UEFA | Elano kadroda..

Galatasaray'da transferi yılan hikayesine dönen Elano Blumer'in adı Ukrayna temsilcisi Karpaty Liviv ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Play-off elemeleri için verilen listeye dahil edildi. 29 yaşındaki ortasaha oyuncusu hatırlanacağı üzere Dünya Kupası'nda çok iyi bir performans göstermiş ve 2 maçta 2 gol 1 asistlik katkı sağlamıştı. Grupta oynanılan Fildişi Sahilleri karşılaşmasında Tiote'den aldığı darbe sonrasında kaval kemiğinde ödem oluşan Elano Blumer bir çok takımın radarına girmeyi başarmıştı. Kaval kemiğindeki ödemin 6 haftalık süre sonrasında tamamen geçmesi ve oyuncunun hafif antremanlara başlaması sonrasında adı UEFA'ya bildirildi. Elano'nun tam hazır olmaması nedeniyle gelecek hafta oynanacak olan Karpaty maçlarında forma giymesi beklenmiyor.

Hemen belirtelim bu durum sonrasında Elano'nun transferinin yada herhangi bir transferin iptal olduğu falan yok. Ayrıca Pino'nun sakatlığıda beklenenden daha hafif olduğu için Kolombiyalı oyuncu en geç 3 hafta içinde sahalara dönebilecek. Elano'ya bağlı herhangi bir transfer yapmıyoruz. Son cümlemizde belirttiğimiz gibi Brezilyalı oyuncunun maçlarda forma giymesi beklenmiyor.

85 yorum:

  1. akıllara hemen şu sorular geliyor haliyle,

    pino sakatlandığı için elano'nun satışından vaz mı geçildi?

    elano satılmıyorsa ledesma ve rosicky transferleri ne olacak?

    bu konuda milyonlarca soru gelecek ve bir açıklama yapacaksınız muhakkak. şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. ben yazana kadar açıklama gelmiş bile. elano'ya bağlı transfer yapmıyorsak elano kalsın demek geliyor insanın içinden, geçen yıl ben de pek beğenemedim ama bu yılki kadroda çok iş yapar gibi, ama çok lüks kaçabilir elbette. neyse, teşekkürler bilgi için.

    YanıtlaSil
  3. ledesma, rosicky, altidore ne zaman acıklanacak simdiden tesekkurler

    YanıtlaSil
  4. ledesma rosicky baptista bide elano kalirsa.
    ortalikda hicbirsey birakmayiz.

    keske elano kalipda bu 3 oyuncu gelse.

    tadindan doyulmaz takimin vallah.

    YanıtlaSil
  5. editörüm transferlerdeki son durum nedir ?

    YanıtlaSil
  6. Bence elano da ki en büyük sorun iyi oyuncu olup olmaması değil hem bonservisinin alındığıdan daha fazla fiyata satılabilicek olması ve bana göre en önemli neden çok yüksek maaşı gibi geliyor bilemiyorum size göre nedir FCN?

    YanıtlaSil
  7. Elano kadroda yok baboli yanlış haber

    YanıtlaSil
  8. arkadaslar bence yanlish yorumluyorsunuz elano kadroya alinma sebebi basina transfer icin elanoyu satmamiz gerektigi tabularini yikmak icindir elano orda osteyen verir parasini alir bu kadar basit :D keita topal ve normal transfere aylina butceyi sayarsak rosicky ledesma ve altidore ztn kiralik bu oyuncularin fiatlarini cikarmisizdir die dusunuyorum :)

    YanıtlaSil
  9. ben size katılmıyorum imza attırdığın futbolcuyu ne yapıp edip böyle hayati bir maça eklersin... transfer zora girdiği için elano listede...

    YanıtlaSil
  10. bence ronaldihoyla elano takas edilmeli üstüne versinler para. baptista ve ledesmada alınsın. taraftar karşılar zaten onların parasını stad yıl boyu full çeker formalarda kırılamayacak rekor kırılır ayrıca uefa kupasıda alınır ve futbolcular değer üstüne değer katar kendilerine. futbolcular önümüzdeki yılda elde tutulursa şamp. ligindede süper bir başarı sağlanır ve yeni stadta maçlar sürekli tam dolu oynanır. önümüzdeki yıl transferede gerek kalmamış olur ve transfere para harcanmamış olur.. mantıklı değil mi beyler Galatasarayımız bunu yapamayacak güçte mi? zaten ledesma ve baptista bitti diyolar. ronaldinhoda amerika yerine bize gelsin...

