2011-2012 | Cem Kurtar ve Akif Gürgen

Yurtiçi Kargo ile isim sponsorluğu anlaşması imzalayan Galatasaray erkek voleybol takımı yerli transferde iki oyuncuyu renklerine kattı. Daha önce yerli transferde İstanbul Büyükşehir Belediyesi takımından orta oyuncu Erhan Dünge ve pasör Ulaş Kıyak ile sözleşme imzalayan erkek voleybol takımımız MEF Okulları'nın voleybol şubesini kapatmasının ardından smaçör pozisyonunda forma giyen İsmail Cem Kurtar ve libero pozisyonunda forma giyen Akif Gürgen ile sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon MEF Okulları forması giyen iki oyuncu, sezon öncesinde mavi-beyazlı kulübün voleybol şubesini kapatmasıyla birlikte serbest kaldı. Voleybol A Milli Takımı`nda da görev alan, 29 yaşında ve 1 metre 93 cm boyundaki smaçör İsmail Cum Kurtar geçen sene sezon ortasında Fenerbahçe'den ayrılarak MEF Okulları ile sözleşme imzalamıştı. Tecrübeli oyuncu kariyerinde daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Erdemirspor, Fenerbahçe ve Çankaya Belediyesi forması giydi.

Geçen sezon MEF Okulları’nda oynayan Akif Gürgen, 10 sene Ziraat Bankası forması giydikten sonra yine bir Ankara takımı olan SGK’da da yer aldı. Geçtiğimiz sezon MEF Okullarına transfer olan başarılı libero 1977 doğumlu ve 193 metre boyunda.

Her iki oyuncumuzada hoşgeldin diyor ve Galatasaray forması altında üstün başarılara imza atmalarını temenni ediyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0