Hazırlık Maçı | Galatasaray 79-34 Darüşşafaka

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün Darüşşafaka takımı ile Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda hazırlık maçı yapan Galatasaray erkek basketbol takımı, taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen karşılaşmada rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergiledi ve rakibini 79-34 mağlup etmeyi başardı. Avrupa Şampiyonası'nda milli takımlarında forma giyecek oyuncularımızın dışında yeni transferlerimizinde oynadığı karşılaşmada Galatasaray erkek basketbol takımı adına öne çıkan isim 16 sayı - 5 ribaundluk performansı ile Cevher Özer oldu.


Maçın ilk dakikasından itibaren kontrolü ele alan ve üstün bir performans sergileyen Galatasaray erkek basketbol takımı, ilk çeyrek sonunda rakibi karşısında 17-7 üstün durumdaydı. İkinci çeyrekte oyunu yine domine eden taraf olan erkek basketbol takımımız devreyi 36-20 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında savunma dozajını yükselten ve iki çeyrek sonunda rakibine sadece 14 sayı şansı tanıyan erkek basketbol takımımız hücumda etkili oyununu sürdürmeye devam edince sahadan 79-34'lük galibiyetle ayrıldı. Cevher'in 16 sayılık performansının yanı sıra, bu sezon yerli statüsünde forma giyecek olan Shumpert maçı 13 sayı ile tamamlarken, genç oyuncularımız Göksenin 8, Sertaç 7 sayı ile karşılaşmayı tamamladı.

Galatasaray erkek basketbol takımı yeni sezon hazırlıkları kapsamında 29 Ağustos Pazartesi günü ligin yeni ekiplerinden Hacettepe Üniversitesi ile, 1 Eylül Perşembe günü ise ezeli rakiplerinden Beşiktaş erkek basketbol takımı ile karşılaşacak. Bu karşılaşmalarda Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak ve taraftara kapalı olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0