STSL | Lidere selam durun..

Spor Toto Süper Lig'in 17.haftasında evinde Manisaspor'u ağırlayan takımımız golsüz eşitlikle sonuçlanan ilk yarının ardından ikinci yarıda Selçuk İnan'ın nefis frikik golüyle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Rakibi karşısında ilk yarıda pek etkili olamayan fakat ikinci yarıda baskısını ve temposunu arttıran takımımız girdiği fırsatlardan yararlanamadı. Milan Baros'un bireysel becerisi ile yarattığı, Selçuk İnan'ın nefis vuruşu ile ağları havalandırdığı frikiğin ardından rakibi karşısında öne geçen takımımız girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı ve liderliğini perçinledi.

Lider Galatasarayımızı takip eden ezeli rakibinin bu hafta puan kaybetmesinin ardından Manisaspor karşılaşmasında mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkan takımımız rakibi karşısında aldığı galibiyetle puanını 37'e yükselterek ligin ilk yarısını lider olarak tamamladı. Ligde oynadığı son 6 maçından da galibiyetle ayrılan ve yenilmezlik serisini 9 maça çıkartan takımımız ayrıca ilk yarıda ligin en az gol yiyen (17 maç, 11 gol) takımı olarak savunmasıyla dikkat çekiyor. Ligin en çok gol atan takımı (17 maç, 27 gol) konumunda bulunan Galatasarayımız rakipleri karşısında kurduğu bu üstünlükle liderliğini perçinlerken en yakın rakibine geride kalan 17 hafta sonunda 2 puan fark atmayı başardı.

Manisaspor karşılaşmasında gördüğü sarı kart nedeniyle Felipe Melo, ligin 18.haftasında Türk Telekom Arena'da oynanacak olan İstanbul BŞB karşılaşmasında cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0