AVL | Play-offlara galibiyetle başlıyoruz.

Aroma Bayanlar 1.Ligi'nde normal sezonun ardından oynanılan play-off karşılaşmalarında A Grubu'nun ilk maçında IBA Ted Kimya Kolejliler ile karşılaşan Galatasaray kadın voleybol takımı rakibi karşısında baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmadan 3-1'lik skorla ayrıldı. Rakibi karşısında ilk seti 25-14 kazanan Dragan Nesic'in öğrencileri ikinci sette rakibinin 19-25'lik üstünlüğüne engel olamadı. Şanssızlık ve kaza olarak değerlendirebileceğimiz bu setin ardından rakibi karşısında oyunun kontrolünü ve üstünlüğünü ele alan kadın voleybol takımımız 25-13 ve 25-14'lük set sonuçlarıyla karşılaşmadan galibiyetle ayrılmasını bildi. Takımımız aldığı bu sonuçla play-offların ilk maçında Yeşilyurt'u 3-0'lık skorla mağlup eden Fenerbahçe Universal'in ardından grupta ikinci sıraya yerleşti.

CEV Kupası'nda tarih yazan Galatasaray kadın voleybol takımı play-off ikinci maçında bugün saat 13:00'te Yeşilyurt ile karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0