Oktay Mahmuti: Önemli bir rakibe karşı kazandık..

Beko Basketbol Ligi'nin 25.haftasında Beşiktaş Milangaz'ı evinde 11 sayı farkla mağlup eden ve ikili averajda üstünlüğü ele geçiren Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımında maçtan sonra başantrenörümüz Oktay Mahmuti açıklamalarda bulundu. İyi bir oyun ortaya koyduklarını ve eğlenceli, zevkli bir maç olduğunu dile getiren tecrübeli antrenörümüz önemli bir galibiyet aldığımızın altını çizerek önümüzde yer alan zorlu maç periyodunda da bu başarıyı tekrarlamak istediklerini dile getirdi. Oktay Mahmuti ayrıca derbide Galatasaray formasıyla ilk kez sahaya çıkan Nihad Djedovic hakkında da görüşlerini dile getirdi. Karşılaşma sonrasında Oktay Mahmuti'nin açıklamaları şu şekilde...


"Her şeyden önce renkli ve eğlenceli bir maç oldu. Şut yüzdesi bayağı yüksekti. Rakibimiz cevap vermeye çalıştı. Farkı açmamıza rağmen mücadele sonuna kadar devam etti. İlk maçta farkın sekiz sayı olduğunu düşünürsek bizim açımızdan önemliydi. Önemli bir rakibe, iyi hazırlanmış bir takıma, yetenekli bir takıma karşı galip gelmek önemli. Bundan sonra böyle galibiyetlerin anlamlı olması için üstüne yeni galibiyetler eklemek lazım. Türk Telekom, Fenerbahçe Ülker ve Mersin maçlarıyla devam edeceğiz. Aynı şekilde hazırlanıp galip gelmek istiyoruz.

Cevher, Shumpert ve Savovic aynı pozisyonda oynayan oyuncular. Değişik günlerde değişik roller alıyorlar. Farklı özellikleri var. Shumpert tecrübeli bir oyuncu. Onun ne kadar süre aldığı değil, ne kadar verimli olduğu önemli. Nihad Djedovic için ise birinci gün söylemiştim. 36 dakika oynaması önemli değil. Shipp de böyle süreler alıyordu. Her rotasyonda iki türlü oynamanız lazım. Bugün o süreyi alması ona bağlı ama Nihad düzeni değiştirmek için değil devam ettirmek için burada. Bunların üstüne bir şeyler katarsa daha güzel olur. "

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0