İstersen Donatalım Dört Bir Yanı Bayraklarla!

Onurumuzla, gururumuzla, iki kere ve söke söke kazandığımız şampiyonluğumuzu doyasıya kutlamaya devam ediyoruz. Ezeli rakibimizin stadında kaldırdığımız şampiyonluk kupasının ardından, Ali Sami Yen Arena'da da doyasıya kutladığımız şampiyonluğumuz şimdi sokaklara, caddelere, ofislerimize ve okullarımıza taşınmış durumda.. Sadece Türkiye değil, bir çok farklı ülkede sarı ve kırmızının hakim olduğu caddeleri, sokakları görmek mümkün. FCN Blog ekibi olarak twitter sayfamız aracılığıyla veya fcnblog@yahoo.com.tr mail adresine şampiyonluk bayrağınızı mail atarak bizlere ulaştırabilir; Facebook sayfamızda oluşturduğumuz "Bayraklar Fora" albümünde sizde yer alabilirsiniz. Tüm taraftarlarımızı bekliyoruz..

Şampiyonluğumuz yeniden, sarı-kırmızıyı kalbinde hissedenlere kutlu olsun. Anamızın ak sütü gibi helaldir bu kupa, doya doya kutlayın.. Tertemiz 18!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0