Şapkaları çıkarın, Kral'ı selamlayın..

Galatasarayımızın Çek golcüsü Milan Baros, akıl almaz bir gol ile haftaya damgasını vurdu. Spor Toto Süper Lig'in altıncı haftasında evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayan takımımız galibiyete üç golle uzanırken Milan Baros attığı üç gol ile maçın adamı oldu. Baros attığı üç golden ziyade, attığı üçüncü gol ile uzun süreler adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Ali Sami Yen'de dakikalar 40'ı gösterirken Baros öyle bir gol attı ki, Sami Yen'de hayat durdu. Genç oyuncu Aydın Yılmaz ile kontratağa çıkan Çek golcü Milan Baros, topu kontrol etmesiyle birlikte yere düştü. Dengesi bozulan ve bu nedenle sırtüstü yere düşen Baros yerdeyken topa öyle bir vurdu ki; öylesine dengesiz bir vuruşa rağmen 11 metreden 56 km/h ile top ağlara gitti. Lacivert-turunculu ekibin kalecisi Hasagiç'te tıpkı Sami Yen'de ve televizyon başında mücadeleyi seyreden futbolseverler gibi topu seyretmekle yetindi. İşte Baros'un muhteşem ötesi golü.. Bu gole şapka çıkarılır, şapka!

4 yorum:

  1. sayın vede sevgili blogum ... serkan kurtuluşada bi parantez açarsanız seviniriz =) 1. golün asisti penaltı pozisyonunun asisti ve sağda dinamo gibi çalışması taktire şayendi galiba ?

    YanıtlaSil
  2. Evet, Serkan hakkında da bir yazımız olacak.

    YanıtlaSil
  3. ıyı geceler,sevgılı blog,arastırmalarınız ve calısmalarınızı severek takıp edıyorum,burayı cok kısıyede onerdım,cunku cok kalıtelı ve guzel bır blog,ama taraftarlara bıraz sersenıste bulunmak ıstıyorum,transfer ayında gelecek futbolcular ıcın en guvenılır kaynak olarak buraya gelenler,transferden sonra yorum yazmaz oldular,ozellıkle Metın Oktay ıcın yazılan o kadar guzel yazılara bır tane yorumda yazılmazmı,yoksa laftamı takım sevgımız,zaten basketbol takımımız uvey evlat gıbı,ne destek var,ne bır yorum,uzuluyorum,face de 5 mılyon taraftarımız var ama oraya gırenlerın coguda ya kufur,ya arkadas edınmek yada sacma sapan laf edenlerle doluyor,bu blogu nasıl gelıstırır,herkesın ılgısını cekerız,taraftarımız burayada muhakkak ugramalı,saygılarımla

    YanıtlaSil
  4. oncelikle harika 1 gol ancak barosun haftaya oynayamayicak olmasi felaket ..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0