    YanıtlaSil
  11. Elanonun satılması kesin mi, takımda kalma ihtimali hiç mi yok ?

    YanıtlaSil
  12. elano satilsada olur satilmasada bu onun gosdergesi zaten daha ewelki transferlerden yeni oyuncularin parasi cikmis olmasi lazimdi 1 de genel olarak butceyi eklersek sonucda her takimin transfer butcesi vardir keita ve m.topal extra 1 kaynak oldugunu dusunuyorum elanonun parasini weren alir bu kadar basit cnm

    YanıtlaSil
  13. bugün salı bekliyoruz transferlerin açıklanmasını

    YanıtlaSil
  14. Elano kalmalı derim. Değerini bilemediğimiz adamlardan birisi.

    YanıtlaSil
  15. galatasaray 2 yıl önce 5. sonra 3. oldu... geçen yıl gerçekten iyi bir kadromuz vardı ama yaşanan şanssızlıklar malesef... bu yıl büyük kulüpler ve anadolu kulüpleri kadrolarını güçlendirdiler ve önlerinde bursa örneği var daha da hırslanacaklar... bizim anadolu kuluplerinden farkımız ismimizi bir kenara koyacak olursak futbolcu kalitesi olarak söylüyorum arda ve kewel... son 2 seneden daha kötü bir tabloya hazırlanalım... istemeyerek söylüyorrum bunları...

    YanıtlaSil
  16. pino nun sakatlığı önceden de warmış zaten...


    müzmin sakatmış pino...


    inş. linderoth gibi olmas!!!

    YanıtlaSil
  17. Şu basın bu sene o kadar cıvıttı ki artık çekilmez hale geldi.. FCNblogdan başka bir siteye bakmayı düşünmüyorum.. Sizlere güvenim tama fakat Adnan Sezgin'e güvenmiyorum.. Tüm renktaşlarımın gönlüne göre olur umarım bu sene..

    YanıtlaSil
  18. ama artık bizim yonetimin yaptıgıda sacmalık ya bu adamların alısma ve uyum surecleri var nezaman geitrecekler turkiye ye birde kesin siz transferleri acıkladıgınız icin fener, bjk fln devreye girdi fiyat arttı gibi tahminimce dogrumudur?

    YanıtlaSil
  19. Bence Elano Kalmalı. Bu Seneye Kadar kimi Sattıkta Ondan Gelecek Parayla Transfer Yaptık. Madem öyle Birşey Var Topal 5m anadaolu takımlarına 5M keita 8m nerden baksan en aşşa 17-18milyonEUROluk Satış Yaptık. Bu Para Nerde ? cana pino 8me fln alındı. geriye 10kaldı elanoyu satmadan 2 yada Tek Bi Sağlam Devamlılıgı Olan Bi Orta Saha Ve normal Halli ama tecrübeli bi Forvet alalım.

    YanıtlaSil
  20. ins. dediginiz gibidir ve elanoya bagli transfer yapmiyoruzdur yoksa cok büyük bi hayal kirikligi olur...

    YanıtlaSil
  21. anlasilan bugunde transfer filan yok arkadaslar .. simdiden gecmsh olsun madem bu adamlar imza atti neden aciklanmiyor biran once takima katilmalari lazim degilmi .. ouf anlamak gercekden zor...

    YanıtlaSil
  22. ---------------Baros/Altidore--------------------
    -Arda/Kewell---Elano/Rosicky---------Pino/Serdar-
    --------Ledesma/Sarp---Cana/Musa-----------------
    -Hakan/Caglar-----------------------Sabri/Serkan-
    -------Servet/Gokhan---Neill/Ali-----------------
    ----------------Ufuk/Emirhan---------------------

    boyle bakinca ondeki 4lu icin problem cikmaz :D
    ama Ledesma ve Cana'nin back-up'leri Sarp/Ayhan/Baris/Musa, yani birisi sakatlanirsa ortasaha'nin level'i duser :D
    Defansta'da aynen oyle

    YanıtlaSil
  23. admin rosicky ve ledesma transferleri kesin olarak bitii diyorsunuz ama neden açıklanmıyor ozmn bir pürüz mü var neden açıklanmıyor neden günler önceden biten transfer açıklanmazki..........??

