2012 - 2013 | Ekrem Memnun

Geçtiğimiz sezon tarihinin en pahalı kadrosunu kurmasına rağmen Cumhurbaşkanlığı Kupası ve Türkiye Kupası dışında hem ligde, hem de Avrupa Kupası'nda kurduğu kadroya orantılı olarak başarısız bir sezon geçiren Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımı gelecek sezonun hamlelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Uzun yıllar Galatasaray bünyesinde görev yapan ve geçtiğimiz sezon Anadolu Efes'in yardımcı antrenörü Ekrem Memnun yeni sezonda kadın basketbol takımımızın başantrenörü olarak görev yapacak.

1988 yılından itibaren Galatasaray'da görev yapan Ekrem Memnun, kadın basketbol takımımızın son şampiyonluğunda (1999/00) başantrenör olarak görev yapıyordu. 15 yıl Galatasaray'a çeşitli kategorilerde (erkek basketbol takımı, altyapı koordinatörlüğü ve kadın basketbol takımı) hizmet ettikten sonra 2003 yılında Kosova temsilcisi Sigal Prishtina'nın başına geçen Ekrem Memnun burada da başarılarla dolu iki sezon geçirdi. İlk yılında Kosova Lig Kupası'nı kazanan deneyimli antrenör ikinci yılında ligde play-off finali oynarken, lig kupasında da şampiyonluğa ulaştı. 2005 yılında ise Ekrem Memnun için dönüş vaktiydi. Galatasaray camiasında yetişen deneyimli basketbol adamı 2005 yılında İstanbul'a dönüyor fakat bu sefer basketbolun lokomotiflerinden Efes Pilsen (yeni adıyla Anadolu Efes) yardımcı antrenörlüğüne getiriliyordu. Bugüne kadar Efes Pilsen bünyesinde yer alan Ekrem Memnun 2008-2010 yılları arasında bir buçuk sezonluğuna lacivert-beyazlı takımın o dönem pilot takımı olan Darüşşafaka Cooper Tires'ın başantrenörü olarak görev yaptı.

Galatasaray bünyesinde yetişen ve son şampiyonluğumuzda başantrenörlük görevini yürüten Ekrem Memnun'a hoşgeldin diyor, Galatasaray Medical Park kadın basketbol takımı adına büyük başarılara imza atmasını temenni ediyoruz!

2 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0