Geçmiş olsun Samsunspor..

Spor Toto Süper Lig'in 25.hafta karşılaşmasında dün Karabükspor ile deplasmanda karşılaşan Samsunspor ekibi dönüş yolculuğunda büyük bir kazanın eşiğinden döndü. Samsunspor kafilesini taşıyan otobüse hemzemin geçitte tren arkadan çarptı ve sol arka bölümde ağır maddi hasar meydana geldi. Kazada herhangi bir yaralanan olmazken, oyuncuların büyük bir şok yaşadıkları aşikar. Hemzemin geçitte bariyerin açık olması sonrasında kafileyi taşıyan otobüs geçişe uygun olduğu gerekçesiyle hareket etmiş, fakat sonrasında trenin geldiğini farkeden otobüs şöförü son anda hızlanarak olası bir facianın eşiğinden dönülmüş.

20 Ocak 1989 tarihinde yine bir otobüs kazası geçiren ve bu kazadan ağır yara alan Samsunspor kafilesinde bu sefer herhangi bir yaralının dahi olmaması büyük şans. Hemzemin geçitte bariyerlerin neden açık olduğu konusunda da yetkililer gerekli soruşturmaları yapıp, gerekli kişilere gereken yaptırımların uygulanacağı da bir başka önemli husus, dikkat edilmesi gerekiyor. Samsunspor teknik heyeti ve oyuncuları başta olmak üzere, otobüste bulunan tüm personele, Samsunspor taraftarları ve camiasına büyük geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Allah beterinden korusun. Bir kez canımız yandı Samsun, ikinciyi kaldırmaz bu yürekler..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0