Zaza Pachuila; Son dakikaya kadar buradayım.

NBA'de 150 gün süren lokavt nedeniyle Galatasaray Medical Park'a transfer olan Zaza Pachuila karşılaşma sonrasında taraftarlarla tabir-i caizse vedalaştı. Tribünleri selamlayan tecrübeli pivot maç sonunda taraftarların ricası üzerine üçlü çektirdi. Galatasaray forması altında 10 resmi maçta forma giyen Gürcü oyuncunun röportaj sırasında gözlerinin dolduğunu belirtsek yalan söylemiş sayılmayız. Lokavtın bittiğini fakat resmi bir tebliğin daha yapılmadığını belirten Zaza Pachuila son dakikaya kadar takımın yanında olacağını ve haftasonu oynanacak olan maça da muhtemelen forma giyebileceğini belirtti. Zaza Pachuila'nın açıklamaları şu şekilde...

"Evet, lokavt bitti. Lokavtın biteceğini biliyordum, bekliyordum ama bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum. Sakatlıktan sonra kendimi buldum, takıma alıştım, iyi oynamaya başladım, form tutmaya başlamıştım. Takıma, arkadaşlarıma, sisteme ve büyük taraftara alıştım. Maalesef gitmek zorundayım ama daha resmi birşey gelmedi, buradayım. Resmi birşey gelmediği için son dakikaya kadar burada olacağım ve Galatasaray için elimden geleni yapacağım. Hafta içi oynanacak olan Euroleague maçına kadar resmi birşey gelmezse o maçta da oynayabilirim. Dediğim gibi son dakikaya kadar burdayım. 

Bugün son maçım olabilir, doğru ama hayat devam ediyor. Seneye free-agent oluyorum onun için hiç belli olmaz, belki geri dönebilirim."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0