    YanıtlaSil
  24. Yokmu bir gelişme :S TransferLer'Le AlakaLı ¿

    YanıtlaSil
  25. Yokmu bir gelişme :S TransferLer'Le AlakaLı ¿

    YanıtlaSil
  26. Son güncellenen listeye göre Elano kadroda yer almıyor:

    http://en.uefa.com/uefaeuropaleague/clubs/club=50067/squad/index.html

    Alt tarafa dikkat ederseniz "Last updated: 09/08/2010 09:39 CET" yazıyor.

    YanıtlaSil
  27. medya bu kadar çok isim öne atarak taraftarı yönetime karşı kışkırtmaya çalışıyor. Gündemdeki en olası 4 isim rosicky, baptista, ladesma ve altidore gibi duruyor. Fakat en iyi ihtimal 2 si alınır. Her ne kadar elanoya bağlı transfer yapılmasada 3. veya 4. oyuncunun gelmesi elanonun satılmasına bağlı gibi duruyor. Aslında elanonun 1 sene daha izlenmesi daha ii olacak gibi hem rijkard istiyo kalmasını.

    YanıtlaSil
  28. yorumları yayınlamıyorsununuz... scoutgs yorumları kaldırdı... başkan açıklama yaptı 1 veya 2 transfer yapacağız o da bütçemize uyarsa...

    şunu merak ediyorum hala söylediklerinizin arkasında mısınız? bir açıklama yapın da rahatlayalım....

    YanıtlaSil
  29. scotuGS patladı bu sefer galiba.ledesma ve rosicky gsde diyeli kaç gün oldu ama ortada bi şey yok.ya göüşme bitme aşamasına geldi yada görüşmeler başladı diye haber yapılmalıydı bana kalırsa bu biraz olmadı.işte sonuç ortada.ok haber yine doğru çıkabilir ama neden açıklanmadığı açıklansın bana kalırsa bu haberi veren ekip tarafından yada baştan yanılmışız görüşmeler bitme noktasına geldi ve koptu densin hala rosicky gsde diyemezsiniz bana kalırsa bitse açıklarlar ne bekleniyor ki?asıl mesele o zaten.ayrıca olmazsa da yazdığım kadar büyütülecek bi olay yok ama hala inatla gsde denmesi acayip.diyorum işte yine gelebilir bu isimler ama kaç gün önceden niye bitti haberleri yapıldı?niye bu süre zarfına kadar açıklanmadı resmi olarak?bu sorular herkesin kafasında???

    YanıtlaSil
  30. elano uefaya bildirildigine göre, transfer haberleriniz fosmu cikti anlamina geliyor, yoksa...???

    YanıtlaSil
  31. rosıcky de acıkladı hocam hıc bı yere gıtmıyorum dıye bızım adnanlar yattarayı alsın artık kolbastı oynasın samıyende yada aslantepe de yıne ellerını yuzlerıne bulastırdılar ın we trust haldun..........

    YanıtlaSil
  32. Editorum. Osman Tanburacı'yı güvenilir bir kaynak olarak goruyor musunuz? Durmadan Baptista'dan soz ediyor. Bu bir asılsız haber mi yoksa gorusmeler var mı? İzninizle bir sorum daha olacak editorum. Rosicky ve Ledesma'nın gelmesi durumunda Elano satılacak mı ve satılırsa satılış biçimi Elano+para=futbolcu, para+futbolcu=Elano, Elano=futbolcu, Elano=para?
    Şimdiden teşekkürler. Saygılarımla...

    YanıtlaSil
  33. scotuGS patladı bu sefer galiba.ledesma ve rosicky gsde diyeli kaç gün oldu ama ortada bi şey yok.ya görüşme bitme aşamasına geldi yada görüşmeler başladı diye haber yapılmalıydı bana kalırsa bu biraz olmadı.işte sonuç ortada.ok haber yine doğru çıkabilir ama neden açıklanmadığı açıklansın bana kalırsa bu haberi veren ekip tarafından yada baştan yanılmışız görüşmeler bitme noktasına geldi ve koptu densin hala rosicky gsde diyemezsiniz bana kalırsa bitse açıklarlar ne bekleniyor ki?asıl mesele o zaten.ayrıca olmazsa da yazdığım kadar büyütülecek bi olay yok ama hala inatla gsde denmesi acayip.diyorum işte yine gelebilir bu isimler ama kaç gün önceden niye bitti haberleri yapıldı?niye bu süre zarfına kadar açıklanmadı resmi olarak?bu sorular herkesin kafasında???

