BBL | Kaldığımız yerden, devam ediyoruz.

Geçtiğimiz sezona gerek mücadele, gerek mevcut şartlara rağmen başarı, gerekse yaşadıkları ile damgasını vuran Galatasaray Café Crown sezonu taraftarlarıyla birlikte Erdemirspor karşısında açıyor. 2009-2010 Beko Basketbol Ligi'nde ilk haftalarda yaşadığı sıkıntılar sonrasında gerek taraftarıyla, gerek yöneticisiyle ve gerekse oyuncusuyla müthiş bir sinerji oluşturan erkek basketbol takımımız yeni sezonda da aynı sinerji ile devam etmek istiyor.

Sezon başında baş antrenörlüğe Oktay Mahmuti'yi getiren takımımızda Göksenin Köksal, Radoslav Rancik, Evren Büker ve Caner Topaloğlu dışında geçtiğimiz sezondan herhangi bir oyuncu bulunmuyor. Yerli rotasyonda Haluk Yıldırım, Ermal Kuqo, Tutku Açık, Melih Mahmutoğlu, Sertaç Şanlı gibi isimleri kadrosunu katan takımımız yabancı rotasyonda da Taylor Rochestie, Preston Shumpert, Luksa Andric, Joshua Ian Shipp gibi yıldızlara imza attırdı. Oktay Mahmuti yönetiminde yepyeni bir kimliğe bürünen takımımız geçen sene taraftarı ile birlikte yakaladığı sinerjiyi bu sene de yakalayarak Beko Basketbol Ligi'nde uzun yıllardır hasret kaldığı şampiyonluk sevincini yaşamak istiyor.

Sezon öncesinde oynadığı hazırlık karşılaşmalarında sadece bir mağlubiyet alan Galatasaray Café Crown, Eurocup önelemesinde Rus temsilcisi Spartak St. Petersburg'u eleyerek gruplara kalmayı başardı. Takımımız Antalya'da oynadığımız Türkiye Kupası eleme gruplarında ise Beşiktaş CT, Oyak Renault ve Türk Telekom karşısında aldığı iki galibiyet ile sekizli finallere katılmaya hak kazandı.

Bütün taraftarlarımızı haftasonu evimizde oynayacağımız Erdemirspor karşılaşmasında tribüne bekliyoruz. Yeni bir sezona başlamıyor, kaldığımız yerden devam ediyoruz. Takımımıza sahip çıkmaya, bağrımıza basmaya, Aslanlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Radoslav Rancik ve arkadaşları geçen sezon kaldığı yerden devam ediyor. Peki ya siz? Haydi, hep birlikte salona..

BEKO Basketbol Ligi
1. Hafta
GALATASARAY CC - Erdemirspor
17 Ekim 2010, Pazar @ 14:00
Abdi İpekçi Spor Salonu, İstanbul

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0