Geçmiş olsun Kaptan

Arda Turan bugün sabah saatlerinde Münih’te başarılı bir operasyon geçirdi. Kulüp doktorumuz Burak Kunduracıoğlu ve bu işin ehli, uzmanı, profesörü Ulrike Muschaweck nezdinde gerçekleştirilen ameliyat sonrasında Çarşamba/Perşembe günü başarılı oyuncunun İstanbul'a dönmesi bekleniyor. 28 Ağustos tarihinde aynı doktor tarafından aynı operasyonu geçiren diğer oyuncumuz Çağlar Birinci'nin bir kaç hafta sonra takıma katılacağını göz önünde bulundurunca Arda'da en geç 8-10 hafta sonra takımdaki yerini alabilecek. Ali Sami Yen'e veda edebilir mi bilinmez ama Aslantepe'de yerini alacağı kesin.. Tekrardan geçmiş olsun Kaptan.

RESMİ SİTE;

Bugüne kadar üç binin (3000) üzerinde bu teknikle operasyon gerçekleştiren Dr. Ulrike Muschawek oyuncumuzun
8 gün sonra koşulara ve topla çalışmalara başlayabileceğini, 14 gün sonra da takımla birlikte çalışmalara katılacağını ifade etmiştir.

3 yorum:

  1. İşte bizim için sezonun bittiği gün bu gündür maalesef. Serdar ve Aydın'a kaldık. Daha kötüsü bu ikisi oynamazsa orta sahada Cana yerine Mustafa Sarp oynayacak. Çok kötü geçirdiğimiz trasnfer sezonu ve kötü başladığımız süper lig ile erken biten avrupa macerasından sonra bu sezon ligi daha 8'nci haftadan kaybetmek maalesef çok üzücü.

    YanıtlaSil
  2. Galatasaray'ın olduğu yerde her zaman umut vardır.

    YanıtlaSil
  3. @aaemir kesinlikle haklısın dostum.
    Galatasaray'ın olduğu yerde her zaman umut vardır. ..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0