GS Store'dan tasarım yarışması..

Nurettin Kantarelli gibi çok önemli bir ismin Galatasaray Store'da yeni yıla dair CEO görevi görmesi nedeniyle ilgi ve beklenti elbette büyük oldu. Dünyaca ünlü Mavi Jeans firmasında bir dönem ceo görevini yürüten tecrübeli işadamının kişisel twitter hesabında tüm talepleri dikkate aldığını, kendisine gönderilen tasarımları da incelediğini hem biliyoruz, hemde geçtiğimiz günlerde kendisi röportajında bunun mesajını vermişti. Bir süredir kendisine gelen "Tasarım yarışması" talebinin ardından Nurettin Kantarelli bu yönde bir çalışma olacağını dile getirmişti. Bugüne kadar gerek forumlarda, gerekse kişisel bloglarında Galatasaray ürünleri tasarlayan, çizen ve birilerine ulaştırmaya çalışanlar bu habere çok sevineceklerdir. Çünkü Galatasaray Store yeni dönemde taraftarlarının tasarladığı ürünler üzerinde bir takım çalışmalar yapacak ve oylamaya sunacak. Kısacası artık Galatasaray taraftarının ne giyeceğine yine Galatasaray taraftarı karar verecek.


Elbette bu yarışmada bir takım kurallar ve kıstaslar yer alacak. Çalışmaların özgün olması, Galatasaray Store'da yer alan veya başka kulüplerin mağazalarında yer alan ürünlere benzerlik olmamasına dikkat edilecek. Tasarımda konsept biraz belli gibi.. Öncelik olarak "Galatasaray" konsepti üzerinden hareket edilecek ve "Galatasaray'lı olmak" temasının yanı sıra birde "fair-play" teması uygulanacak. Fair-play ne alaka denilebilir. Daha çok Galatasaray'ın etik anlayışı, fair-play ruhu ortaya çıkacak. Kısacası bugünlerde yaşanan olaylara dair, Galatasaraylılar gururla giyebileceği, taşıyabileceği ürünler tasarlayacak. Bugüne kadar Türkiye'nin en kapsamlı ve modern Store'una sahip olan Galatasaray Pazarlama AŞ yeni yarışmasıyla bir nevi taraftarının düşüncelerini görmek istiyor. Bu projeyle özel olarak bizzat ilgilenen Nurettin Kantarelli'ye de teşekkürlerin en büyüğünü dile getirmek gerekiyor.

Bu arada ufak bir not. Kendisi gerek taraftar forumlarını, gerekse bilinen çizim/tasarım sitelerini oldukça takip ediyor. Taraftar ne diyor, ne istiyor, ne düşünüyor gibi konularda oldukça hassas. Bir anda herşeyin değişmesini beklemek pek doğru ve realist bir yaklaşım değil. Zamanla herşey daha güzel olacak, bunu belirtmekte fayda var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0