ZTK | Kupa beyi sahne alıyor.

Ziraat Bankası Türkiye Kupası'nda futbol heyecanı başlıyor. Turnuvanın en çok şampiyon olan takımı ünvanına sahip olan Galatasaray ilk maçında bu sezon Bank Asya 1.Lig'e düşen Denizlispor'u evinde ağırlıyor. Ziraat Bankası Türkiye Kupası'nda A Grubunda mücadele eden takımımız yarın taraftarlarıyla birlikte grupta ilk maçında galibiyet için sahaya çıkıyor. Haftasonu oynanacak Manisaspor maçı öncesinde sakat-formsuz olan oyuncuları deneme amacıyla oynatabileceğimiz, genç ağırlıklı kadro ile sahaya çıkabileceğimiz bir karşılaşma olarak görmemek gerekiyor. Keza Denizlispor grupta en tehlikeli takımlardan birisi olarak göze çarpıyor ki, bu sezon Hamza Hamzaoğlu yönetiminde göze hoş gelen, mücadeleci bir futbol oynuyor. Elbette kişisel temennimiz bu maça tamamen genç ağırlıklı bir kadro ile çıkalım. Fakat rakibimizi de küçümsememek gerekiyor, bunu belirtelim.

Bank Asya'da lider olarak bulunan ve bu sezon tekrardan yükselmeye en büyük aday olan Ege temsilcisi bu sezon Bank Asya'da oynadığı 10 maçta 7 galibiyet, 3 beraberlik alarak na-mağlup liderliğine devam ediyor. Yeşil-siyahlılar Ziraat Bankası Türkiye Kupası'na 2.turda Anadolu 1908 Üsküdarspor'u, play-off turunda ise Eskişehirspor'u 2-1'lik skorlarla mağlup ederek gruplara katılmaya hak kazandı. Ege temsilcisinde bu sezon kiralık olarak oyuncumuz Serdar Eylik forma giyiyor.

Ziraat Bankası Türkiye Kupası
A Grubu 1.Maç
GALATASARAY - Denizlispor
10 Kasım Çarşamba @ 20:00
Ali Sami Yen Stadyumu

2 yorum:

  1. Bu takimla biz bence ancak ruyamizda 1 kupa kaldiririz;)

    YanıtlaSil
  2. baros kuvvetlendirme çalışması esnasında tekrar sakatlanmış.. çok fazla stadda maç izleyen biri değilim ama çok iyi bi taraftar olduğuma inanıyorum ama artık yoruldum ya ne olacak bize bu takım sahaya ne zaman tam kadro çıkacak? arda bjk maçında oynamam zor diyo zaten.. bakalım baros kaç hafta daha yok.. son 3 sezondur takımda değişen tek şey artan sakatlıkların artan süresi..
    Baros un yeni iyileşme süreci hakkında bilginiz olursa ne olur yazın.. iyi bi haber duymayalı çok oldu.. ben bu renklere bu kulübe gönül verdiğimden beri bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum.
    Ama yiğit şardan ın istediğini yapmayacağım bi taraftar olarak bu kulüpten soğumayacağım. o adama meydanı boş bırakmamak lazım onun istediği taraftarın kulübünden soğuması,artık tepki bile göstermemesi,yönetimi istifaya davet etmemesi,meydanın boş kulübün sahipsiz kalması..
    Bunu yapmayalım arkadaşlar. ne kadar başarısız olsakta sahipsiz bırakmayalım.. gece gece baros un sakatlığından nerelere geldim yazarken.. aslında o kadar doluyumki...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0