Maç Öncesi: Galatasaray - Sivasspor

Heyecanı eksik olan bir derbi oynayacağımızdan bahsetmiştik. Bunların üstüne ekleyebileceğimi bir başka sıfat çirkin oldu. İnönü'deki heyecansız, olaylı ve çirkin derbinin ardından bu hafta evimizde Türk Telekom Arena'nın ilk lig karşılaşmasını oynadığımız Sivasspor'u ağırlıyoruz. 

Sivasspor ile oynadığımız son 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet var. Bu maçlarda 8 gol attık ve kalemizde 5 gol gördük. Geçen sezon Sivasta oynanan karşılaşmada Mustafa Sarp'ın attığı golle öne geçmiş fakat üstünlüğümüzü koruyamayıp Zita ve Cihan Yılmaz'ın golleriyle 2-1 mağlup olmuştuk. Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmayı ise 1-0 kazanmıştık. Bu maç Türk Telekom Arena'da oynanan ilk lig maçı olma özelliği taşıyor. Sivasspor bu sezon deplasmanda oynadığı 5 karşılaşmasının sadece birini kazanabildi ve 1 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı.

Sivasspor bu sene oynadığı 11 maçta 4 galibiyet,3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak topladığı 15 puanla ligde 11.sırada bulunuyor. Attığı 15 gole karşılık yediği 19 golü var. Takımın en golcü oyuncularına baktığımızda attıkları dörder golle Eneramo ve Kamil Grosicki'yi listede görüyoruz, ayrıca Morten Rasmussen 3 golle bu listenin üst sıralarında. 

Son olarak kadromuzun güncel durumuna bakarsak Sabri ve Yekta dışında sakat futbolcumuz yok. Yekta Kurtuluş saha ve salon çalışmalarına başladı fakat henüz uzunca bir süre kadroda olamayacak. Felipe Melo'nun 24 kasımda yapılan antrenmanda belinde ağrıları olduğu ve bu yüzden salonda çalıştığı bilgisi var fakat Melo iyileşse bile Beşiktaş derbisinin bitiminde yaptığı hareketler dolayısıyla aldığı bir maç cezası var.

26 kasım cumartesi günü saat 19:00'da oynanacak olan karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek.

Karşılaşmanın biletlerine ulaşmak için tıklayınız...

Karşılaşma için kaldırılacak otobüslerin sefer saatlerine ve diğer bilgilerine ulaşmak için tıklayınız...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0