Jerry Johnson Galatasaray'da..

Eurocup'ta grup lideri olarak Top16'ya kalan ve Beko Basketbol Ligi'nin lideri takımımız oyun kurucu mevkisine takviye yaptı. Lietuvos RYTAS takımında forma giyen 28 yaşındaki Amerikalı oyun kurucu Jerry Johnson'un transferi Litvanya ekibi resmi sitesinden açıklandı. Bu sezon sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamayan tecrübeli oyun kurucu Rytas'ta 5 maçta forma giydi. Bu maçlar sonunda istatistik hanesine 18 dakika, 6.8 sayı-1.8 ribaund-3.2 asist ve 1 top çalma yazdırmayı başardı.

Savunma özellikleri olan, hızı ve çabukluğu ile bilinen Johnson aynı zamanda dış şutlardaki etkinliği ile biliniyor. Tecrübeli oyuncu ligimizde daha evvel (2006-2007) Mersin takımında forma giymişti. Yeni oyuncumuza hoşgeldin diyor ve takımımızda üstün başarılar diliyoruz.

1 yorum:

  1. Rochestie gitti mi? gittiyse iyi olmus bir yabanci uzun ve yerli guard ya da yerli bir uzun daha alirsak cok guzel olacak ama uzun sart..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0