STSL | Kralın dönüşü..

Spor Toto Süper Lig'in 16.haftasında deplasmanda Orduspor ile karşılaşan Galatasarayımız rakibi karşısında sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Süper Lig'de bu hafta aldığı galibiyetle üst üste 5.galibiyetini alan tek takım olan Galatasarayımız ayrıca deplasmanda oynadığı 7.karşılaşmadan da gol yemeden ayrıldı. Deplasmanda en son 21 Eylül günü Karabükspor karşısında kalesinde gol gören takımımız Ordu deplasmanından da Baros ve Kazım'ın golleriyle 2-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Orduspor karşısında ilk yarıyı Baros'un golüyle önde kapatan takımımız, ikinci yarıda Baros'un nefis asisti sonrasında Kazım'la farkı ikiye çıkarttı. Oldukça kötü bir zemin, ters ve arzulu bir rakiple oynayan takımımız liderliğini sürdürürken deplasmanda aldığı 3 puan sonrasında puanını 34'e yükseltti.

Lider Galatasaray, ligde ilk yarının son haftasında (Çarşamba günü) evinde Manisaspor'u ağırlayacak. Takımımız bu karşılaşmadan da galip ayrılması halinde ligin ilk yarısını lider kapatacak.

ANKET | Orduspor karşılaşmasının yıldızı sizce kim?

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0