Kıtalararası Kupa | Engelsiz Aslanlar finalde..

Japonya'da düzenlenen Kıtalararası Kupa'da Türkiye'yi temsil eden Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol takımı, Engelsiz Aslanlar, turnuvada oynadığı ikinci maçında ev sahibi Max Miyaigi'yi ilk yarısını 45-31 üstün kapattığı karşılaşmada son çeyrekteki etkili oyunu ile 85-58 gibi farklı bir skorla mağlup ederek adını finale yazdırmayı başardı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Engelsiz Aslanlar'da öne çıkan isim attıkları 20 sayı ile Özgür Gürbulak ve Matt Scott olurken bu ikiliye en büyük destek attığı 16 sayı ile İsmail Ar'dan geldi.

Galatasaray, Kıtalararası Kupa’nın grup aşamasındaki üçüncü maçında yarın sabaha karşı 03.00’te Güney Kore ekibi Seul MG karşısına çıkacak. Aynı saatte başlayacak olan diğer maçta ise Miyagi MAX ve Perth Wheelcats karşılaşacak. Perth Wheelcats’in finalde Galatasaray’a rakip olabilmesi için Miyagi MAX önünde en az 11 sayı farkla kazanması gerekecek. Aksi takdirde Engelsiz Aslanlar, finalde Miyagi MAX ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0