Slovakya maçının aday kadrosu açıklandı.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimde ilk kez bir karşılaşmada sahaya çıkacak olan A milli takımımızın 29 Şubat Çarşamba günü Bursa'da Slovakya ile oynayacağı özel maçın aday kadrosu bugün açıklandı. Bir çok yeni ve genç oyuncunun bulunduğu aday kadroda bizleri sevindiren nokta hiç kuşkusuz Galatasaray altyapısının son ürünlerinden Semih Kaya'nın da bu isimler arasında yer alması. Ligin en iyi yerli stoperleri arasında yer alan genç oyuncu takımımızda haftalardır savunmada sigorta görevi görüyor. Çarşamba akşamı Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak olan karşılaşma öncesinde açıklanan aday kadro hiç kuşkusuz bizleri gelecek günler adına yeni bir kadronun beklediğini gösteriyor. Abdullah Avcı açık ve net olarak 'gençler' üzerine yoğunlaşmış durumda.

Abdullah Avcı'nın nasıl bir kadro tercih edeceği işin doğrusunu söylemek gerekirse merak edilen bir noktaydı. Ezberler üzerine mi, yoksa gerçekten hakedenler üzerine mi bir kadro kurulacaktı. Genç oyunculara olan ilgisi ve onlara şans vermesiyle bilinen Abdullah Avcı'nın kurduğu kadro aslında gelecek yıllar adına önemli. 2010'da düzenlenen Dünya Kupası'na gidemediğimiz dönemde Honduras karşısında oynanılan hazırlık maçında bile Emre'ler, Hamit'ler görmüş insanlarız. Haliyle böyle bir değişikliği pek beklemiyorduk. Şu kadroda Emre Çolak eksik sanki, ne dersiniz?

Kaleciler: Cenk Gönen, Tolga Zengin, Sinan Bolat
Savunma: Eren Güngör, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Ömer Toprak, Serdar Aziz, Semih Kaya, Serdar Kesimal
Ortasaha: Alper Potuk, Arda Turan, Caner Erkin, Mehmet Ekici, Mehmet Topal, Necip Uysal, Nuri Şahin, Olcan Adın, Olcay Şahan, Selçuk İnan, Soner Aydoğdu, Tunay Torun
Forvet: Umut Bulut, Burak Yılmaz, Mevlüt Erdinç, Mustafa Pektemek

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0