Ünal Aysal: Maç kaybedebiliriz ama cesareti kaybetmemeliyiz.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal dün akşam yüzme takımımızın elde ettiği başarılara ithafen gerçekleştirilen Şampiyonluk Kutlaması sonrasında NTVSpor'da Irmak Kazuk'un sorularını yanıtladı. Yaklaşık 10 dakikalık bir röportaj veren başkanımız Ünal Aysal röportajı sırasında transferden TFF Genel Kurulu'na, Hakan Üstünberk'in istifasından takımın mevcut durumuna kadar bir çok konuda açıklama yaptı. İşte başkanımız Ünal Aysal'ın tüm açıklamaları şu şekilde..


"Arkadaşımız Hakan Üstünberk, bizden önceki yönetimden bize miras kalmıştır. Aramızda herhangi bir anlaşmazlık yok. Bundan sonra da her zaman aramızda göreceksiniz. Hem kızlarda hem de erkeklerde şampiyonluğu kovalıyoruz. Hakan'ın boşluğunu, onun da desteğiyle doldurmaya çalışacağız

İnanç ve istek bir araya geldiğinde başarı geliyor. Son maç bizim için sınavdı. Eskiden 1-2 gol yediğimiz zaman cesaretimizi kaybediyorduk, cesaret kaybetmek her şeyi kaybetmek anlamına gelir. Gerek teknik ekip, gerek oyuncularımız, ilk devredeki yıkımın ardından geri dönmeyi başardılar. Bundan sonraki maçlarımız için ümitlerimiz arttı.

Başarılı bir ekibimiz var ama bu ekibin eksikleri de var. Ligi bu şekilde de bitirebiliriz. Alacağımız oyuncularla yurtdışı sınavlarının hazırlığını şimdiden yapmamız gerekiyor. İleriye dönük planları ve hazırlıkları bugünden yapmazsak, yarın başarılı olma şansımız olmaz. O yüzden transfer yapmak istiyoruz, eksik yerleri de biliyoruz. 28 Ocak'a kadar zamanımız var. Elimizde güzel ve bize faydalı olabilecek oyuncular var. Transfer konusunda en sağlıklı kararı gelecek hafta içerisinde alacağımızı düşünüyorum.

Xherdan Shaqiri ile ilgili benim direkt Basel kulübüyle bir temasım olmadı. Zaten bu tip temasları ben yapmıyorum. Görevli arkadaşlarımız benden onayı alıp, onlar yapıyorlar. Shaqiri için bir takım temaslarımız oldu. Şuanda karar bize ve teknik ekibe ait.

26 Ocak'ta yapılacak Genel Kurul'da karşılıklı bir fikir-alışverişi halinde geçecek. Bugün Türkiye'nin kendi gerçekleri var. Türkiye her yönden Avrupa ve Dünya ülkesi. Biz kendimizi onlardan geride tutamayız, emeklerimizi çöpe atamayız, gençlerimizin de önünü kesemeyiz. Ne biz, ne TFF, ne de hükümetimiz buna izin vermeyecektir. Gerekli kurallar neyse, Avrupa'da bu kurallar nasıl uygulanıyorsa bizimde uygulayacağımızı düşünüyorum. Bunun aksine bir tereddütü olan varsa biz bu tereddütü kırarız, kimse merak etmesin."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0