    YanıtlaSil
  34. tsn yine fcn ye laf soylemeye getiroyor arkadaslar adnan polatin aciklamalarimish kendi dediklerne geliyorumsh galatasaray sadece rosickyi alabilirmsh oda belki ledesma filan yokms da bilmem ne neyse yakinda ak kasik kara kasik cikar meydana

    YanıtlaSil
  35. Adnan Polat bütçemize göre transferler yapıcaz.. 1 saat içinde de olabilir;1 hafta içinde de olmayabilir.. Gazetedeki isimleri alsak 3 tane 11 kurardık şimdiye kadar demiş bugün..

    5 transfer yapıcaz demişti ama bugün 1 2 adam war almayı düşündüğümüz dedi..Sadece Pino ve Cana geldi..Eee 2 tane daha alsan 4 eder..Hani 5 futbolcu alıyordun sayın başkan demezler mi adama ?? Çok geç kaldık çoookk...

    Jan polak ve Grella gelir;transfer dönemi de kapanır böylelikle..

    YanıtlaSil
  36. tekrar bı acıklama nolur rosicky kesın bızde mıı lutfennn cewaplayınnnn

    YanıtlaSil
  37. admin nerelerdesiniz ne blokta ne twitter da görünmediniz bugün.millet sabahtanberi twitter da 4 dönüyor admin nerede diye

    YanıtlaSil
  38. Sayın FCN...

    TRANSFER'LER hakkın'da ki son durum nedir...

    Bu adamlar neden daha açıklanmıyor... size gelen EN SON bilgileri bizimle LÜTFEN AMA LÜTFEN paylaşırmısınız...

    HABER BEKLEMEKTEN KOPTU GÖBEĞİMİZ...:(

    YanıtlaSil
  39. polatin aciklamasi beni tedirgin etti yani butcemiz kisitli ne biliyim transfer 1 saat sonra olabilir yada 1 hafta sonrada "olmayabilir"dedi elanoya allici olmadini anladim bu sene ellimizi oper amicasi,ya basini yaniltiyor insallahta oyle olur yada obur turlu olur oda takimmi kaosa yollar! hep berabar gorecegiz...

    YanıtlaSil
  40. ELANO EĞER 4-2-3-1 İN SOL KANATINDA OYNARSA PATLAMA YAPAR HADİ HAYIRILISI

    YanıtlaSil
  41. Transfer konusunda sadece yazılanları okuyoruz artık ve ufak bir liste hazırlıyoruz. Resmi açıklama geldikten sonra blog ekibi işte o zaman konuşacak. Şu anda konuşun, hakaret edin veya her türlü saygısızlığı yapın. Fakat çok kısa bir süre sonra biz konuşacağız, hakaret edenlerin yüzleri kızaracak.

    Tekrar belirtiyorum; artık hiç bir yoruma cevap verilmeyecek. En büyük cevap resmi açıklamanın ardından verilecek. Kime inanmak istiyorsanız inanın. Adamı yordunuz, bin pişman ettiniz.

    YanıtlaSil
  42. rosicky ingiliz basinina yalanmi soylemis acaba? ve polatin aciklamalari! yani bizide anlayin ne dusunecemizide sasirdik artik,hakarette falan bulunmuyoruz ama biraz stress yapiyoruz oda galatasarayli omamizdan kusura bakmayin,insallah dedinizde cikarda sizde rahatlarsiniz bizde.saygilarimla

    YanıtlaSil
  43. FCN Blog

    Allah rızası için şuaraya olumsuz mesaj yazanları yayınlamayın.. Yahu midemizi bulandırdılar.. Hele basından bıktık her gün biri geliyo.. Tamam artık siz açıkladınız biz okuduk; siz arkasındasınız, biz güveniyoruz.. Uzamasın bu iş.. FUtbol tartışalım azcık burda bundan sonra..

