Tam parçalı, düz sarı, kırmızı şeritli siyah..

Formalar denilince akla gelen ilk blog kuşkusuz dost bloglarımız arasında önemli bir yere sahip olan GalatasarayFormaları Blog ekibi. Geçenlerde hatta hatırlarsanız GSFormaları Blog ekibinden Okan, Hollanda'da Nike'ı ziyaret etmiş ve izlenimlerini bizlere aktarmıştı. Formalar konusunda tek kaynak olarak alınabilecek bir blog olan dost blogumuz, gelecek sezon kullanacağımız formalar konusunda belki de en aydınlatıcı bilgileri ve çizimleri dün kaleme aldı. İşte gelecek sene kullanacağımız formalar ve detaylar..

Formalar konusunda daha evvel bir kaç kez dile getirdiğimiz detayları, özel durumları bu işin ehli olan dostumuzda son kez doğrularcasına yazmış. Formalar 15 Temmuz'da yapılacak lansman ile tanıtılacak. Bu tarihe kadar olacak hazırlık maçlarında da büyük olasılıkla antreman formalarını kullanacağız. Beyaz forma konusunda karar değişikliği gerçekleşmiş. Daha sonra bu konu hakkında da detaylı bir bilgi gelecektir diye umut etmekten başka çaremiz yok. Yoksa düz beyaz, üzerinde sarı - kırmızı tırtıklı bir forma bizleri bekliyordu. Neyse, artık sözü işin ehline bırakalım. Kullanmamıza izin verdikleri için tekrardan teşekkür ediyoruz.
DETAYLAR
Formaların kombinasyonlarını bilmiyoruz. Yani üst renklerini biliyoruz fakat şort ve çorapları hala muamma. Artık sürpriz olacak hepimize. Umarız en idealleri ve doğruları olur. Formalar ülkeye getirildi, burada belli başlı reklam ve font basımları başlandı. Bundan sonra formaların değişmesi gibi bir durum söz konusu değil. Yok yönetim beğenmemiş, yok başkasını seçmişler falan olmaz bu saatten sonra. Armalar ve yıldızlar dikiş olacak. Nihayet. En kaliteli kumaşlar ile üretildiler. Hollanda Nike fabrikasında Arsenal, Man U, Celtic vb... takımların formaları ile yan yana yapıldılar.


PARÇALI FORMA
Forma nihayet tam parçalı. Nike son 40 yılımızı baz alarak güzel bir araştırma yapmış. Herhalde sonunda özlediğimiz formamıza kavuşacağız. Kaliteli detaylar ve forma içi yazılar mevcut.


SARI FORMA
Sade, Brezilya forması gibi omuzlarda kırmızı şeritler var. Fontlar siyah olacak formada.
SİYAH FORMA
Bu formanın birkaç versiyonu hazırlanmıştı, son olarak yukarıdakinde karar kılındı diye bir duyum aldık. Dostum Uğur Cem Demir bize bu istihbaratı sağlayan kişidir. Kol altı kırmızı olan düz siyah gövdeli forma rafa kaldırılmış, yerine Design In Sport'un daha Şubat ayında çizdiği Milli Takım stili ortadan kırmızı bant geçen siyah formada, ya da benzerinde karar kılınmış. Design In Sport'a bu konuda hiçbir şekilde danışılmamış tabi ! Bir ihtimal de Design In Sport'un tasarladığı tarz değil, Brezilya 2011-2012 formalarındaki tarz, ortadan geçen bant olabilir. Her 2 durumda da ortadan geçen kırmızı bir bant söz konusu.

Detaylı bilgi ve yazının tam metni için buraya tıklayınız.

1 yorum:

  1. Formalar güzelmiş. Beyaz forma buradaki rezil Juve forması gibi olurdu herhalde. İptal olmasına sevindim.
    http://www.no1footballshirts.com/images/juvenaway.jpg
    Bu arada başlığınızda kırmızı yazıyor.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0