Semih Kaya: "Ben Galatasaraylıyım.."

Galatasaray altyapısında yetişen ve ciddi sakatlıklar geçiren Semih Kaya, son iki haftadır sergilediği performans ile hem taraftarların, hemde tüm futbolseverlerin takdirini topluyor. Bu sezon ilk kez Kayserispor deplasmanında sahaya çıkan, Mersin İdmanyurdu maçında da ilk kez taraftarların huzuruna çıkan genç oyuncu özgüveni, tekniği, hamleleri ve ayağına hakim olmasıyla taraftarların alkışlarını aldı. Genç oyuncu, 2013 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup'ta mücadele eden Ümit Milli takımımızın kampında Lig TV'den Serbay Şenkal'a açıklamalarda bulundu.

"Şu anda durumum çok iyi, takıma iyice alıştım. İyi bir arkadaşlık ortamı var zaten Galatasaray'da.. Umarım daha da iyi olacağım. Abilerimi kesebileceğimi düşünüyorum demiyelim ona, hocam kime şans verirse o en iyi şekilde oynayacağını düşünüyorum. Hocam şans verecek gibi durmuyor, o şansı veriyor. 2 maçtır iyi performans sergilediğimi düşünüyorum. Umarım performansımı daha iyi yerlere getirerek bana güvenen hocamı utandırmam.

Ben zaten Galatasaray altyapısından yetişen bir çocuğum, hiç düşünmeden sözleşmemi uzatacağımı söyleyebilirim, o konuda herhangi bir sıkıntı olmaz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0