    YanıtlaSil
  44. bu durum basketbol transferlerindede yaşanmadımı burdan duyuruldu ama klüpten çok sonraları açıklandı.. klübün geç açıklamadaki amacı yada o arada ne yaptığını çok merak ediyorum hiçbir mantık kuramıorum.. mantıklı bi fikiri olan yazsınn

    YanıtlaSil
  45. İnanın çok inanmak istiyorum transferlere ama bariz şekilde yalan olmadığı belli olan haberler gelmeye başladı heryerden.

    Rosicky'nin önceki açıklamalarını ciddiye almamıştık fakat yeni açıklamalar yapmış. Bu açıklamalar yabancı sitelerde mevcut ve sizin anlaşıldı dediğiniz tarihten sonra olduğu için doğal olarak transfer yattı izlenimi doğuyor. Neden başka bir takıma gidecekken böyle açıklamalar yapsın ki ?

    Ayrıca merak ettiğim, siz 1 hafta önce aldığınız bilginin kesinliği nedeniyle mi bu kadar arkasında duruyorsunuz, yoksa 1-2 gün önce bu bilgileri teyit ettirdiğiniz oldu mu ?

    Son sorumun cevabı çok önemli cevaplarsanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  46. adamlar size bir jest yapıp önceden acıklamıslar transferleri.yok kaynağınız neydi yok bilmem ne.rosicky nin acıklamalarına ben de baktım.evet arsenal de kalmak istiyorum gibi bir sey diyor ama kimse bunların doğru olduğunu iddia edemez.pekala bizim basın gibi kafalarında uydurmus olabilirler.en iyisi beklemek ve görmek.

    YanıtlaSil
  47. beyler gs elano yu belli bir meblanın üstünde teklif gelirse satmak istiyor.bu bariz.eğer rosicky transferi acıklanırsa elano yla ilgilenen bütün takımlar gs nin elano yu gözden cıkardığını anlayacak ve direk fiyat kırmaya calısacak.aynı su anda besiktas ın yabancı kontenjanı sıkıntısı gibi.herkes besiktasın yabancılarına talip.neden peki.cünkü mecbur kontenjanı bosaltmak için satacak.gelen teklifler de ona göre oluyor tabi.

    YanıtlaSil
  48. zubeyi kardesm bak .. sen rosicky i dinledinmi ? yani konusurken duydunmu gecen sene adnan polat degilmiydi ey gusel kardesm butcemiz kisitli ona gore transfer yapacagiz dedikden sonra keita we elano yu getiren gusel kardesm lutfen yapmannnyin boyle transfer kesin olmasa ne Scoutgs nede FCN blog yazar bak barosu 27 temmuzda dusmusler ama bak ne gun aciklanmsh ? sabret belkide 3 unu ayni anda aciklayp govde gosderisi yapicak bekleyn

    YanıtlaSil
  49. madem bu transferlere inanmak istemiyorsunz neden burdasinz ki ? :S anlamsiz fanatikin baptista haberini dusunmeden kabulleniosunz lutfen en cok 1 hafta daha beklersiniz bnde herkes kadar merak ediyorm aciklaninca sanki sampiyon ilan edilicekmiscisine .. biraz dah sabir ..

    YanıtlaSil
  50. tsn ye sövdükçe adamlar benm ağzımdan başka yorumlar yayınlıyo ya sorunlu bunlar!..

    YanıtlaSil
  51. arkadaşlar artık tek yapmamız gereken beklemek.. yani bi tarafta fcn blog ve scoutgs var ki kaç gündür aynı şeyi söylüyorlar ve rosicky ile ledesma gs da diyorlar. bi tarafta da diğer medya kuruluşları var ki bu transferlerin yattığını iddia ediyorlar. artık ne söylesek boş ne kadar yorum yapsak boşuna .. beklemekten başka çare yok bekliyip görücez ya diğer medya organları haklı çıkacak fcn blog ve scoutgs bütün güvenilirliğini yitirecek ya da tam tersi olacak (inşallah :)) ve ben fcn blogu giriş sayfam yapıcam :D formamın arkasına ismini bile yazdırabilirim o derece :D bu kadar kasmayalım bekleyelim sadece geçen sene flaş transferler yaptık da noldu ? hiçbir şey... transferle bitmiyor her şey takımımıza destek olalım , forma alalım maçlara gidelim elimizden geldiğince .. GS bana birçok şeyi öğretti kazanınca çok sevinmemeyi kaybedince çok üzülmemeyi öğretti.. ama asıl sabretmeyi öğretti.

