Mahmuti spekülasyonlara noktayı koydu..

Galatasaray Medical Park başantrenörü Oktay Mahmuti, son günlerde hakkında çıkan spekülasyonlara yazılı bir açıklama yaparak cevap verdi. Gerek sosyal medya, gerekse basında çıkan haberlere en yetkili ve birinci ağız olarak cevap veren başantrenörümüz Oktay Mahmuti sözleşme konusunda herhangi bir problem olmadığını, yeni sezonun çalışmalarını Pazartesi gününden itibaren gerçekleştireceklerini dile getirdi.  Galatasaray Medical Park erkek basketbol takımının başantrenörü Oktay Mahmuti'nin yapmış olduğu yazılı açıklama şu şekilde..

"Durumum ile ilgili söylenti ve asılsız dedikodular nedeniyle bilgi vermek, açıklama yapmak zorundayım. Yoğun ve coşkulu geçen bir sezonun ardından kulübümle görüşme gerçekleştirmiş ve anlaşma sağlanmıştır. Başkanımız Ünal Aysal'ın bir süredir yurtdışında olmasından ötürü, resmi sözleşmeyi Pazartesi günü imzalayacağız. Bu imza töreni gerçekleştikten sonra önümüzdeki yıl ile ilgili olarak planlarımızı gerçekleştirmeye başlayacağız."

1 yorum:

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0