ASLANTEPE | Sonun Başlangıcı

Aylarca bir kum yığınına baktık, durduk. İlk betonun atılmasını sabırla bekledik. Stadımız yavaş yavaş yükselirken inşaat sekteye uğradı. Morallerimiz bozuldu. Harabeyi andıran inşaata yine aylarca bakıp durduk. Sonra TOKİ devreye girdi. Yapımı devraldı, stad yeniden yükselmeye başladı. 1.kat, 2.kat, loca katları derken tribünler göz önüne gelmişti.

Çatı makası monte edilecek, Türkiye'de bu ağırlıkta ilk olacak dediler çok heyecanlandık. Kameraların başında bekledik her zamanki gibi. Kameralar kapatıldı bu montajda, çok kızdık ama olsun, sağ salim yapılsın da varsın izlemeyelim dedik. Sahanın içindeki vinçlere, kamyonlara, iş makinalarına, dışarıdaki vinçlere hepsine teşekkür edip elveda dedik. Stadın çatı montajını bitirdik

Ve artık aylardır rengiydi, tipiydi, şekliydi diye kafalar patlattığımız koltuk montajı başladı. Her ayrıntıyı izlerken ki gibi bu montajı da takip etmek çok keyif verecek. Evet artık zamanı geldi. Bitiyor. Sana geliyoruz.

3 yorum:

  1. TÜRK TELEKOM ARENA'NIN AÇILIŞI DİLLERE DESTAN OLACAK

    ...Seyrantepe'de inşası devam eden Türk Telekom Arena'nın açılışı ile ilgili çalışmalar netleşmeye başladı.

    AÇILIŞ TÖRENİ 3 GÜN 3 GECE SÜRECEK

    Galatasaray kulübüne yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre açılış töreni bugune kadar yapılan stadyum açılışlarından farklı olarak 3 gün 3 gece sürecek.



    TÖREN OLİMPİYAT AÇILIŞLARINI KISKANDIRACAK

    Birçok yerli ve yabancı şirketin organizayon yapmak çin başvurduğu açılış töreni olimpiyat açılışlarını aratmayacak. Galatsaraylı sporcular tarafından eski Ali Sami Yen stadının önünden temsili olarak alınacak olan futbol meşalesi Arena'ya getirilecek. Ali Sami Yen-Türk Telekom Arena arası yapılacak tarihi kosuya taraftarlarda katılabilecek. Aslanlı yol üzerine yerleştirilecek olan dev meşalenin
    yakılmasıyla Arena'nın tarihi açılışına start verilmiş olacak.

    RÜYA TAKIM GERİ DÖNÜYOR.

    2000 Yılında Galatasaray'a Türk futbol tarihinin en büyük başarısını yaşatan Hagi'li Popescu'lu Bülent Korkmaz'lı Hakan Şükür'lü Tafarel'li efsane kadro yine o döneme damga vurmuş Zidane,Maldini, Del Piero, Rivaldo gibi yıldızlardan oluşan dünya karması ile karşılasacak.

    UNUTULMAZ YILDIZLAR GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAK

    Yine bir döneme damga vurmuş Galatasaray'ın büyük yıldızları açılış töreninde sarı kırmızılı taraftarların karşısına çıkacak.
    Taraflarlar Tanju Çolak,Cevad Prekazi,Kubilay Türkyılmaz,Cüneyt Tanman gibi eski efsaneleri yeniden izleme şansına sahip olacaklar.

    CUMHURBAŞKANINDAN STADIN İŞÇİSİNE KADAR HERKES ORADA OLACAK
    Görkemli açılış töreninde stadın yapımında emeği geçen destek veren tüm yetkilierin dışında cumhurbaşkanı, başbakan ve mecliste bulunan tüm milletvekilleri ile birlikte yeni ve eski yüzlerce bürokratında Arena'da olması bekleniyor.

    DÜNYA'NIN GÖZÜ ARENA'DA OLACAK

    Tarihi açlışta FİFA ve UEFA'dan üst düzey yöneticiler çeşitli kulüplerin başkanları Slyvester Stallone, George Clooney Brad Pitt gibi ünlü film yıldızları, Michael Schumacher, Maradona ve Pele gibi ünlü sporcularda davet edilecek.


