Aklınızdan çıkartmayın, Türkiye'dir Galatasaray

Galatasaray taraftarı çok uzun zamandır Hürriyet gazetesini boykot ediyor. Bu tepkinin nedeni de son derece haklı bir biçimde hem Ercan Saatçi adında sanatçıdan bozma insan müsvettesinin spor servisi müdürlüğü yapması, hemde zat-ı muhteremin son derece Galatasaray düşmanı olması. Daha evvel nete düşmüştü kendisinin FB TV'de yapmış olduğu rezillik dolu videolar, bu seferde Hürriyet gazetesi üzerinden saldırmaya devam ediyor. Basın özgürlüğü ve dokunulmazlığı adı altında ağza alınmayacak küfürler savuran bir spor servisi müdürü yapan, ağza alınmayacak edepsizce tabirleri sürmanşet olarak gazetede boy boy yayınlayacak karakterde bir basın organını hiç bir şekilde okumuyoruz, okutmuyoruz ve geçerliliğini kabul etmiyoruz.

Spor servisi, editörlüğü ile hiç bir alakası olmayan, tamamen bel altı vurmaya çalışan ve aklı ile üreme organı ters yerlerde bulunan bu karaktersiz arkadaşa bir gazeteci olarak, bir genel yayın yönetmeni olarak Mehmet Ali Birand çok iğneleyici, çok güzel bir mesaj gönderdi. Trabzonspor maçı sonrasında gazetelerin spor sayfalarında gündemi eleştiren bir program olan Haber Toplantısı programında bu rezillik dolu başlığı atanları rezil eden ve son derece manidar bir cümle kullanarak yerin dibine sokan Mehmet Ali Birand'a teşekkür ediyor, Galatasaray yönetiminin feyz almasını temenni ediyoruz.

5 yorum:

  1. başkanımız da gitsin röportaj versin !

    YanıtlaSil
  2. dogan medya grubunun bir kanalinda öbür dogan gazetesine sallamak enteresan, dogru konusmus birand...cesareti takdire sayan..

    YanıtlaSil
  3. Bu Adnan Polat nasıl bir başkan anlamadım boykot ediyoz diyo gidiyo hiçbirşey olmamış gibi röportaj veriyor.Biraz dik dur malesef bir Aziz yıldırım gibi değil.

    YanıtlaSil
  4. Hürriyet zaten O. Çocuğu ancak Adnan'ın kişiliksiz duruşu -duramayışı- beni benden alıyor, kahroluyorum.

    En azından Özhan Başkan'ın duruşu belliydi -fair play-, kızsakta kızmasakta o duruştan ödün vermedi, Adnan ise Sibel Can'ın gençlik mesleğine göz koymuş durumda.

    Yine, yeni, yeniden; YÖNETİM İSTİFA!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0