Bir kaç değişiklik..

2011 Turkcell Blog Ödülleri'nde en iyi 3.spor blogu seçilen ve twitter'da 10bin takipçi barajını aşan FCN Blog, yazar kadrosunda da ufak tefek değişikliklere gitti. Yazar kadromuzda yaşanan bu değişikliklerde hem ayrılıklar, hemde aramıza yeni katılan isimler oldu. Kadromuzda bir takım değişiklikler olmaya devam edecek ve sizlerde aramızda olmak istiyorsanız fcnblog@yahoo.com.tr adresine mail atmanız yeterli olacak. Bu işle gerçekten ilgilenebilecek, aksatmadan yazabilecek ve tecrübesi olan kişileri tercih ettiğimizi belirtmekte fayda var. Şimdiden aramızdan ayrılan arkadaşlara emekleri adına teşekkür ediyor, yeni gelen arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyoruz.

Daha önceleri scouting (oyuncu araştırma) temalı yazılarıyla aramızda yer alan Burak Demirsoy eğitim ve özel hayatı nedeniyle bir süre aramızda olamayacak. Yaklaşık bir yıldır maç öncesi yazıları ile blogumuzda yer alan İsmail Bekar'ı da GalatasarayMedia ekibine transfer etmiş bulunuyoruz. Bu 2 ayrılığın ardından kadroda bir takım takviyeler ve değişiklikler yapmak şarttı. SportifCümleler blogu ile oldukça başarılı işlere imza atan ve bu sene 3.yılını dolduran Burak Eren haftanın belirli günleri analiz, sistem ve değerlendirme yazıları ile blogumuzda yer alacak. "Elinin Hamuruyla.." konseptini yayına sokan ve haftanın panaromasını yorumlayarak kadınların gözünden futbola farklı bir bakış açısı getiren eski editörlerimizden Merve Fettahoğlu ekibimize geri döndü. Bu alanda geçici olarak görev yapan Aslıhan Engin ise bir süredir uygulamakta olduğumuz "Rakamların dilinden.." bölümüne kaydırıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0