Çağırmazdık acil olmasa..

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü çok büyük bir aksilik olmazsa bu akşam saatlerinde kızı Merve'nin de dediği gibi Fatih Terim oldu. Gün içerisinde Fatih Terim ile evinde görüşüldü, hatta bundan daha önce 2 kere Ali Dürüst tarafından görüşülmüştü. Kuşkusuz mevcut durumda Florya'nın disipline edilebilmesi açısından en uygun isim olarak görünüyordu. Türkiye'nin kuşkusuz en büyük teknik direktörü. Seveni de, sevmeyeni de son derece fazla.. Görüşmeler nasıl geçti, neler konuşuldu bunu daha sonra öğreniriz.
Fatih Terim'le alakalı yazımız yarın saat 12:00'de sitemizde...
Durumun detaylı bilgisi, ayrıntıları ve resmi açıklaması ilerleyen günlerde..

6 yorum:

  1. FCN, FTnin gelisiyle Tugay gidecek dendi dun LigTVde, sizde bu sekilde bir bilgi var mi?

    YanıtlaSil
  2. tamam hoca gelecek yardımcıları belli mi?
    hoca gelince arda kalacak deniliyor doğrumu?
    kenyon,kurth ile çalışmasında sıkıntı olmayacakmı(büyük ego)?
    En önemlisi fr nin altını oyan servet,sarp komple sezon bi işe yaramayan gökhan zan,aydın,ayhan, balta gibi oyuncular ve devre arasında alınıp elimizde patlayan zapata,stancu gönderilecekmi?
    Bir de RSS göndermiyormusunuz artık varsa yolu söylermisiniz güzel bir uygulamaydı

    YanıtlaSil
  3. devre arasinda teklif yapildiginda senin yuvan degil miydi sevgili F.T.? O zaman elini tasin altina sokmak istemedin de simdi parali unal aysal gelince mi burasi yuvan oldu tekrar? Hani ailen istemiyordu turkiyede calismani? isin baslangici yalan, gerisi nasil dogru olsun? daha coook burda ah ft vah ft yapacagiz gibime geliyor. Umarim yanlis dusunuyorumdur.

    YanıtlaSil
  4. yanlis düsünüyorsun özgur.
    neden diye soracak olursan, eger FT devre arasinda gelseydi Polat efedindinin oyuncagi olacakti, onun basarisizliklarinin bedelini FT ödeteceklerdi, ayni Hagi ye, Rijkarda yaptiklari gibi.
    FT bu kadar aptal mi, devre arasi gelip kendini kullandirip sonra pacavra gibi bir kenara atilmaya göze alacak? elbette degil....

    YanıtlaSil
  5. Aslında hatırladığım kadarıyla Adnan Polat Rijkaard'an önce teklif için gittiğinde niye en son bana geliyosunuz gibi bir kaprisle reddettiği yazıldı.Rijkaar'la anlaşmadan önce Yiğit Şardan vasıtasıyla teklif götürülmesi de sanırım sorun olmuştu.Adnan Polat yüzyüze görüşmeyince de işi yokuşa sürdüğü yazıldı.Bir de tam yetki istediği için Adnan Sezgin veya bir başkasının altında çalışmak istemediği için reddettiği de söylendi.Ama işin doğrusu tam olarak neden reddettiğini hatırlamıyorum.Basında yazanlar da "söylendi.", "konuşuldu." türü üçüncü ağızdan haberler.Daha sonra da Hagi ile anlaşılmadan önce tekrar görüşüldü ve yine reddetmişti.

    Ünal Aysal cebinden para harcamıyacağını söylemişti.Fatih Terim gelirse yapacağı transferler hocanın ilk geldiği gibi mi olduğunu yoksa ikinci gelişi gibi mi olduğunu gösterir diye düşünüyorum.

    Yalnız Johan Elmander haberleri hoşuma gitmiyor. 3 senede 90 maçta 18 gol atan 30'una merdiven dayamış ne amaçla alındığını bile anlamakta zorlandığım bir adam.Belki büyük golcüdür de benim aklım ermiyodur ama futbolun başı Tulun olduğuna göre bu muhteşem(!) hamle de onun fikri olmalı.Ünal Aysal "Futboldan anlamam.Fubolu profesyonellere bırakıcam." dediğinde Elmander gibi kısır bir golcüyü takıma katmayı düşünen Tulun'u kastettiyse işimiz var gelecek sezon.Ama belli de olmaz.Baros geleceğinde Liverpool ve sonrasında az gol attığı dillendiriliyordu.Ben Elmander'in alınmasından yana değilim.Bu kadar yaşlı oyuncular alacaksak Kewell'ı göndermeye hiç gerek yok.

    Sonuç olarak Fatih Terim geri gelirse benim ilk yapıcağım basın toplantısını izlemek olacak.Hırs, heyecan ve tevazu görürsem Fatih hocanın ilk dönemini tekrar yaşayacağımıza dair umudum olacak. Yok hala küçük dağları ben yarattım havasındaysa bir de gözlerinde hırsa dair en ufak ışık yoksa belli ki gelecek yıl yine hüsran yine hüsran...

    YanıtlaSil
  6. @Ferhat,
    Elmander ve Kewell örneği çok alakasız. Kewell Hepatit C hastalığı ile kronik olarak boğuşan ve bu yüzden güçten düşmüş, ingilizce tabiriyle "Stamina"'sı olmayan bir oyuncu. Elmander'in fiziki durumu ise sağlam, en az 3 yıl rahat oynayacak bir oyuncu. Bonservisi yok bu arada. Tutmazsa iyi yedek olur, tutarsa Baros gibi olur.:D

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0