Kapiten pa detyrueshme*

Galatasaray'ın sezon başında Sunderland takımından transfer ettiği Arnavut ortasaha oyuncusu Lorik Cana kuşkusuz her Galatasaray'lı taraftarın sevgisini kazandı. Ortaya koyduğu oyun, sahada varını yoğunu ortaya koyması sezon başıdna dile getirdiğimiz gibi kendisine özel bir taraftar kitlesi kurmaya başlıyor. Günden güne hayranları artan Lorik Cana, saha içinde takımın lideri konumunda. Hemen hemen her pozisyonda takım arkadaşlarını uyaran, yönlendiren Lorik Cana pazubandı olmayan kaptan konumunda.. Bulduğumuz her gol sonrasında kenara gelerek talimatları alan ve arkadaşlarına ileten Lorik Cana takımda belkide liderlik görevini üstlenebilecek en ideal oyuncu.. Taraftarın sevgilisi konumunda olan bu özel insan şimdi de Türkçe konuşuyor. Ne diyelim sana Lorik, hakikatten çok kral adamsın.

*Bantsız Kaptan



22 yorum:

  1. helal olsun. yıllarca türkiye'de kalıp tek kelime türkçe konuşmadan giden yabancılara inat lorik cana'ya türkçe konuştuğu için tebrik ediyorum. bu formanın hakkını sonuna kadar veriyor, bu formayı hakediyor. teşekkürler cana, teşekkürler sana.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. türk milli takımında oynayan kazımın türkçe bilmeyip arnavut cananın geleli 5 ay olmasına rağmen türkçe kouşmaya başlaması ne ironik değil mi?

    hastanız cana...

    YanıtlaSil
  4. Bandı koluna takalım seneye.

    YanıtlaSil
  5. Tamam çok seviyoruz ama bu kadar da göz göre göre sarı kart görülmez ki be reis.
    Takımın sana Bursa da ihtiyacı vardı.

    YanıtlaSil
  6. Çaktırmadan kahraman :) Seneye çok daha güzel olacaktır herşey...

    YanıtlaSil
  7. @FCN

    Cana'nın Türk vatandaslıgına gecme durumu ne oldu acaba,bilginiz varsa paylaşırsanız cok memnun olurum.

    YanıtlaSil
  8. 3,5 yıldır Türkiye'de oynayıp İstiklal Marşı okumayan Barış'a inat yakında İstiklal Marşı okumaya da başlar :)

    YanıtlaSil
  9. Her maç üstüne koya koya adeta Fenerbahçeli Rıdvan'a bağırırcasına ben iyi oyuncuyum dercesine oynuyor.Yürüyedur Cana peşindeyiz...

    YanıtlaSil
  10. Tamam fedekar,cefakar,lider özellikli bi futbolcu ama kalite olarak bence Galatasaray futbolcusu değil,

    YanıtlaSil
  11. @hakan_kayhan
    bencede çok kaliteli değil ama herkesin bilmesi gerekn bişi var oda takımın tamamının yetenekli olması gerekmediği.. orta sahada oynarken 3lünün 2sini ayhan ve barış oluşturuodu ve hagi oyunu geniş alanda oynatıo o yüzden deli dana gibi koşturup duruo oda ayrıca partnerleri top yababilen top atıldığında özgüvenle hareket etmeyen insanlar olunca iş yapamıodu haliyle.. sert oynaması doğru ve sarı kart aldığı pozisyonda yapması gereken hamleyi yaptı tekrar izlersen sende daha net görürsün saten.. ayrıca şuan orta sahada culio, yekta ve gelirse bir diğer orta saha ile daha ii bi 3ü olcaklar çünkü artık günümüzde savunma futbolu oynanıo ve dmf dediğimiz bölge için en ideal oyuncu cana şuan elimizdeki.. zamanla dahada ii olcagını görceksin.. dünyaca ünlü xabi alonso yu 1200 dakika daha izle vasıflarını anlat bana bende cana çok gereksiz satın die anlatayım herkese.. i love u cana ama yeteneklerin için değil yüreğinle elinden geleni yaptığın için! takım bu haldeyken bile..

