Oktay Mahmuti: Basketbol kafayla oynanan bir oyun..

Beko Basketbol Ligi'nde normal sezonun bitimine iki hafta kala liderliğine devam eden Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımında, dün oynanılan ve 2 uzatma sonunda mağlubiyetle ayrıldığımız Mersin Büyükşehir Belediyesi karşılaşması sonrasında başantrenör Oktay Mahmuti açıklamalarda bulundu. Rakip takımı aldığı galibiyetten ötürü kutlayarak konuşmasına başlayan Oktay Mahmuti, zaman zaman iyi, zaman zaman kötü oynadıklarını ve bazı maçlarda takım olarak olgunlaşamadıklarını, istediklerini sahaya yansıtamadıklarını dile getirdi. Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımı başantrenörü Oktay Mahmuti'nin açıklamaları şu şekilde...

"Öncelikle aldıkları galibiyetten ve ortaya koydukları mücadeleden ötürü Mersin'i tebrik ediyorum. Biz maalesef bazen iyi, bazen kötü oynuyoruz.Ancak, basketbol her şeyden önce kafayla oynanan bir oyun. Ondan sonra bacaklarla, en son ellerle oynanan oyun. Bunu biz çoğu zaman uyguluyoruz ama uygulamadığımız zamanlarda da bu durumlara düşüyoruz. Bu asla Mersin galibiyetinin değerini küçümsemez. Kendi adımıza eleştiri yapmak gerekiyorsa, her şeyden önce oyuncu bazında basketbol olgunluğunu yaşamamız lazım. Ondan sonra bir takım şeyleri konuşalım. Oynamaktan ziyade, bazı yerlerde konuşmayı önde tutuyoruz ki bu da bazen böyle geri dönüyor."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0