    YanıtlaSil
  52. @FCN Blog

    lütfen olumsuz mesajları yayınlamayın okudukça midem bulanıyorum bunlar nasıl galatasaraylı diyorum acaba bu olumsuz haber yapanların çogu fenerbahçelimi çekemiyorlarmı bizi.?

    FCn blog sana güvenim tamdır bu gece bloga robinho haberini girersen inanırım. ledesman'da kesin gelicek tomas rocisky kesin gelicek. Anlamıyorum buraya yorum yapanları FCn e teşekkür edeceginize iftira atıyorsunuz yalancılıkla suçluyorsunuz adam size transferi kesin olarak 1 hafta önceden açıklamış siz inanmıyorsunuz

    YanıtlaSil
  53. dogrusun erdem kardes sabretmek gerek...olmassada olmaz kafamizi aritmaya devmez ne hayirlisiysa o olsun.opuldunuz

    YanıtlaSil
  54. @mehmet erdem

    Heleşükür mantıklı açıklama. Elano konusuna katılıyorum dostum..

    YanıtlaSil
  55. erdemkardem süper yazmışsın kafamdan aynen bu cümleler geçiyordu. bütçemize göre diyo adam bütçemiz 20 milyon euro demekki :) gidip 50 milyon euro harcamayız demek istiyo...

    YanıtlaSil
  56. tesekkur ederim sezer kardesim yani sonucra bugun ayin 10 u en gec 10 gun icinde bence aciklanir rosicky nin 1 roportaji war idda edilen sitede tsekkr eddigini soyledi arsenalde mutlu oldugun soyledi ama ne kadar gercek .. yada ne zamann haberi bilemiyorum ancak adam oyle 1 aciklama yapmasina ragmen rosickynin aciklanacagi gunu bekliyorm

    YanıtlaSil
  57. FCN ye bu kadar hakaret uzerine ozellkle JLBaptista war o cok yaziyo :D simdi bu kadar tartismaninin uzerine bu gece bu transferler aciklansa ne kadar gusel olurdu ya :D

    YanıtlaSil
  58. FCNblog twitterdan rosicky nin agzindan 1 aciklamasi olmadigini soyluyor ve ekliyor :) fcnblog

    # Daha kaç kere söylemek gerekiyor inanın bilmiyorum. Fakat tekrar söylüyorum; Rosicky ve Ledesma kesin bitti, Altidore'da görüşülüyor.(10)

    YanıtlaSil
  59. ya tamam da benim anlamadığım anlaşılmış futbolcu neden açıklanmıyor... alışma dönemi geçirecek bunlar bakın uefa listesine de giremediler...

    olay şu mu futbolcularla kesin anlaşıldı ama kulüplerle pazarlık sürüyor bu seferde bu transferlere kesin diyemeyiz...

    gövde gösterisi yapmak 3 ü beraber açıklamak için beklemek zararın varsa şov yapmanın ne anlamı var... bulamıyorum bir türlü mantıklı açıklama...

    YanıtlaSil
  60. @ ihsan sana katillmiyorum kendine bakan iyi 1 hazirlk doenemi geciren we ozellkle takimda daha once birlikte top oynadigi oyuncular we atak fubtbol warsa alisir iyi hatirla 2008-2009 baros 5 hafta ilk 11 de maca cikdi ligi gol krali kapatti ledesmayi bilmem ama rosicky cok gusel 1 kamp donemi gecirdi (: sen fcn ye bilmem ama bnce inan sonra ozur dilemek zorunda kalanlardan olma kardesm :D

    YanıtlaSil
  61. İhsan yorumları okuyorsan eğer arkadaşın biri ne dedi ?

    Bu iki trasnferle Elano gözden tamamiyle düşebilir, beklenilen fiyattan daha aza satılmasına neden olabilir.. Bu bir varsayım ve bence mantıklı..

    Onun haricinde futbolcu ve kulübüyle anlaşma yapılır. Ama teminat ya da ilk taksit vb. sebeblerden nakit akışına bağlı ( Elano satışı ya da benzeri) sebeblerden bekleniyo olabilir..

    Bunlar bizim düşündüklerimiz. Biliyorsun Pino'da ne oldu.. Adam Monocoy'la hazırlık maçına gitti burda millet ağladı Pino'yu kaçırdık, bak işte gelmedi dediler. Ama şimdi de geldiği için problemliler. Beklemekte fayda var.. Zaman gösterecek herşeyi..

