2011-2012 | Necati Ateş

Gelecek sezon sadece lokal başarılar için mücadele edecek olan Galatasaray'da transfer harekatı sürüyor. Takımda bir çok oyuncunun gönderilip yerine yenilerinin alınacağı gün gibi ortada. Bunun yanı sıra tecrübeli, doğrudan sonuca gidebilecek bir takım yaratılmaya çalışıyor. Daha evvel takımımızda forma giyen ve bu devre arasında takıma gelme ihtimali bulunan Necati Ateş için bu hafta Medical Park Antalyaspor ile görüşülecek. 31 yaşında ki tecrübeli oyuncunun gelecek sezon sözleşmesi sona eriyor.

Konu ile alakalı Medical Park Antalyaspor başkanı Hasan Akıncıoğlu gün içerisinde de transfer ile ilgili açıklamalarda bulundu. Güney temsilcisinin başkanı Akıncıoğlu "Bu konuda Necati'nin önünü tıkamayacağız. Bundan dolayı bu görüşmeye onay verdik. Necati ile görüşmeleri olumlu sonuç verirse ve oyuncunun bonservisini almak isterlerse, masaya oturacağız. Sanırım bununla ilgili Fatih hocanın Amerika'dan dönüşünü bekliyorlar. Sanırım önümüzdeki perşembe veya cuma günü Necati'nin bonservisiyle ilgili bize gelecekler." diyerek transfer hakkında ki görüşlerini dile getirdi.


Galatasaray'ın Necati için Antalyaspor'a 1.5 - 2 milyon euro arası bir bonservis ödemesi bekleniyor.

3 yorum:

  1. ne gerek var anlamıyorum ki

    YanıtlaSil
  2. drogba ile ilgili herhangi bir yazı yayınlamamanızın sebebi nedir acaba, herkesin bir tanıdığından duyduğu, güvenilir kaynağından aldığı bilgiler iyicene sarpasardı.
    uzun süredir en güvendiğimiz kaynak olan sizin hiç bir duyumunuz yok mu merak ettim?

    saygılar

    YanıtlaSil
  3. Y. Kulübesi için alınacak bir adam ama ne gerek var. Ya bizde CEM SULTAN var ya. Bana göre Stancu dan 2 gömlek iyi bir ayak. fizik,teknik çocuk cidden iyi. Fatih hoca dediği gibi yapıyo gerçekten tersten gidicez diyede bu da çok ters oldu be abi

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0