YAPMIŞ NEDİR ARKADAŞ SAKATLIKLAR YAKAMIZI BIRAKMIYOR NEYSE HADİ HAYIRLISI

    YanıtlaSil
  4. Şaşırmadım ki.. Geldiği takımda da devamlı sakatlıklarla uğraşan bir futbolcuydu malesef.. :( Hakkımızda hayırlısı..

    YanıtlaSil
  5. hayır zaten öyle bir kanat rotasyonumuz var ki akıllara zarar. serdar özkan- kewell- pino- arda- aydın.. burda arda dışında sakatlanma potansiyeli olmayan bir adam yok.. bunların hepsinin aynı anda sakatlanma ihtimali öyle ufak bir ihtimal degil. başımız yine çok yanabilir. rosicky'de bu konuda tehlikeli bir futbolcu.

    YanıtlaSil
  6. daha başlar başlamaz bu ne şanssızlıktır yahu.

    benim tercihim kesinlikle serdar özkan değil. ali turan'ın sağ beke monte edilmesinden ve sabrinin sağ kanat oynamasından yanayım. sabri sağ kanatta serdardan çok daha iyi.

    YanıtlaSil
  7. Sezonu açtık hayırlı olsun :(

    YanıtlaSil
  8. Abi nedir bu ya.Editör abiler adnan sezgin dünyada kronik sakatlar listesine bakıp ordanmı oyuncu seçio lütfen bilgi verirmsin.

    Kewell-Pino-GökhanZan-Baroş-Aydın alayı sakat...

    Rosicky gelcek deniliyor.O da sakat.Allahtan ledesmadan umutluyum aynı şekilde cana danda onlar sakatlanmaz pehlivan gibiler..

    YanıtlaSil
  9. Ya benim bu tarz durumlarda anlamadığım bir şey var. Bakın Arsenal sakat oyuncusunu nasıl iyileştiriyor sonra zamanla takıma sürüyor,türkiye'de biz bunu bir türlü başaramıyoruz.
    FM oyununda bile zamanında oyuncu sakatlandıktan sonra bir süre kadroya almazdık,arkasından ufak tefek maçlarda kısa süreler verip bu süreyi yavaş yavaş arttırırdık.
    Bizde oyuncu sakatlanıyor anladığım kadarıyla tam iyileşmeden tekrar sayaha çıkıyor,sonrasında yeterince güçlü olmayan kaslar bir zorlama anında yeni bir sakatlık doğuruyor.
    Sıkıntı nerde biri bana bunu açıklayabilir mi? Mesela İtalya liginde bir oyuncu sakatlandığında adamlar sanki bilgisayar oyununda gibi örneğin 2 hafta sonra takımla çalışmalara 3 hafta sonra ilk 11'deki yerini almaya başlar diyebiliyorlar ve o oyuncu gerçekten 3 hafta sonra takımdaki yerini alıp çatır çatır oynayıp ekstra bi durum olmazsa bir daha sakatlanmadan sezonu bitiriyor. Şimdi bu 6 hafta sorun değil benim sıkıntım bu adam sağlıklı olarak döndürülebilicek mi?
    Çünkü gerçekten iyi futbolcu Pino izledik beğendik. Bileklerine hakim çok hızlı ve oyun görüşü olan bir kanat oyuncusu bulmuşuz tabiri caizse hastahane köşelerinde kaybetmeyiz umarım.

    Yani bir kas da durup dururken yırtılmaz ki henüz ciddi maç yapmayan bir takımda nasıl böyle zorlamaya bağlı sakatlıklar oluşabiliyor anlamıyorum.

    YanıtlaSil
  10. Yırtık bir anda oluşmaz ya bu oyuncuya geldiği klübte aşırı yükleme yapılmış ya kronik olarak kaslarda bir güçsüzlük var yada burda rijkard diğer klübte yapılan anteremanları yüklemeyi öğrenmeden bide o yüklendi en fazla ihtimal verdiğim olay ise sağlık kontrollerinde çekilen 2 tür emarvar bazı yırtıklar çok belli olumuyor bu emarda sabriyede olmuştu bazen belli olmuyor bazen doktor görmüyor.Sabri devre arınsındaki yanlış tehşih ve yüklenme sonucu ne hale geldi hatılıyoruzdur avrupada bunların daha net olmasının nedeni sağlık ekibi var harbi sağlık ekibi bi rapor en vayi çeşit doktor bakılıyor onlar iyleşme sürecindeki titizliğin 10 katını tehşiste uyguluyorlar bizde ise herkez ben bilirim en iyi beni oynadığıdan bu haldeyiz ve tehşihlerde çok özen olmadığını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  11. Sağlık heyeti böylece sezonu açmış bulunuyor. İhanet var resmen.

    YanıtlaSil
  12. çok kötü oldu bu. tam takıma ısınmaya başlarken sakatlık. Bizim statlarımız zar zor uefa izni alırken ofk denilen takımın tarladan bozma stadına izin verir uefa. o sahada sakatlık kaçılmazdı zaten

    YanıtlaSil
  13. Yine de halimize şükretmek lazım takımda şu an 3 sakat var. Baros iyileşti diyebiliriz. Elano zaten gidecek. Pino da 1-1,5 ay sakat. Sağlık olsun. Real'in 65 m euro'ya aldığı Kaka 3 ay, Robben 2 ay, Sivok 6 ay sakat.
    Sakatlıklar tüm takımların derdidir. Sakat oyuncu olmaz diye bir şey de olmaz. Ama önemli olan sakat oyuncunun yedeğinin onun yerini çok iyi doldurmasıdır.Kanat rotasyonumuzda Arda,Kewell,Serdar,Aydın ve yeri geldiğinde Rosicky gibi oyuncular var. Bu oyuncular da (Aydın dışında) 1 ay Pino'nun yerini çok iyi doldurur.
    Tüm oyuncularımıza sakatlıktan uzak başarılı bir sezon diliyorum.

