Kadın voleybol takımımız Bulgaristan'da..

Yeni sezon öncesinde yeni bir yapılanmaya giren ve kadrosuna hem yerli hem yabancı önemli takviyeler yapan Galatasaray Medical Park kadın voleybol takımı, sezon öncesi çalışmalarını gerçekleştirmek için Bulgaristan'ın Dobriç kentinde kampa girdi. 6/11 Eylül tarihleri arasında burada kamp yapacak olan kadın voleybol takımımız aynı tarihler aralığında 6 özel karşılaşma oynayacak. Galatasaray Medical Park'ın kamp kadrosunda milli takımlarında bulunan İtalyan yıldızımız Lo Bianco ve Selime İlyasoğlu dışında eksik bulunmuyor.

Bulgaristan'ın Dobriç kentinde yaklaşık 1 hafta kamp yapacak olan takımımız burada özel karşılaşmalar ile yeni sezona hazırlanacak. Sırp antrenör Dragan Nesic yönetiminde yeni sezona hazırlanan kadın voleybol takımımız kamp dönemi boyunca sadece bir gün izin yapacak. Bugün saat 17:00'de Rusya temsilcisi Spartak OMSK takımı ile hazırlık maçında karşılaşacak olan takımımız yarın yine aynı saatte Ukrayna Milli Takımı ile hazırlık maçı yapacak. Bulgaristan'da geçireceği üçüncü günde ise ülkemizden Yeşilyurt ekibi ile aynı saatte hazırlık maçı yapacak olan takımımız bir sonraki günü izinli geçirecek.

Yeşilyurt karşılaşmasının ardından günü izinli geçirecek olan Galatasaray Medical Park, sezon öncesi hazırlıkları kapsamında 10 Eylül günü saat 17:00'de Loko Angora takımı ile karşılaşacak. Kadın voleybol takımımızın bir sonraki gün ise rakibi Crvena Vezda olacak. Bu karşılaşmanın ardından bir gün daha Bulgaristan'da kalacak olan takımımız, 12 Eylül günü İstanbul'a dönecek ve hazırlıklarına Galatasaray-Pamukspor tesislerinde devam edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0