Engin Atsür resmen Galatasaray'da..

Geçtiğimiz sezonu yarı finalde Beşiktaş Milangaz'a elenerek noktalayan Galatasaray Medical Park'ta yeni sezon öncesi hamleler devam ediyor. Daha önce başantrenörlük koltuğuna Ergin Ataman'ı getiren erkek basketbol takımımız sezonun ilk transfer hamlesini de gerçekleştirdi. Son iki sezondur Fenerbahçe Ülker forması giyen 28 yaşındaki milli oyunkurucu Engin Atsür yeni sezondan itibaren iki yıl boyunca Galatasaray Medical Park forması giyecek. Geçtiğimiz sezon ağır bir sakatlığın ardından sahalara dönen Engin Atsür, geçtiğimiz sezon FB Ülker forması altında 26 maçta süre bulmuştu. Maç başına 20 dakika sahada kalan Engin bu karşılaşmalarda 5.3 sayı - 2.2 asist ve 1.8 ribaund ortalamaları ile mücadele etmişti. Engin kariyerinde daha önce Benetton Trevisio, Anadolu Efes, Beşiktaş Milangaz gibi takımlarda da forma giymişti. Tecrübeli oyuncu 2002/7 yılları arasında da Amerika'da eğitim hayatını sürdürürken, NCAA takımlarından North Carolina State University'nin formasını giydi.

Engin Atsür'e hoşgeldin diyor ve Galatasaray Medical Park forması altında üstün başarılara imza atmasını temenni ediyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0