Spor Toto Türkiye Kupası başlıyor.

ULEB Eurocup'ta eleme turunda rakibini eleyerek gruplara kalan takımımız ligin başlamasından önce en ciddi provasını Spor Toto Türkiye Kupası'nda verecek. Ölüm grubu olarak nitelendirebileceğimiz ve birisi dışında diğer rakiplerimizin şampiyonluk mücadelesini vereceği kupada takımımız grup maçlarını Antalya'da Kepez Belediyesi Spor Salonu'nda oynayacak. 10-11-12 Ekim tarihleri arasında arka arkaya üç müsabaka yapacak olan takımımızda herhangi bir eksik, sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Hatırlayacağınız gibi Galatasaray Café Crown geçtiğimiz sezon gruptan çıkmış fakat sonrasında yaşanan skandal olaylar nedeniyle turnuvadan ihraç edilmişti.

Oktay Mahmuti yönetiminde yeni bir kimliğe bürünen Galatasaray Café Crown turnuvada ilk maçında Beşiktaş Cola Turka ile karşılaşırken, ikinci gün ise Türk Telekom ile oynayacak. Grubun bir nevi kaderini belirleyecek olan üçüncü karşılaşmada ise Bursa temsilcisi Oyak Renault ile karşılaşacağız. Mücadeleleri Galatasaray Televizyonu ve TBF Televizyonu naklen yayınlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0