Juan Pablo Pino affedildi.

Trabzonspor maçı sonrasında Bülent Ünder tarafından "yürümek" ile suçlanan Kolombiyalı oyuncumuz Juan Pablo Pino, yaklaşık 2-3 haftalık tek başına çalışmasının ardından dün (25 Nisan) takımla birlikte çalışmalara başladı. Kolombiyalı oyuncunun tek başına çalıştığı dönemde gösterdiği hırs ve çalışma isteği teknik heyetin gözüne girmesine sebep olmuş olacak ki, genç oyuncu affedildi.

Affetmek belki ağır bir kelime olacak ama Bülent Ünder'in kendisini affedeceğini zaten geçtiğimiz Kayserispor maçı sonrasında bir nebze olsa anlamıştık. Teknik direktörümüz Bülent Ünder maç sonrasında yaptığı açıklamada "Bizler yol gösteren kişileriz. Eğer doğru işler yapıldığını görürsek affederiz elbette" diyerek böyle bir olayın sinyallerini vermişti. Kolombiyalı oyuncunun Beşiktaş maçında ilk 18'de olması bekleniyor.

3 yorum:

  1. ne mutlu bize... artik bol bol kalecinin üstüne sut ceker

    ztn galatsarayda alt yapidan gelen futbolculara gelecek yok! ayhana barisa sarpa zabataya baltaya pinoya stancu ya gelecek var

    YanıtlaSil
  2. Ne nankör taraftarımız var arkadaş ya ..Yazık ..Pino'nun affedilmesi gerekiyordu zaten iyi oldu.

    YanıtlaSil
  3. tahminim pinonun piyasa degeri düsmesin diye yapilan birsey

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0