Destek olun yeter..

Sercan Yıldırım'ı belki de Galatasaray'a en çok isteyenlerdendim. Aslında gelişi 2 yıl önce olsaydı, kimse birşey demezdi. Hatta eminim bugün birçok Galatasaraylı havaya uçardı. Ancak Sercan gerek hocası ile yaşadığı sorunlar, gerek özel hayatındaki bazı çalkantılar yüzünden, form düşüklüğü yaşadı. Aslında bunda basının da büyük bir suçu var.

Daha 21 yaşında gencecik bir oyuncu ile çok uğraştılar. Sercan çok yetenekli bir oyuncu. Oldukça sprintel bir oyuncu. Türkiye'de bu kadar hızlı bence 2 oyuncu var. Biri Burak Yılmaz biri de Sercan Yıldırım. Sercan'ın bir artısı da ayakları çok hızlı bir futbolcu. Bir eksiği var. O da son vuruşları çok iyi değil. Son vuruşları düzeldiği taktirde, Galatasaray'a çok büyük katkılar yapacak bir oyuncu. Bazıları bu futbolcu için son şansı diyor. Daha 21 yaşında bir oyuncu için nasıl son şansı diyorlar anlamak mümkün değil. Sercan çok büyük bir yetenek ve ileride ne başarılar sağlayacak. Ona laf diyenleri de utandıracak. Önemli olan bir oyuncuyu kaybetmek değil, onu tekrar kazanmaktır. Bundan hem Galatasaray kazanır. Hem de Türk Futbolu kazanır. Zamanında bu kadar zevkle izlediğimiz bir oyuncuyu kazanmayı siz de istemez misiniz. ? Eminim şu an birçok Galatasaraylı evet dedi. Ona destek çıkın. Emin olun o bunu hak ediyor. Son 2 maçta hiç de fena oynamadı. Biraz zaman geçince, çok daha iyi olacak. Bana inanın bu çocuk Galatasaray da büyük işler yapacak. Sadece sizler destek olun yeter.

2 yorum:

  1. böyle yazılar bizide mutlu ediyor açıkcası. umutlu ümitli yazılar. Galatasarayımızın küçük aslanı sercan büyüyeek inşallah. Kazanıcaz onu gönlünü de ayaklarını da bedenınıde. Sercan artık Galatasaray da olduğunun farkında eminim

    YanıtlaSil
  2. Sercan farkinda zaten. Gecmiste bir roportajinda soylemisti. En buyuk hayalim Fatih Terim ile calismak demisti. Bu gerceklesti. Bundan sonrasi ona kaldi. Bir de İstanbul'dan ev tutmadi Florya'da kalmak istedigini belirtti. Kendini tamamen futbol'a vermek istiyor yani. Yermek en kolayi destek olmak lazim.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0