Sür topu zafere!

4-6 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek olan ve Galatasarayımızın ev sahipliği yapacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi Finalleri'nin basın toplantısı bugün gerçekleştirildi. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanılacak olan tüm karşılaşmaların biletleri ücretsiz olarak taraftarlara sunulurken, Sedat İncesu ve öğrencileri taraftarları bu zorlu organizasyonda tribünde görmek istiyor. Tekerlekli sandalye basketbolunda Avrupa'nın bir numaralı organizasyonu olarak gösterilen IWBF Şampiyonlar Ligi'nde açılış maçını yarın saat 13:00'de ev sahibi olarak Galatasarayımız oynayacak. Takımımız turnuvadaki ilk maçında İngiliz temsilcisi Capital Aces WBC ile karşılaşacak. Takımımız turnuvanın ikinci maçında yine aynı gün, saat 18:00'de Alman temsilcisi ve turnuvanın favorilerinden RSC Rollis Zwickau ile karşılaşacak.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanılacak olan karşılaşmalarda tüm taraftarlarımızı tribünde görmek istiyor, 4.Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yolunda takımımızla birlikte mücadele etmeye çağırıyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0