3. kamp dönemi yolda..

Liglerin 9 Eylül'e ertelenmesinin ardından yeni bir kamp ve hazırlık maçlarına dair program yeni bir program ayarlayan Galatasarayımızın programı yavaş yavaş belli olmaya başladı. Daha önce Twente, Inter ve Liverpool gibi Avrupa'nın önemli takımlarıyla hazırlık maçı oynayan takımımız Ağustos ayında bir kamp dönemi daha geçirecek ve buna bağlı olarak hazırlık maçları oynayacak. Yeni kamp dönemi için rota çok büyük bir ihtimalle teknik direktörümüz Fatih Terim'in çok sevildiği ve saygı duyulduğu İtalya olacak ve program önümüzdeki günlerde açıklanacak. 

Liglerin başlamasına yaklaşık 45 gün kala Galatasaray yeni bir kamp dönemi gerçekleştirecek. Avusturya ve Almanya'da 2 kamp dönemi geçiren takımımızın yapacağı 3.kamp çok büyük bir ihtimalle İtalya'da olacak. Burada özel bir turnuvaya katılması beklenen takımımızın bu turnuva dışında Fiorentina ile hazırlık maçı yapması planlar arasında yer alıyor. İtalya'da yapacağı kampın ardından Istanbul'a dönecek olan takımımız, tesislerinde yapacağı çalışmaların ardından 16 Ağustos günü Yunanistan'a hareket edecek. Olympiakos ile hazırlık maçı yapacak olan takımımız bu maçın ardından Istanbul'a dönecek. 24 Ağustos tarihinde İspanyol devi Real Madrid ile karşılaşacak olan takımımız bu özel karşılaşma için 22 Ağustos'ta Ispanya'ya gidecek. 

İtalya'da gerçekleşmesi muhtemel 3.kamp dönemi sırasında hem turnuva hem de Fiorentina ile karşılaşacak olan takımımızın, Olympiakos - Real Madrid maçlarının yanı sıra bir başka İtalyan kulübü Napoli ile hazırlık maçı oynaması planlanıyor. Bu karşılaşma hakkında herhangi bir detay bulunmuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0