Dörtlü finaller için Burhan Felek'teyiz..

Bu sezon yeni bir yapılanma içerisine giren ve gerek lokal alanda, gerekse uluslararası alanda yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray kadın voleybol takımı Teledünya Kadınlar Türkiye Kupası'nda final grubunda mücadele etmek için yarın (15 Şubat Çarşamba) evinde MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak. Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanılacak olan karşılaşma saat 13:00'te başlayacak. Ankara'da oynanılan ilk karşılaşmadan 3-1'lik mağlubiyetle ayrılarak süpriz bir mağlubiyet alan Dragan Nesic'in öğrencileri karşılaşmadan 3-0'lık galibiyetle ayrılması durumunda adını dörtlü finallere yazdıracak. Ankaragücü karşısında kadın voleybol takımımız sahadan 3-1'lik üstünlükle ayrılması durumunda finallere katılacak olan takımı altın set belirleyecek. Ligde 3.sırada bulunan, CEV Kupası'nda son 8 takım arasına adını yazdırma başarısı gösteren takımımız Ankaragücü'nü geçerek adını finale yazdırmak ve kupada şampiyonluk hedefliyor!

Durumu müsait olan tüm taraftarlarımızı yarın saat 13:00'te takımımızın yanında olmaya ve Türkiye Kupası'nda final grubunda olmak için takımımıza destek olmaya çağırıyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0