    ESKİ YENİ TÜM GALATASARAYLI İSİMLER UNUTULMAYACAK

    Bir dönem Galatasaray'da başkanlık yada yöneticilik yapmış hayatta olan tüm isimler tarihi açılışa davet edilecek. Küskün olanlar barıştırılacak. Yeni döneme birlik ve berarlik içinde girilecek.

    TÜRK SPOR CAMİASI ARANE'DA KUCAKLAŞACAK
    Tarihi açılışta Galatasaray kulübünden isimlerin dışında Türk spor camiasının önde gelen başkan yönetici ve futbolcularıda davet edilecek.

    YENİ GALATASARAY MARŞI YOLDA

    Arena ile birlikte yeni döneme ayak basacak olan Galatasaray kulübünde yeni Galatasaray marşı için düğmeye basıldı. Taraftarın dilinden düşmeyecek marş için çalışmalara şimdiden star verildi.
    Yapılacak yarışmalar sonuda en beğenilen yeni Galatasaray marşı Arena'da taraftarların beğenisine sunulacak.


    ARENA'NIN KONSER ORGANİZASYONLARI AÇILIŞI MEGASTAR TARKAN'DAN
    Futbol maçları dışında konser organizasyonlarına da ev sahipliği yapacak arena'nın ilk konuğu megastar Tarkan olacak.
    Modern ses sistemleri ve etkili akustuk altında izleyiciler unutulmaz bir Tarkan konserine tanıklık edecekler.

    DÜNYA STARLARI İSTANBUL'A AKIN EDECEK

    Arena'nın açılışına megastar Tarkan'nın dışında yabancı yıldızlarda gelecek. Madonna,Beyonce Jennifer Lopez gibi ünlü isimlerden birinin davet edilmesinin planlandığı organizayon için şimdiden görüşmelere başlandı.


    AÇILIŞ 2011 YAZINDA

    Soft açılışı 2011 ocak ayında yapılacak olan Türk Telekom Arena'nın 3 gün sürecek resmi açılışı 2011 yazında yapılacak.

    NOT:ALINTIDIR

    YanıtlaSil
  2. samıyen stadı yavas yavas tarıhe karısacak,ıcımızde burukluk var,orada ne sevıncler yasandı,ne cılelı yıllar gectı,ben ılk mustafa denızlının altaydan transfer oldugu sene maclarına gıtmıstım,koltukların olmadıgı,tuvaletlerının berbat oldugu,maçta oturmak ıcın altımıza aldıgımız mınder nıyetıne meshur gırgır,fırt dergılerını maçtan sonrada toplar,evımızde sıcak cay eslıgınde keyıfle okur,sonrakı samı yen heyecanını duslerdım,oraya kımler gelmedı,nıce emektarlar havasını solumadıkı,metın yıldızın meshur drıplınglerını,sarı adnan ın orta sahadakı super oyununu,yaşlı kurt abramczık ın 36 yasında oyuncularımıza aşıladıgı profesyonellıgı,erdal keserın estetık hareketlerını,zamanının en unlulerınden futbol sıhırbazı arıf kocabıyık ın rakıplerle dalga gecercesıne yaptıgı shovu,eser ımızın muthış plonjonlarını,sımonun,tafarelın muthıs gosterılerını,seydıçın çalımlarını,hocıc ın gollerını,buyuk ustad hagı nın ınanılmaz hareketlerını,koseckının topla bereber ruzgar gıbı gıtmesını,cuneytın efendılıgın,fatıh terımden defansta nasıl durulur derslerını,gutcshov ve soundersten gol vurusu nasıl yapılır derslerını,kral hakanın krallıgını,bulentın savaşçılıgını,yusuf altuntaşın delılıgını,muhammedın bıtmez tukenmez enerjısını,prekazının estetık orta ve calımlarını,daha sayamadıgım onlarca ız bırakanları burada,A.S.YEN de ızledım,guruluyum,mutluyum,bır tarıh bıtıyor,senı unutmayacagız sevgılı mabedımız,adın G.Sarayla ozdeşlestı,avrupada nam saldı,cehenneme hosgeldın dedık,rakıplere cehennem,bızlere sıcak bır yuva oldun sevgılı...

    YanıtlaSil
  3. O maça ne yapıp ne edip gitmem Lazım :/ Bandırma'dan istanbuL'a ne yapıp ne edp geLmeLiyim :D

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0