Komik Oluyorsunuz!

İlk olay bu sene Galatasaray'ın cebini düşünen ve transfere harcayacağı paralar üzerinde tezler yazmaya başlayan medyayla ilgili. Yine 21 milyon €luk bir hesap yapmışlar ama bu sefer nakit olarak yapmamışlar hesabı.

Başlık: Muslera'ya 21 milyon €!
LORİK CANA ARTI 2 MİLYON EURO!Muslera'ya 5 yılda 14 milyon Euro ödemeyi göze alan G.Saray, bonservisi için 5 milyona anlaşmaya vardığı Lorik Cana'nın yanı sıra İtalyanların 2 milyon Euro da nakit isteğini kabul ederse, Uruguaylı kalecinin maliyeti 21 milyon Euro'yu bulacak.

21 M € rakamına o kadar takmışlar ki hem Muslera'ya verilecek maaşı hem kulübe verilecek parayı hemde Cana'ya verdiğimiz bonservisi toplamışlar. Oldu olacak Cana'nın Türkiye'de kaldığı evin elektrik ve doğal gaz faturalarını da ekleseydiniz o eksik kalmış. 
Hani insanları gaza getirmek ve olayı uçuk yerlere taşımak niyetiyle nasıl haber yapılır onun göstergesidir bu. Ben hayatımda böyle saçmalık görmedim diyeceğim ama neler gördüğümüzü hepimiz biliyoruz onun için yalan söylemeyeceğim.

Zaten saçmalıklar bitmiyor, bir diğer olay Spormax ile ilgili. Digiturk webtv üzerinden maçı izleyenlerin yayınının normal süre bitiminde kesilmesini ve TV yayınında maç sonu görüntülere reklam girilmesini geçtim. Banvit maçının hemen ardından eski başkan Adnan Polat ve yeni başkanımız Ünal Aysal'a futboldaki transferleri soran muhabir arkadaş futbol ile alakalı tezahürat yapıyor diye Galatasaray taraftarını eleştirecekmiş.

Galatasaray taraftarını eleştirmek senin haddine değil, hele böyle komik şeylerle eleştirmek hiç değil.

Ben olayları unutturmamak adına yazıyor yorumu sizlere bırakıyorum...

2 yorum:

  1. ben de utandım galatasaraylı olarak drogba konusunda..

    YanıtlaSil
  2. fenerliler fener gol gol gol diye bağırınca ses çıkaran olmuyor

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0