    YanıtlaSil
  12. Ya allah için sizlerden rica ediyorum @FCN şu Hakan BALTA denen herifin ne yapmaya çalıştığını neden herseferinde vazgeçilmediğini,oynarmış gibi yaptığını bu teknik adamlar görmüyor.Dikkatinizden kaçmıştır ama İnsua oyuna girdikten sonra tokalaşıp soyunma odasına gitti izlemedi 30 dk yı..Bu adamın sorununu,ne yapmaya çalıştığını eleştiri babında yazıya dökün nolursunuz hemde ağır bir ithamla..Bu densizler gözükmüyor sinsiliklerinden sizden ricam Galatasaray taraftarının unutmuyacağı şekilde eleştiri yazın..Bu adamı takımda tutacağıma A2 den oynatırım yada Lorik Cana yı salarım üstüne gelsin üstesinden.Sizden en kısa zamanda yazarlarınızdan bir analiz ile ağır eleştiri bekliyorum..!

    YanıtlaSil
  13. Lorik kalitesiz diyen futbol bilgisini birdaha gozden gecirsin.
    Vatanini aşiri seven bir Asker dusmana karşi nasil hirs yaparsa , "Kamikaze Lorik Cana'da" oyledir.

    YanıtlaSil
  14. @enesziya
    sporx.com'dan emre uğurlu'nun yazısını okuyup burada H.Balta ile ilgili gereksiz bir tartışma başlatmaya çalışıyorsun.
    H.Balta verilen görevi hakkıyla yapmaya çalışan efendi bir futbolcu. Belki bir problemi vardır. H.Balta bu sene belki kötü olabilir. ama bu sene kim iyi ona cevap bulmak lazım. Hakan işini yapan bir futbolcu. Stoperde ve sol kanatta elinden geleni yapmaya çalışıyor. kötü oynuyor olabilir, belki bir sıkıntısı vardır. bunu bilip bilmeden yorum yapmak ve tartışma çıkarmak gerçekten hiç uygun olmadı.

    YanıtlaSil
  15. @ultrAmix @SweptureX

    Lorik cananın kalitesi göreceli bi kavramdır,Takımın Hedefleriyle alakalı bi durum yani,Türkiye Ligi,yada Ziraat Türkiye Kupası ise hedef tamam,ama şampiyonlar ligi,yada uefa ise kesinlikle hayır,ama şu an Elimizdeki en iyi defansif ortasaha mıdır evet,Ancak oyonun her iki yönünü nasıl oynadığını tartışmam bile,Xabi alonso ise çok uçuk bi örnek olmuş,bence Mehmet Topaldan kalite olarak fazlası yok eksiği var,Canı gönülden 40 yıllık Galatasaraylı gibi formasını terletmesine ise şapka çıkarıyorum.

    YanıtlaSil
  16. Bu haberle ilgisi yok ama sizden bi ricada bulunmak istiyorum.

    Yonetimde neler oluyo bitiyo bildiginiz bilgileri bizimle paylasirmisiniz tsk ederim.

    YanıtlaSil
  17. Şimdi o kadar gerekli bir oyuncu değil diyecem.Ardından küfür yiyecem.

    En iyisi şöyle açıklıyım.Her üç maçın 1'inde sarı kart almaya çok yakın bir adam.Hatta müdahalelerinin şiddetini ayarlayamadığından bir çok maçta kırmızı bile alabilir.Zaten Sunderland'de epey kart cezası almıştı diye biliyorum.Hadi bu aşırı agresifliği bir kenara bırakalım. Kesiciliği bakımından şu an takım içinde en iyi adam olmasına rağmen çok defa saçma sapan şekilde adamını kaçırdığı pozisyon oldu.

    Yürekten oynadığına katılıyorum ama kabul etmek lazım ki yetenek bakımından Barış'tan veya Sarp'tan fazlası yok.Üstelik yabancı statüsünde oynuyor.Babası Türkiye'de geçmişte futbol oynadığı için Türk vatandaşlığı durumu olabilirmiş diye duydum.Türk yapabilirlerse Barış veya Sarp yerine o oynamaya devam etsin yok Türk olamıyorsa onun yerine ayağı top yapan, savunma yönünden daha iyi bir oyuncu almaları daha iyi olur.

