Ali Dürüst: Tüm avantajlar bizden yana..

Galatasaray 2.başkanı Ali Dürüst derbi öncesinde açıklamalarda bulundu. Haftasonu oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşmasına dair görüşlerini dile getiren tecrübeli yöneticimiz ayrıca medya tarafından spekülasyon yaratılma amacıyla üretilen "yönetimde ayrılık" konusuna da değindi. Fenerbahçe karşısına mutlak galibiyet için çıkacaklarını belirten Ali Dürüst, play-off sistemine gelecek seneye dair karşı olduklarını ve bu sezon tüm branşlarda takımlarımızın şampiyonluk yolunda olmasını birilerinin hazmedemediğini belirtti. 2.başkanımız Ali Dürüst'ün tüm açıklamaları şu şekilde..

"Galatasaray, ne olursa olsun hiçbir derbiye beraberlik için çıkmaz. Zaten hocamızın karakterinde böyle bir unsur bulunmuyor. Galip gelmek için sahaya çıkacağız. Kaybedecek bir durumumuz yok. Saha avantajı Fenerbahçe’de görünse de tüm avantajlar bizim. Bugüne kadar çizdiğimiz tablo ve bugünkü durumumuz bunun en somut göstergesi. Rakibimize Arena’da gösterdiğimiz saygının benzeri bir davranış bekliyoruz.

Play-Off sistemine son derece karşıyız ve bunun gelecek sene kalkması için elimizden geleni yapacağız. İşi olmayan insanlar kavga eder, ki biz geldiğimiz günden beri hiç durmadan çalışıyoruz. Yönetimde ayrı olduğumuz doğru değil. Galatasaray’ın kısa zamanda her branşta nereye geldiği ortada. Hazmedemeyenlerin sancısı demek ve gülüp geçmek gerekiyor."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0