    YanıtlaSil
  62. Bu arada İhsan kardeşim, UEFA'ya bundan sonra bir liste daha verilecek.. Yani bu oyuncuların avrupa maçlarında oynamama gibi bir durumu yok ;)

    YanıtlaSil
  63. uefa grub maclari icin liste tarihi 1 eylul 2010

    YanıtlaSil
  64. inşallah dediğiniz gibidir... bu yıl en azından rahat maçlar seyretmek istiyorum... fenerin bizden 6 puan önde başlamasını istemiyorum... tekrar söylüyorum olay inanmamak değil bu kadar transferi haber vermişler bunlarda aksilik çıksa sonuçta buranın suçu değil... neyse bekleyelim sonuçta 2 hafta kaldı zaten yapacakda bir şey yok...

    YanıtlaSil
  65. Arkadaşlar... Şuan'da Rosicky Haberleri ve Ledesma Haberleri ve aLtidore haberleri Adnan Polatın isteği üzerine Basın'da ki haberleri değiştirmek başka konular açmak içindir.. Ki , TRANSFER'ler bitse bile (ki bitmiş transfer'ler bazen bozulabiliyor...) Transferlerin bozulmaması içindir.. Yalan ve başka TRANSFER haberleri ile medyayı bilerek şuan'da dolduruyor yönetim ;) Yani FCN ve ScoutGs'nin Rosicky ve Ledesma G.Saray'da Haberleri Tamamen Doğrudur... İçiniz Rahat olsun...

    Altidore'dan Pek ümitli olmasam bile FCN'ye GÜVENİYORUM...

    YanıtlaSil
  66. Herkese iyi geceler bugunde 1 sey cikmaz heralde

    YanıtlaSil
  67. Bizim sevgimiz armaya
    İsterse sakat sinek çıksın, o kutsal forma içerisinde ise yine biz ona taparız
    FCN'ye sonsuz saygım var Rosicky olmaz başkası olur ama Galatasaray sahipsiz değil bu böyle biline..

    Rosicky her ne kadar ayırlmayacam kupa borcum var desede
    Wenger her ne kadar Liverpool maçında Fabregas'ın alternatifi Rosicky'dir dese de
    Arsene Wenger her ne kadar Çek cumhuriyeti hocasına, Rosicky sakatlanmasın diye 45 dk oynasın önerisinde bulunsa bile

    bizim FCN'den başka güvenecek mecramız yok. Bekleyip göreceğiz

    YanıtlaSil
  68. @maestro

    abi sen bu kadar bilgiyi ne zaman topladın allah askına sabah oturup aksam mı kalkıyosun internetin basından

    YanıtlaSil
  69. Gerçekten editörler çok haklı adamlar doğru bilgi veriyorlar transferler olsun veya olmasın farketmez ama burada saçmasapan insanlar yok yalan söylüyosunuz, yok insanları kandırıyosunuz diye suçlayıcı yazılar yazıyorlar. İstemiyorsan okuma ama buraya gelip insanları yalancılıkla suçlama bu transferler gerçekleşsede, gerçekleşmesede benim bu oyuncularla galatasarayın kesin anlaştığına şüphem yok ama son anda saçma sapan bir şey olur gerçekleşmez bu risk her transferde var. Örneğin bir ara sivaspor'a bir oyuncu geldi bir maç oynadı gitti böyle durumlar bile olabiliyor ki daha açıklanmayan transferlerde prüz çıkma olasılığı çok düşük olsada vardır ama ben bilginin doğruluğuna yüzde yüz inanıyorum ve açıklanmasını dörtgözle bekliyorum.

    Editörlerdende ricam aşırı suçlayıcı yazıları yayınlamayın nolur ben bile sinir oluyorum burda

    YanıtlaSil
  70. atttınız bır laf sustunuz, ılk defa gırdım ben bu sıteye suskun kalacaksınız ben napayım , önceden tansfer haberını !!! trasfer olmayacagını bılmek , ha ne zaman acıklanacak, ha sımdı acıklanacaktan daha ıyıdır

    asıl pişman olan biziz, sevgılıyı bekler gıbı resmı sıteyı beklıyoruz yaaa

    YanıtlaSil
  71. Ledesma İNTERDE :S NTVSPOR öyLe dedi :(:(:( 2 yıllık imza atmış :(:(:(

    YanıtlaSil
  72. tek bısı ogrenmek ıstıyoruz oda bır kanıt lutfen bır kanıt sadece sundan sundan dolayı bu transferı kesın seklde sıze duyurduk dermısınız lutfennn....