    YanıtlaSil
  14. Pino'nun sakatlığı Rosicky işini bozmaz değil mi?

    Pino sakatlandı diye Rosicky'den vazgeçip kanat oyuncusu filan almazlar umarım.Çünkü birsürü kant oyuncusu var ama hala oyunu yönlendiren bir ortasaha oyuncusu yok.

    Bir de Arda'nın transferi iddaları var.Niye hiç ses yok.Madem bitti transfer açıklasalar ya neyi bekliyorlar.Elano'nun satışını mı yoksa Arda'nın satışı mı bekleniyor?

    YanıtlaSil
  15. ben bu pinonun carusca, cananın da marek heinze gibi çıkmasından çok korkuyorum. Rosicky nin sakat haberleride canımı fena sıkıyor. Sayın editörüm ,belliki istihbarat kaynaklarınız sağlam. Bu taransferleri Rijkardmı istedi, yoksa yönetimin kendi planlamalaır mı? eğer hocaya dayatıyorlarsa yandık demektir. ben hocamıza çok güveniyorum..

    YanıtlaSil
  16. Sevgili Ferhat,

    Hiç bir zaman öyle bir durum olmaz. Bir oyuncu sakatlandı diye yerine başka bir oyuncu transfer edilmez. Ayrıca Pino'nun sakatlığı 1 aylık bir sakatlık. Rosicky-Ledesma ikilisi ortasahaya gelecek merak etme. İçin rahat olsun güzel kardeşim, sadece biraz sabır.

    YanıtlaSil
  17. Sevgili Fatih,

    Pino listemizde bulunan bir oyuncuydu ve Rijkaard'da ısrarla istedi kendisini. Rosicky'e de geçtiğimiz sezonu izledikten sonra sakat demek futbolu bilmemektir.

    YanıtlaSil
  18. Ahhh, Ahhhhhh.. Birde açıklansa şunlar artık.. Ömür törpüsü oldu...

    YanıtlaSil
  19. adam 30 dk oynadi ve bir darbede yoktu ortada :S ne demek 6 hafta yok ya 23 yasinda gencecik adam

    YanıtlaSil
  20. Daha ikinci maçında 1 aylık adale yırtığı yaşayacak sakatlık geçirmesi çok normal bir durum değil aslına bakarsak. Kaldı ki bu maçların ikisinde de ikinci yarılarda oyuna girdi ve son maçta bu kadar ağır bir sakatlık yaşayacak kadar kötü bir darbe de almadı. Benim kafamda Pino hakkında soru işaretleri oluştu açıkçası. Çok kolay sakatlanabilecek bir oyuncu gibi duruyor.

    YanıtlaSil
  21. Arkadaşlar zaten takımda yeni transferlerle birlikte bütün yabancılar oynayamaz(6 yabancı kuralından dolayı). Ayrıca Rosicky kanatda da oynayabiliyor diye biliyorum ama bütün bunlara rağmen kendisini ne kadar beğensemde Pino müzmin sakat gibi duruyor zaten müzmin sakat olmayanlar bile bizim takımda müzmün sakat olup çıkıyorlar(Linderoth).

    YanıtlaSil
  22. arkadaşlar pino sanıldığı gibi ağır sakat deilmiş doğrumu acaba 2 hafta diyorlar

    YanıtlaSil
  23. Sakatlık sezonunu Baros'la açmış, Cana'yla ufak bi kısa devre yapmış, Pino'yla devam ettirmiş bulunuyoruz.. Elano zaten sakat.. Korkarım bu sene gene böyle devam edecek.. Neyse Pino ve Cana'da artık gerçek Galatasaray'lı olmuş bulunmakta.. Hepimize hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  24. sağlık ekibinde iş yok kaç yıldır bu böle bide sakat oyuncu bulup alıolarr ...

    YanıtlaSil
  25. elano uefa listesine eklenmiş bu demek oluyor ki satılamamış... bence ledesma rosicky altidore zor... adnan polatın bir açıklaması vardı 1 iyi oyuncu 2 gelecek vadeden oyuncu alacağız... yani iyi bir orta saha (kesin sakat) 2 de arjantinden yıldız adayı (hiç parlamayak) oyuncu gelecek... yoksa satmaya çalıştığın elonadan medet ummazsın... geçmiş olsun

    inş. siz haklı çıkarsınız FCN... ama inancım kalmadı fazla imza attırsan bir oyuncuya niye listeye eklemek için bekleyesin uefa maçı cepte mi ki daha oynamadan... hem de son maçtaki halimizden sonra... var bu işte bir iş...

    YanıtlaSil
  26. ya gerçekten bu sakatlılar canımız fena sıkıyor. ne kadar da buyutucek bi sakatlık olmasada artık illallah dediğimiz için tepkiler oluyo. bence pino da en kısa zamanda iyileşecektir. en fazla 1 ay sonra oynar tamamen. basın fırsat yakaladı ya ordan yürüyolar yok müzmin sakatmış yok galatasaray kontrollerde görememiş sakatlığını vs vs. ya hiç olabilir mi böle bişey. bile bile alır mı sakat bi futbolcuyu anlamıyrum . herkes biliyor yöneticiler acemi öle mi:)))) alla allaaa yaaaaa....

    YanıtlaSil
  27. bu yönetimin en ii yaptıı şey nerde sakat veya sakatlanma riski yüksek adam var onu transfer etmek.. 10 dakka oynayıp sakatlanıorsa bi adam ondan hiçbirtürlü hayır gelmez.. serdar özkan hayırlı olsun ilk 11e

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0