    Kısaca yürekli ama bu tek başına yeterli değil.Top kapıcam diye birinin ayağını kırsa bir çokları duygulanıp adına beste yapar bundan eminim ama gerçekçi olalım bu ligde aynı mevkide oynayan pek çok yabancıdan yetenek bakımından daha vasat.Bir Christian'dan daha iyi belki ama bir Aurelio'yu tercih ederdim Cana'nın yerine.

    Şimdi doğru eleştiri getirdim diye sövebilirsiniz ama durum bu.Cana yürekli ama geriden oyunu başlatma ihtiyacımızı karşılayamaz.Bir çok kritik maçta her an kart alabilirmiş gibi oynuyor.Seyirciyi ateşler takımı ateşler ama oyuna kesicilik dışında katkısı olmaz.

    YanıtlaSil
  18. Cana baya kaliteli bir ön libero. Hem güç var, hem pozisyon bilgisi var hem de çok iyi bir pas yeteneği var. Forvette her gün farklı biri oynayınca attığı paslar kötü gözükebiliyor ama çok iyi uzun top atan bir oyuncu, aynı forvetle 1,5 ay falan oynasınlar adam defansımızdan asistler yapmaya başlar

    YanıtlaSil
  19. Cana da bu takımın futbolcusu değilse kimdir acaba bu takımda oynayacak futbolcular. Bazılarında bir Rıdvan,Sergen tripleri almış gidiyor...Kimseye adam beğendirilemiyor, nasıl bir beklentiyse bu anlayamadım. Bak bakalım sahada faydalı mı değil mi...Trübünde ruhsuzlar diye delirirken bu adamdır bizi coşturan. Elbette yanına da birileri gelir zamanla...Sanki Bursa tamamı kaliteli oyuncularla şampiyon oldu da biz göremedik o kaliteli adamları...

    YanıtlaSil
  20. @alias
    eğer uzun zamandır ben bunu izlenimde bulunmasaydım ki bunu tetikleyen evet emre uğurludur ama tespiti gayet iyidir.efendi calısan futbolcu diyorsun dimi onun gibisi cok vardı yaptıgı hatalar yüzünden neden bu zamana kadar gitmedi.Hiçbirşey umrunda değil sanki adamın kendini futbola vermek zorundasın bu senin işin..Sen çalışan bir personelsin orada birşeyler veremediğin zaman gitmelisin yada çabalamalısın fakat bu o adamda da yok..Ya İnsua ya kiralık futbolcu istemem diye resti çekip düzelten hagi neden bu herife hiçbir restte bulunmuyor çözemiyorum.Takımda nefret edilesi 2 insandan biri Balta ve Sarp.

    YanıtlaSil
  21. @enesziya
    arkadaşım sen beğenmiyorsun diye h.balta ve m.sarp kötü futbolcu diyemezsin. adamlara hangi görev veriliyorsa ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar ancak takımımızın hali ortadadır. takım içinde askerler kadar generaller de olmalı. bizim takımın şu an için general olup bizi sonuca götürecek futbolcuları olmadığı için kötü sonuçlarla karşılaşıyoruz. h.balta şimdiye kadar kalitesini ispat etmiş, verilen görevi yapmaya çalışan bir futbolcu olarak her zaman alkışlanmıştır. son maçta yedek kulübesi yerine soyunma odasına gitmiş olması onun nefret edilesi bir futbolcu olduğunu göstermez sadece senin bakış açının ne kadar ters olduğunu gösterir.

    YanıtlaSil
  22. @hakan_kayhan

    xabi alonso örneğini yanlış anladın sanırım renktaş. xabi nin kapasitesinden değil takımdaki görevinden ve yaptıklarından bahsediorum. örnek okadarda uçuk değil bence.. ismine kapılma oyuncunun sadece izle derim..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0