Challenge Cup | 3.turun kapısını araladık..

Challenge Cup'ta mücadele eden Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımı, turnuvanın 2.turunda evinde ağırladığı Arnavutluk temsilcisi Teuta Durres karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarak sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı ve 3.turun kapısını araladı. Rakibi karşısında ilk seti 25-11, ikinci seti de 25-13 kazanan Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımı, final setinde de 25-17'lik üstünlük sağlayarak karşılaşmadan 3-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı. Karşılaşmanın en skorer ismi 17 sayı ile Salvador Hidalgo olurken, yıldız oyuncuya destek 10 sayı ile Erhan'dan geldi. Yeni transferlerimizden Kervin Pinerua bu karşılaşmada forma giydi ve 8 sayı üretti.

Haftaya Arnavutluk'ta oynanacak olan karşılaşmada da ağır favori olarak gösterilen Galatasaray Yurtiçi Kargo erkek voleybol takımı 21 Aralık'ta deplasmanda 3.tura çıkmak için sahaya çıkacak. Takımımız karşılaşmada bir set alması durumunda 3.tura çıkmayı garantilemiş olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0