Her zaman, her yerde.. Suda bile!

Başlığın devamına gelirsek; EN BÜYÜK CİMBOM! diye haykırmak gerekiyor. Yaş ortalaması 19 küsür olan bir takım rakibinin 3 tecrübeli yabancı oyuncu ile oynamasına rağmen, 2-0 öne geçtiği seride durumun 2-2'e gelmesine rağmen üst üste 7.kez şampiyonluğunu kutladı. Ligi yenilgisiz olarak tamamlayan Galatasaray sutopu takımı böylece 17.şampiyonluğuna da ulaşmış oldu. Galatasaray yenilince tam sayfa haber yapanlar ise yine her zaman olduğu gibi şampiyonlukta seslerini bile çıkartamadılar. Hazımsızlık bu olsa gerek.. Sutopunda bile ;-)

Normal sezondaki tüm maçlarını kazanan ve İYİK karşısında seriye 1-0 önde başlayan Galatasaray, durumu 2-0’a getirdikten sonra, üst üste iki maç kaybederek işini dördüncü bırakmıştı. ENKA Yüzme Havuzu’ndaki şampiyonluk maçına golle başlayan da İYİK oldu. Yiğithan Hantal’ın golüyle 1-0 yenik duruma düşen takımımız, gole kısa süre içerisinde reaksiyon vererek Halil Beşkardeşler ve Mihajlo Korolija ile 2-1’lik avantajı yakaladı.

Galatasaray taraftarının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın ikinci periyoduna oldukça iyi bir başlangıç yapan Yenilmez Armada, bu bölümde Halil Beşkardeşler ve Can Gözüsulu ile goller bularak durumu 6-3’e kadar taşıdı. Takımımız, aynı yüksek tempoda devam ederek Oytun Okman, Berk Bıyık, Alican Çağatay ve Mihajlo Korolija’nın rakip fileleri sarsmanın ardından dördüncü çeyrek öncesinde skorda 10-5 ile öne fırladı. Son periyotta ise Mihajlo Corolija’nın iki golünü Toğhan Özbek’in penaltı golü takip etti. Ve maçın skor belirlendi.

Son olarak Engelsiz Aslanlar'ın yabancı oyuncu ile oynamasını eleştirenler ve şampiyonluklarına laf söyleme girişimlerinde bulunan sığ düşünceli insanların Galatasaray sutopu takımının yaş ortalaması 19 olmasına rağmen çatır çatır şampiyon olmasına seslerini çıkartmamaları, yenilgilerinde yarım sayfa veya sürmanşetten haber yapan tarafsız (!) spor sitelerinin şampiyonlukta tek bir satır yazmamaları aslında herşeyin kanıtı olsa gerek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0