Hazırlık Maçı | Targovişte karşısında 2-1..

Spor Toto Süper Lig'de haftasonu Kayserispor ile evinde karşılaşacak olan Galatasarayımız çalışmalarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ağırladığı Romanya 2.Ligi ekiplerinden Targovişte ile hazırlık maçı yaparak devam etti. Efsanevi oyuncumuz Popescu'nun takımı olan Chindia Targovişte karşısında yedek ağırlıklı oyunculardan bir kadro ile mücadele eden takımımıza galibiyeti getiren goller Ceyhun Gülselam ve genç oyuncumuz Berk Ünsal'dan geldi. Takımımız antreman sonrası karşılaştığı zayıf rakibi karşısında ahadan 2-1 galip ayrılarak çalışmalarına devam etti.

Dün tesislerde gerçekleştirilen antremana sakatlıkları nedeniyle Yekta Kurtuluş ve Hakan Balta katılmazken, milli takımıyla birlikte Afrika Kupası'nda mücadele eden Emmanuel Eboue yer almadı. Targovişte karşısında sahaya Aykut, Serkan - Servet - Gökhan - Çağlar, Ceyhun - Riera - Aydın - Yiğit, Sercan ve Baros'tan oluşan ilk 11'le çıkan takımımızda karşılaşmada ilerleye dakikalarda genç oyuncularımız Mertan, Uğur, Berk ve Emrecan forma giydi. Romanya ekibi karşısında Çağlar arka adalesinde yaşadığı sakatlık nedeniyle karşılaşmayı tamamlayamadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0