Oktay Mahmuti: İstediğimiz şeyleri yapamadık..

 Beko Basketbol Ligi'nin beşinci haftasında oynanan Galatasaray Medical Park - Anadolu Efes karşılaşması sonrasında Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı baş antrenörü Oktay Mahmuti açıklamalarda bulundu. Alınan mağlubiyet sonrasında rakibimizi tebrik eden tecrübeli coach maç genelinde özeleştiri yaparak takım olarak istediğimiz oyunu sergileyemediğini die getirdi. Oktay Mahmuti'nin maç sonu görüşlerinin tamamı şu şekilde..


"Biz gereken sertliği gösteremedik. Son 7 dakikada bunu anlamaya çalıştık. O zaman maçı çevirmek için geç kaldık. Kısacası uygulamak istediğimiz hiçbir şeyi uygulayamadık. Hücumda oldukça durağan, yavaş, temposuz, ritmsiz oynadığımız bir maç oldu. Anadolu Efes maçı kazanmayı hak etti.

Bu, (istediğimiz oyunu sahaya yansıtamamak) neden kaynaklanıyorsa kaynaklansın, bir mazeret değildir. O zaman buralarda oynamayacaksınız. O zaman başka bir takımda oynayacağız. Buralarda oynadığımız sürece buranın koşullarına adapte olmamız lazım. Koşulları bize göre adapte edemeyiz. Her neden kaynaklanıyorsa kaynaklansın bu bizim sorunumuz, başkasının değil."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0