    YanıtlaSil
  73. tsn denen mal sitede attığım tüm yorumlar değiştirilmektedir arkadaşlar ordaki hiç bi yorum bana ait değildir bilmenizi isterim..editörüm lütfen yayınla bu mesajımı benim saim(tsn editörü) denen o adama sövdüğüm mesajları sanki özür diliyomuşum,başka yerleri kötüleyip onları övüyomuşm gibi gösteriyo herif hatta kendime küfrediyorum resmen yorumlarda..! bana yardımcı olurmusunuz editörüm yayınlarmsnz bunu tüm haberlernizde??

    YanıtlaSil
  74. @marmara161

    Editörler senin kafanda ki her soruyu cevaplamak zorunda değiller, seninle muhabbet etmek zorunda da değiller, Ayrıca

    tansfer veya trasfer değil transfer olacak.

    YanıtlaSil
  75. @Doqus arkadasm sen manyakmisin ne interinden bhasediosun sen allahm yarabbim girt bakalm interin sitesi oyle 1 sey warmi 100 dur ntv oyle dedi boyle dedi geliyosun o zmaan neder burda yorum yapiyosn kardesm ! orda yap sna

    YanıtlaSil
  76. bugün de açıklama olmayacak galiba yaprak kıpırdamıyor...

    YanıtlaSil
  77. arkadaşlar son 2 senedir transfer şampiyonuyuz bu sene takım yeterli değil ama bu transfer politikasını sürdürdüğümüz sürecede hiç bir zaman yeterli olmayacak,son 4 senedir her yıl en az 3 yeni adam monte ediyoruz ve hiç başarılı olamadık, önemli olan dengeli takıma max 2 iyi takviye yeterli olacaktır, diyelim bu 3 adam geldi hepsinin tutma ihtimali nedir? kronik sakat pinoyu aldık şimdi de çok ama çok ağır sakatlık geçiren rosicky için ümitleniyoruz, ayaklarımız biraz yere bassın lütfen, önemli olan sene başında değil sene sonunda mutlu olmak

    YanıtlaSil
  78. Elano Uefa listesinden cikartilmis...
    Kaynak: http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/clubs/club=50067/squad/index.html

    YanıtlaSil
  79. Elano Bugün 14.17 itibari ile UEFA Kadrosunda Çıkarılmış Gözükmektedir Acaba Elanonun Satışında Herşey Tamamlandımı Bir Bilginiz VArmı Teşekkürler

    YanıtlaSil
  80. sağlık ekibi değişti sonunda Adnan polat: "Sakatlanacak oyuncumuz yoktur, ama dünyada kakatlanmayacak oyuncu da yoktur" dedi... helal büyük başkan :)

    YanıtlaSil
  81. her yerde olmayacak gelmeyecek haberleri acaba gerçektende olamayacak mı bu transferler hala beklemekteyiz birde şu varki olmazsa bile biz bu sitenin daimi takipçiyiz nice transferleri önce verdi herkesin yanılma hakkı olabilr bunada saygı duyulmalıdır

    YanıtlaSil
  82. @Rajdie kardeşim, Elano duumları doğrumudur acaba ? Göremedim UEFA'nın sitesinde

    YanıtlaSil
  83. transfer haberleri ilk bakista fos gibi görünsede,transferlerin uefaya bildirilmesi icin 1 eylüle kadar zaman olduguna göre (galiba :D),bizim yönetiminde gec transferleri ile meshur olduguna göre,gruplara kalacagimiz rakibe karsi mevcut kadroya güvenildigini tahmin edersek (ki öylede olmali zaten), diye biliriz ki transferler baya bir gecikmeylede olsa gerceklesme imkani var diye düsünüyorum!

    YanıtlaSil
  84. Arkadaşlar, Elano'nun Euefa'ya bildirilip sonra isminin geri çekilmesini nasıl yorumluyorsunuz ? Acaba satışında gelişme mi var ?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0