"Oraya kazanmak için gidiyoruz.."

Yarın oynanacak olan Beşiktaş derbisi öncesinde İsveçli golcümüz Johan Elmander, Çek stoperimiz Tomas Ujfalusi, yeni transferlerimizden genç forvet oyuncusu Sercan Yıldırım ve Galatasaray altyapısından yetişip formayı bu sene kapan genç stoper Semih Kaya kulübümüzün resmi kanalı Galatasaray Televizyonu'na açıklamalarda bulundu. Fi-Yapı İnönü Stadı'na ilk kez Galatasaray formasıyla çıkacak olan dört oyuncumuzunda karşılaşma hakkındaki ortak görüşü hiç kuşkusuz derbilerin her zaman zor olduğu ve Beşiktaş maçının zor geçeceği yönünde. Beşiktaş mücadelesi öncesinde oyuncularımızın açıklamaları şu şekilde..

Johan Elmander; "Beşiktaş maçı bizim için çok önemli bir karşılaşma, çok zorlu geçeceğini düşünüyorum. Çok iyi bir takımla oynayacağız, kendimizi hazır hissediyoruz ve kazanmak istiyoruz. Deplasmanlardan galibiyetle dönmek zordur, ancak son ana kadar savaşarak istediğimizi almak istiyoruz. Bende takımım için elimden gelenin en iyisini sahada vereceğim."

Tomas Ujfalusi; "Çok önemli bir maç olduğunu biliyoruz, sonuçta derbiler her zaman önemlidir. Bizim üzerimize düşen görev oraya gidip takımımızı en iyi şekilde temsil etmek. Her oyuncunun bireysel anlamda normal maçta gösterdiği performansın üzerine çıkması gerekiyor, sonuçta derbiler normal bir maçtan daha üst seviyede maçlar. O yüzden bizim yapmamız gereken bireysel olarak performanslarımızın üzerine çıkmak."

Sercan Yıldırım; "Beşiktaş maçı zor bir maç, derbi maçı. Puana acil ihtiyacımız var, geçen hafta kaybettiğimiz 2 puan için çok üzgünüz. Derbi ile bunu telafi etmek istiyoruz. Güzel bir maç olacak, seyir zevki yaşanacak bir maç olacak. Kazanan taraf umarım biz oluruz. Bu konuda biraz heyecanım olacak ama bizler profesyoneliz, sahaya çıktığımızda heyecanımı yenip iyi bir performans sergilemek istiyorum. İnşallah başarırım bunu.."

Semih Kaya; "Öncelikle bizim için çok önemli bir maç, çok iyi bir şekilde hazırlandığımızı düşünüyorum, takım arkadaşlarım ve abilerim olarak. Tabii ki İnönü'ye galibiyet için gidiyoruz ve galip geleceğimize inanıyoruz, arkadaşlarım ve abilerim olarak. Bizim için güzel bir maç olacağını düşünüyorum. İlk kez derbi heyecanı yaşayacağım, heyecan demiyelim zaten ileride inşallah bu tür maçlara çıkacağız. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0